Bara Valborg en gång om året

Har jobbat som vanligt idag. Min duktiga praktikant (som dock är äldre än mig) har varit jätteduktig och fixat uteserveringen så vi kan öppna den till i helgen, hjälpt mig slänga alla kartonger i släpet & självklart bakat ;)

I morgon ska jag på ridlektion, lika roligt varje gång :) Har ledsnat på ridhuset så om det är fint väder vill jag rida utomhus :) Jag är inte helt säker på om jag ska rida nästa termin eller inte? Måste fundera lite på de.. Jag måste ju betala allt själv och det blir ju rätt så dyrt, nästan 3000 kr! :O

På fredag är det Valborg och jag har inte en aning om vart vi ska vara nånstans?! Kanske ska till en killkompis & grilla sen åka till Andreas i Häverödal och träffa Sandra :) Han bor ju nära brasan oxå så några kändisar träffar man säkert på ;)
Jag jobbar ju på lördag så jag får inte dricka så mycket så jag inte orkar upp, det brukar bli så jobbigt då :P

Nu ska jag ut och ta en godnattcigg, borsta tänderna och sen soooova..


Fattar inte riktigt att jag vaknade självmant kl 5.30 i morse och var hur pigg som helst! Så de va bara att gå upp, hann tillochmed dricka en kopp kaffe :) Det går alltid hem ;)

Ord skall vägas, inte räknas eller anmärkas

¯¯²-» hanna


I´m the bakery cleaner

I dag har jag och Amanda agerat städare. Vi ska ta en riktig storstädning av hela bageriet, så vi började med bakrummet idag :) Rensade av alla hyllor, torkade, drog fram kylskåpet, putsa fönstren på alla sidor & torka av kaklet :) I morgon ska vi ta den större delen: Dra fram ugnen, rensa bort onödiga saker från hyllorna och helt enkelt röja igenom allt! Skönt att ha det färdigt innan sommaren, då hinner vi inte med såna här bra och nödvändiga saker ;)

På fredag är det Valborg och jag har inte en aning om vad jag ska hitta på! Jag jobbar ju dagen efter så någe fylleri blir det absolut inte, det är jättejobbigt att arbeta om man är bakfull!

 
SÄTT INTE RUMPAN FÖR NÄRA ELDEN


Har börjat med Naturdiet-shakes igen, hoppas att de håller i sig den här gången! Dock byter jag bara ut frukost och middag så äter jag en ordentlig lunch istället :)

Skjut inte upp till i morgon de du kan ha nöje av i dag.

¯¯²-» hanna


Däckskrik och branta backar

I dag har varit en spännande dag må jag säga! Klockan 13 åkte jag och Angelica till Hallsta på hennes moppe med en nästan tom tank, men vi kom fram i rättan tid :) Hon hade en riktigt snygg hjälm på sig oxå: Ollonkruka & crossglasögon :D
Åkte hem till mamma och hjälpte henne med ena rabatten och vände upp all jord och rensade på stenar och ogräs så de bara är att plantera lite fina blommor där sen.
Åkte ut och övningskörde i ungefär en timme, vid speedwaybanan och i Häverödals kvarteren :) Gick väl ganska bra, i slutet vart det lite för mycket så när jag skulle starta i en liten backe så fick jag lite mycket gas och för lite koppling så de vart ett däckskrik och sen bar de iväg :D Haha, de va aaaaskul!

Jag och Angelica var nog inte hemma förrän vid klockan 17 tror jag, hann va hemma i en timme sen åkte jag och Cristoffer med till Sligen (stora slagghögar i Herräng) med Emil, Nattan & Jenka i Emils stora Explorer. Ner för svarta backen och genom buskar och snår och sen till Lill-Hälla och där dog växellådan så vi fick backa tillbaka hela vägen x) Haha, men det va kul iallafall :)



I morgon ska jag jobba så jag måste snart gå o duscha och sen sova :)

Dumheten överlever alltid. Den är för dum för att dö

¯¯²-» hanna


No sleep

Det vart inge sova för min del, kände att jag skulle nog bara bli tröttare om jag gick o la mig igen :)

Har läst lite på Försäkringskassans hemsida om underhållsbidraget. När man är 18 år ska man själv få dom pengarna, det tycker jag är asbraaa :D Fast då lär jag få betala lite hemma oxå skulle jag tro. Vet inte riktigt hur mycket pengar mamma får nu, men det är nog en del eftersom jag inte bor hos pappa.

