Thai red curry

Glömde helt bort att fota gårdagens middag eftersom det inte var jag själv som lagade den ;) Så blev en bild på matlådan, hahah!
Min karl är super på att laga mat, synd att han inte orkar jämt!
Gick iaf i affären och hade inte en aning om vad vi skulle slänga i hop, men till sist vart det Thai red curry med färsk pasta mums :) Jag gillar inte stark mat, men den här var helt okej! Gillar man lite starkare kan man säkert krydda med lite cayennepeppar eller liknande.
Var iaf superenkelt och tog knappt 30 min.
400-600 g kött (Vi använde benfri fläskkotlett i bit)
1 förpackning Thai Red Curry
Färska grönsaker, te.x. broccoli, paprika, morötter, rödlök
500 g färsk pasta, t.ex. tagliatelle (torkad funkar lika bra)
Strimla och stek köttet, det underlättar om man använder en wokpanna eller en stekpanna med hög kant.
Sätt på vatten till pastan.
Skär upp grönsakerna och blanda i med köttet, häll över den färdiga såsen och låt puttra ca 3-5 min.
Koka pastan 2-3 min, servera!
Kommentarer
Trackback