Nu ska jag äta lite frukost tänkte jag, sen ringa mamma och fråga om vi ska köra lite idag :)

Hade bäst, ät ingen häst

¯¯²-» hanna

Flera dagar senare (VARNING, LÅNGT INLÄGG)

Nu kommer äntligen en uppdatering utav Åre-resan och veckan som gått :)

I onsdags morse gick jag och Amanda upp 04.45, va på jobbet en kvart senare, packade in alla saker vi skulle ha med oss, åt lite frukost och sen drog vi :D Det ända som va lite jobbigt va att GPS:en va inställd på att ta den kortaste vägen så vi åkte lite småvägar och genom massa samhällen o grejja, haha ;)
Vi kom iallafall fram så vi stannade en timme och fika lite oxå, gick även in på Åres Chokladfabrik och inhandlade lite smått & gott.

 <--en sån fick mamma

När vi sen skulle bege oss hemåt ställde vi om GPS:en så den skulle ta den snabbaste vägen, vi tänkte ju att de måste ju vara motorvägen?! Men jo hejsan hoppsan, vi tog ÄNNU mindre vägar, vi kom fram till Bollnäs när vi egentligen skulle åkt via Hudiksvall.. Men vi fortsatte iallafall till Gävle och sen Uppsala. Där började de snöa så vi körde i blindo, såg bara lyktorna framför sig, så vi missa ju självklart avfarten till Norrtälje!! Men då fick vi åka via Almunge-Knutby-Edsbro istället och åka runt allting. Vi var hemma 01.30, den natten sov jag riktigt bra förutom att jag gick upp 6.45 på torsdag morgon för att gå, ut till jobbet..

Torsdag så jobbade jag som sagt var, fick lön den dagen som kompensation för att vi åkte till Åre. Åkte hem med 15.35 bussen, kom hem 16.30, åkte till Gimo vid 17, hade en rätt jobbig ridlektion, kom hem vid 21 och gick in i duschen på en gång. Tror att jag aldrig har varit så trött när jag har duschat nån gång, trodde jag skulle somna i duschen ;) Somnade iallafall belåtet i min säng vid 22.30.



Fredagen bestod utav Skriftligt Nationella Prov i Svenska B. Jag valde att skriva en artikel om arrangerade äktenskap. Blev ungefär 4 st A4-papper, hoppas att den vart bra iallfall.




Lördagen alltså igår, jobbade jag (igen), det va rätt jobbigt eftersom att de bara va jag och 2 andra tjejer som jobbade. Det var ju löning för många i går + att de va fint väder. Då kommer de mycket folk!
Jag åkte hem med 16.45 bussen, träffade Angelica och hennes kompis Madde så gick vi till Envägen och träffade Ankans kompis Maria och en kille som hon bara har pratat med i telefon :o (Han & Hon va tillsammans så de vart ju inte så pinsamt)

 
<-- Angelica

Söndag idag och jag har redan varit vaken i en timme, ska nog gå och lägga mig igen, klockan är ju faktiskt bara 7 på morgonen! Men först ska jag gå ut och ta en cigg tror jag? Det här paketet är nämligen det sista, ska tvinga Cristoffer att köpa nikotintuggummin till mig så ska jag sluta med dom här dumheterna :)
JUST DET! Det är löööööning för mig idag, wiiihooooo :D

Kommande vecka blir det ännu en 6-dagarsvecka med arbete om jag inte ska till skolan någon dag, jag kommer inte i håg och jag orkar inte heller kolla :P

NU ska jag lägga upp lite bilder så det inte blir ett så tråkigt inlägg med bara massa text, sen röka, sen krypa ner till kojs igen.. Natti Natti                                                                                            



Med en liten bil hittar man snabbare en parkeringsplats. Men det tar desto längre tid att hitta bilen.

¯¯²-» hanna


I will fall asleep

Bloggari kväll om hur det gick i Åre, är så jävla trött nu.. Puss

Roadtrip

Jag ska återigen åka till Norrtälje med 19-bussen. Jag och Amanda ska sova i sviten så vi bara behöver packa in sakerna i bilen klockan 6 i morgon bitti, då drar vi till Åre! :D Wiihoo! Ska bli kul att se hur det ser ut och vart det är vi bakar till ;) Nu ska jag packa lite grejer innan jag gör mig i ordning på riktigt :P









Ska kolla om jag kan fota lite oxå, min mobilkamera är ju inte så bra :/

¯¯²-» hanna

KIDNAPPAD

KATTEN BENNY ÄR KIDNAPPAD! Vi tror att kattkärringen har tagit han för Julia såg att det var någon som lyfte upp en katt och gick i väg med honom, Benny hade då följt efter henne! SICK! Stackars kisse ifall han är hos kattkärringen! :O  




Om det är någon som ser honom i Herräng så kom hit med honom!


Rallyföraren

I dag har jag övningskört med mamma :) Cristoffer var med oxå fast han va lite rädd ;)
Började köra nere vid marinan och sen till Kuggen, två gånger. Sen körde mamma till Hallsta så fick jag köra runt kvarteret och sen på plåtrakan och vända lite överallt. Sen tillbaka till Herräng så fick jag köra från Herrängsskylten hem till Cristoffer :) Gick ganska bra, har fortfarande inte lärt mig att bromsa ordentligt och att köra lite mjukt, men det kommer hoppas jag :)

I morgon är det jobb igen, ska bli skönt att komma tillbaka efter en skolvecka som ändå har gått åt pipsvängen. Så det blir en 6-dagarsvecka återigen..

Nu ska jag kolla om det är något bra på TV i kväll och sen glo lite på Jon & Kate + 8 :)

"Nunc aut nuncuam"-Nu eller aldrig

¯¯²-» hanna


Folkrace

Va på folkrace i Rö igår, det va kul även fast det var lite kallt och blåste :/ Nästa gång hoppas vi på sol! Gick iallafall bra för MK Orion: 1:a och 2:a placering i A-finalen och en 2:a placering i juniorfinalen :)


Såhär bra gick det för Ärtan att köra som senior för första gången; Smaka på räcke


I dag blir det nog en riktig slapparsöndag. Är så j-a trött och seg, men nu är ju solen här så man kanske blir lite piggare än vad man var i går. Ska även kolla med mamma om hon jobbar eller inte i dag om vi kanske ska köra lite så jag inte är helt efter när jag ska på intensivkursen :) 
Nu blir det kaffe och morgoncigg på trappan i den varma vårsolen :)

¯¯²-» hanna


Övningskörning

Har precis kommit hem, jag och mamma har varit ute och kört en sväng :) Gick väl ganska bra, har ju fortfarande inte lärt mig kopplingen. (Har bara kört 2 gånger) Varit hos min moster och till affären.
I morgon blir det foooooolkraace :D Har längtat!
Puss på er <3

¯¯²-» hanna


Screw it and drive!

Gick inte alls bra på ridlektionen i går. Fick ha Mark som jag aldrig hade ridit förut, en stor häst som är seg som tusan. Han ville inte böja sig åt det hållet jag ville, släppa fötterna efter sig och va allmänt jobbig.. Ska han honom nästa vecka oxå så ska jag verkligen sätta i gång han från början och piska på han lite ;)

I morse var jag och mamma och städade trappuppgångar på Sanavägen, en lättförtjänt hundring vart de :)
Snart ska vi väl ut och övningsköra tror jag, ska nog upp till min moster och lämna lite gardiner me.

I morgon ska jag o Cristoffer till Rö och kolla på folkrace. Kul att de äntligen börjar komma i gång igen :D
Så de blir till att sova hos hans pappa i natt eftersom vi ska åka med honom i morgon bitti. Lollo kanske skulle med hon oxå om hon inte har ångrat sig.
Sen på kvällen kanske vi ska till Pär och ha det trevligt!

En del människor tror på vad som helst bara man viskar de till dom

¯¯²-» hanna


Lill-Lördag

Onsdag idag, mitt i veckan, Lill-lördag, slutet på min skolvecka och en som vanligt lika sketen onsdag!

Har haft prov i samhällskunskap i dag, tror att det gick bra :) I morgon har jag nåt skitprov i engelska B som kommer gå käpprätt åt helvete för min del! Ja jag vet att jag låter negativ men på testen nu innan har jag inte kunnat hänga med på nånting!

De blir inget Tyskland över Valborg, vi ska stanna hemma istället ;) Fast det är bra oxå för jag måste spara pengar till utlandsresan, det känns mer värt pengarna :)

Har även lagt ut lite bilder på FB från kvällen på Guldklövern, inte många men ett par stycken :P

  <--Halva mig, Angelica & Ronja


Fylla är självförvållad dumhet


¯¯²-» hanna

Man kanske ska blogga lite?

Jag är verkligen sämst på det här med att blogga! Ni får kommentera lite så jag vet att ni är där :)

I lördags jobbade jag och det var riktig pain in the ass! En tjej kom inte som vi trodde att hon skulle göra, så det var bara jag och Amanda, två bagare, som skulle vara i butiken. Fast vi klarade iallafall lunchrushen och med allt vad det innebär som att servera, stå i kassan, diska, plocka, stå ut med jobbiga kunder och däremellan skulle vi andas oxå! Som tur var kom det två tjejer vid 13.30 och avlöste oss lite :)

På kvällen var jag med Angelica och Ronja. Jag och Ankan började hos Lollo, sen hos Jeppe, hos Adam efter det och sen till Guldklövern och där var det sämst.. När dom stängde så gick vi ut och då var det en kille som kom stapplande med helt uppskuren hals och mage! Det var nog den värsta synen i hela mitt liv! USCH, varför ska man behöva dra kniv?! Ambulans och polis kom dit iallafall så vi åkte hem :)

Den här veckan går jag i skolan måndag-torsdag, sen är jag ledig i TRE DAGAR!! :D WIIHOO! Ska bli asskönt att bara få vara ledig nån gång ;)

Nu ska jag plugga lite om jag orkar, har prov på onsdag. Pusshej <3

Den som utövar våld visar att hans argument är slut

¯¯²-» hanna

Deklarationen



Glömde skriva att jag fick deklarationsbrevet i går. Vart inte glad kan jag säga, jag ska betala tillbaka 1544 kr! Visst, det finns dom som får flera tusen att betala tillbaka, men när man tjänar så pass lite som jag gör så suger de!


¯¯²-» hanna

Crazy horse

HJÄLP! Jag har sovit ända till 9:45! Det är jättelänge om man tänker sig mig. Jag brukar vara uppe mellan 7-8 om jag inte jobbar, så detta var ett mirakel.. Kunde dock inte sova i går så jag somna väl närmare 1 tror jag.

På ridningen i går gick det väl någorlunda bra. Vi hade hoppning på schemat, utomhus + att det börjar bli lite vårkänslor bland hästarna :) Sicken bra kombination när man har en häst som knappt går att få stopp på inomhus :O Hon tyckte bara att det var lite roligt så det gick väl lite fort då & då men jag lyckades få stopp på henne iallafall ;) Det som var lite jobbigt var att efter hindren så bocka hon, hoppa upp i luften och ruska på huvudet samtidigt! TUR att jag har rätt så bra balans, ändå hade jag inga glasögon på mig ;)

Nu ska jag äta lite frulle och dricka kaffe :) Mamma har varit på fotvård så nu är hennes fötter en storlek mindre :)

En homosexuell är de enda som kan kritisera andra bögar eller lesbiska personer, utan att bli anklagade för homofobi

¯¯²-» hanna

Jumping outside

Idag på ridlektionen är det hoppning! Har längtat hela veckan! Å det som är bäst är att vi som vill hoppa ska göra det på utebanan och dom som inte vill göra det får rida dressyr i ridhuset :) Så då blir det mera hoppning för mig och Jenny :D Får se om mamma och kanske Cristoffer ska följa med och kolla :)

I tisdags så åkte jag och Amanda till Upplands Väsby efter jobbet för en liten shoppingtur på Hööks, fick med mig ett par sporrar och ett par sporremmar till Jenny. Åkte hem till henne, åt middag och sen åkte vi till stallet där hon har sin häst. Sov sen skavfötters med henne i hennes 105-säng haha ;)

Nu ska jag klä på mig lite andra kläder så ska jag och Angelica gå och tvätta! Det var ett tag sen man tvättade i en tvättstuga, närmare bestämt i augusti förra året! (Jag har faktiskt tvättat hos mamma efter de)

Kamelen lägger inte märke till sin egen puckel, bara sin broders

¯¯²-» hanna

Radiokändis på Hööks

Jag är nästan en kändis! Jag skrev ett sms till Morgonpasset i P3 i morse för dom frågade vad man inte kan klara sig utan så jag skrev ett sms och då läste Kodjo upp det i radion! :D Ni kan gå in på sverigesradio.se och sen lyssna igen och klicka fram till Morgonpasset i P3, välj vilket format du vill lyssna i, oftast är det Media Player med bredband, och sen är det andra delen ungefär vid tiden 15:45 min :) Värsta baaaallt!

I morgon ska jag först jobba och sen åka till Upplands Väsby med Amanda och gå in på Hööks :) Hon skulle kolla efter massa grejer till sin häst och jag ska nog köpa ett par sporrar tror jag :) Sen blir det att slagga hos henne i Kårsta ;)

                                                    

Nu ska jag nog glo lite på TV och på Facebook :)

En kändis bör bära solglasögon för att inte bli igenkänd på gatan

¯¯²-» hanna

Hemkommen

Precis kommit hem från mormor. Va tvungen att springa in hos mamma o hämta kläder först och till affären och handla lite :) Kom hem med rostbiff, potatissallad och mitt älskade naturgodis, är helt kär i det :D
Fast när jag skulle betala med kortet så funka det inte :S Tydligen så funkar inte elektronkort någonstans så dom hade ringt till företaget som har de så det ska bli fixat ;) Som tur var så hade Cristoffer pengar på sig!
Ska fixa vanligt VISA-kort tror jag, då kan man ju beställa hem kläder från nätet :D

I morgon är det jobb som gäller, samma med tisdag och onsdag. Ska bli kul att se Amandas nya bil :)

  <--- En sån här bil har hon köpt


På onsdag har vi en tjej som ska provjobba oxå. Hon verkade jättetrevlig när hon var in och fråga om sommarjobb iallafall så hoppas att hon är duktig på att jobba oxå!

Nee, nu ska jag nog äta lite middag :) Cristoffer ville inte ha rostbiff och potatissallad för att han tycker det är sommarmat?! Han är knasig i bland :P

Ordning är för idioter, ett geni klarar även kaos

¯¯²-» hanna

Toapapperskaffe

Fick tips på facebook att man kan använda toalettpapper som kaffefilter
              
 Gick väl sådär, tredje gången gillt kan man säga ;) Det ville inte rinna igenom så allt kaffe hamnade i själva filterhållaren(?) så jag fick hälla ut det i kannan och sen sila. Det smakade lite som kokkaffe :P

Om en liten stund ska vi åka till mormor & morfar, kanske bloggar när jag kommer hem igen, får se om jag har något vettigt att skriva om överhuvudtaget :)

Släktingar är vänner av tvång

¯¯²-» hanna


Påskdagen



I dag är det Påskdagen. Vid 12 ska vi åka till mormor och fira henne eftersom hon fyllde år i går :) Visste inte vad jag skulle köpa så det vart en blomma bara :P

Jag har redan varit vaken i nästan en timme. Sovit jättedåligt i natt. Gick och la mig med huvudvärk och vakna flera gånger med ännu värre huvudvärk så Cristoffer öppnade fönster så det kom in lite frisk luft och då somna jag som en stock (a)

Den här helgen har det inte hänt ett dugg. Har varit jätteskönt att bara ha varit hemma ensam med Cristoffer och få lite tid med honom :) Nu känns det att man vill ha en egen lägenhet! Men det kommer så småningom så fort jag får ett fast arbete.

DET FINNS INGA KAFFEFILTER! Faan, jag som var så kaffesugen :(
Nu ska jag väl äta nåt eller om jag ska gå ut och röka? Om jag orkar resa mig ur soffan vill säga :)

Jobbileum-arbetskrävande högtid

¯¯²-» hanna

Ensamma hemma

Sitter och kollar på nåt skitprogram på TV'n hemma hos Cristoffer. Har redan varit vaken i en timme men herren i skrubben vill inte vakna!

I torsdags gick det inte sådär superbra som det kan göra på en ridlektion. Hade Hottie och jag fick låna Jempas dressyrsadel som var värd 22.000 :O Men eftersom jag svankar och är lite lätt framåtlutad vart jag ännu värre i den sadeln, fick inte hästen att gå i form och va bara allmänt grinig för att inget funka. Men nästa vecka är det hoppning som står på schemat så då är det bara att köra mitt eget race :)

I går jobbade jag extra. Gick precis som vanligt. Var ganska mycket folk, men inte så att folk fick vänta jättelänge heller. Sådär lagom så man hinner med fast man har att göra hela tiden!
Så nu är jag ledig i dag och i morgon, sen jobbar jag måndag, tisdag, onsdag och lördag. Har räknat ut att jag kommer att ha jobbat 56 timmar den här månaden, så det blir lite kulor tills den 25'e :D

Jag och Cristoffer är hemma själva förmodligen hela helgen. Hans mamma har åkt till Värmland och Angelica är i Bladåker hos en kompis. Så här är det lugnt och skönt :)

I morgon, söndag, ska vi hem till mormor och äta middag tror jag :) Hon fyller faktiskt pensionär just idag men nästan alla jobbar eller är upptagna så vi får åka dit i morgon istället.

Nu ska jag försöka väcka Cristoffer och tvinga upp honom :D

Hellre ensam än i dåligt sällskap

¯¯²-» hanna

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu