full rulle igen

I natt fick jag agera chaufför och hämta karln i Norrtälje som hade varit på match i Stockholm, så jag somna ungefär klockan 3 i natt och gick upp halv 10. Jaja kan inte sova huur mycket som helst ;) Varit runt på olika ärenden under dagen och nu står en cheesecake i ugnen som ska få följa med till svärfar i kväll på middag :) Har även hunnit med att vika tvätt, sätta i gång en ny maskin, städat undan lite och diskat i ordning efter mig när jag har hållt i gång med bakningen ;)

I kväll har jag inte en aning om det händer nåt speciellt, blir antagligen en hemmakväll men jag vill göra nåt. Nåt som verkligen är sådär skitkul! Hör av er med förslag ;)

baka baka liten kaka

Hade så tråkigt när jag kom hem från mötet i Norrtälje så jag kasta i hop en bröddeg och gjorde några frallor och en limpa :) Medans det jäste så så jag att jag hade lite mörk choklad kvar så jag gjorde som på dagis; hade i hasselnötter i smält choklad och klicka ut på en plåt och in i kylen, vart några med cornflakes oxå ;) Fortfarande inte fått nog så en sockerkaka fick det bli oxå med hallongrädde till det! Får ta med upp till Nattan så det inte står och blir gammalt ;)

Slog på tven precis och Dr Phil var på och sitter och intervjuar en tjej som är helt störd! Hon tycker själv att hon är den mest attraktiva tjejen som finns och att hon har rätt till 100%.. vilken bitch!

farbror blå är inte så smart

Skulle vara lite snäll idag igen och köra Benny och morsan till Norrtälje på lite ärenden..Tog mammas bil så den skulle få gå lite, allt rullar som det ska på vägen dit. Får en polisbil bakom mig vid Estuna kyrka som blinkade åt mig och jag svängde självklart av och bilen säger i från med ett brak! Kollade inte på det medsamma eftersom polismannen kom fram. Körkort och nykterhetskontroll. Jag blåser positivt! WTF!? Jag sa att de måste blivit något fel för jag hade ju inte druckit. Då säger hans kollega "du hade väl precis spritat händerna när du tog i munstycket?" Och det hade han så jag fick blåsa i en annan apparat och det vart negativt på två sekunder ;) Men hur bright får man vara? Jag vart ju livrädd och började tänka att jag inte skulle ha något körkort kvar snart fast jag visste att jag inte har druckit en droppe sen i fredags.. inte ens en ursäkt fick jag när jag sa att han nästan gav mig en hjärtattack!

När polisen hade åkt därifrån så körde jag in på kyrkans parkering och kollade vad som hade smällt så högt. Kul, där rök hela fästet på stötdämparen. Ringa och avboka allt i Norrtälje och sen ringa bärgare som fick plocka upp oss. Fick sitta och vänta i över två timmar. Skitkul! Fast när han väl kom så hade han bara två platser i lastbilen så jag och little bro fick sitta kvar i bilen när den stod på flaket, dagens höjdpunkt! :D

Var iallafall hemma klockan 13 igen och då fick det bära i väg till affären och handla lite ingredienser så jag kunde baka lussebullar, nom nom nom! Bjöd in grannen oxå på nybakat och varm choklad på kvällskvisten. Sätta sig en liten stund och sen i väg för att lägga om till vinterdäck på bilen.. eller inte jag, Henke gjorde ;) Till affären och handla färdigmat, lasta in alla verktyg vi ska ha med oss i morgon, städa bilen och äntligen ligger jag på soffan! Behöver packa en väska med ifall vi blir kvar i stan i natt.. H ska in och göra ett jobb så jag är snäll, igen, och kör ifall man behöver åka runt och handla nåt man har glömt hemma :) Att jag alltid har fullt upp, kanske ska lugna ner mig lite. Men då känns det som att man är för lat istället ;)

i wanna drive a motorcycle

Fy fan, vaknade med världens drygaste huvudvärk.. vägrade ge sig! Som tur var så kom Tessan hit och räddade dagen, fick i mig en halv pizza och lite Cola så då vart jag människa igen ;) Den här lördagkvällen kommer spenderas i soffan framför en film. Kanske åker till tempo och köper någe gott med :)

fy fan för fläsk!

Är jättesugen på att kolla på Torkel i knipa, så jävla rolig :D

Usch, det här varit en hemsk natt :( La mig redan klockan 21 i går men kunde verkligen inte sova för att det bara gör ont överallt. Ligger jag på rygg börjar jag hosta så hinken fick stå nedanför sängen för säkerhets skull. Låg jag på mage fick jag ingen luft och på sida så trycker det för mycket i öronen så det känns som att dom ska sprängas :O Va vaken mellan 4:30-5 i morse, hade världens magknip?! Orka få det när man väl har somnat! Så ska försöka pigga på mig lite med kaffe och frukost.. En sväng till jobbet på eftermiddagen och joppa sig ett par timmar :)

Utkast: Nov. 13, 2012

Jag är så snäll jämt. Skjutsar mamma och Benny till Norrtälje för utvecklingssamtal och nåt annat möte, sitter just nu i bilen och väntar å att dom ska bli klara i skolan... Jag hatar att vänta!

I dag ska jag träffa bästa Nattan! Vi är inne i en sån där period när vi inte umgås.. again ;) Har inte umgåtts sen Palme dog tror jag :O Men i dag får vi snacka av oss lite om allt och ingenting :D

Fick lite gjort i går med, vart två vändor till tippen med både det ena och det andra. Skönt att slippa se skiten ;) fast tyvärr så uppkommer de alltid massa skräp så det är nog inte sista vändan!

Kom precis på att det bara är typ 5 veckor kvar till julafton?! Tiden går så fort så man hinner inte med :O Funderade på om man skulle svänga in på Rusta när man ändå är i Norrtälje, dom hade en del fina julgardiner där såg jag :) Ljusstakar hade vi tror jag om inte minnet sviker :P I år ska jag faktiskt julpynta, för första gången! Har bojkottat julen de senaste åren, tycker de är barnens högtid och vad jag vet så har inte jag några :) Men i år, då ska jag pressa in julen i mitt fullspäckade schema!

lycka kan inte köpas

Jag är så nöjd med att vi har flyttat till ett hem vi kan säga är vårat, inte mitt eller ditt. Är så nöjd att vi kan laga mat tillsammans i ett stort kök där vi slipper trängas. Är så nöjd med att vi har massor av garderober istället för att dela en. Är så nöjd med att man får lite av en "villakänsla" utan att behöva betala mer än nödvändigt.

Men det som jag är mest nöjd och lycklig över är att jag har någon att komma hem till, som gillar samma saker som mig utan att släppa sina egna intressen, som kan tala om för mig när jag hamnar på fel spår, som vill sova i samma säng och vakna till en ny dag med mig för att kämpa sig igenom vardagen för det är inte alltid en dans på rosor!

yepp yepp

Vardagsrummet är komplett! :D

det går sakta men säkert

Haha, jag kommer aldrig bli klar känns det som :D Satte iaf ihop vitrinskåpet i dag så nu är det bara ramphyllan som ligger kvar i sin kartong :)

Min personliga kock lagade middag i dag, fick även middagssällskap :) Trevligt sö! Ida var även förbi på en kaffe och hämtade rollatorn som har stått här sen halloween, började ledsna på den rätt skapligt ;)

I morgon får de bli en sväng till tippen med alla kartongbitar och sopor som har kommit till efter alla möbler.. tror inte grannarna blir så glada ifall man ockuperar båda soptunnorna :D haha.. kanske ska pilla med lite mer inredning så det blir någon ordning på torpet. Ska och våldgästa hos morsi och plocka upp några vedklabbar till öppna spisen? :)

wilkommën

Det går lite segt med att bygga i hop tvmöbeln, 2 av 4 delar är på plats men man får ju psykbryt om man ska hålla på hela tiden.. Fast de blir ju så fiiint :)

Kanske ska försöka hitta ett datum för inflyttningsfest som passar dom flesta. Fast har kommit på att vi måste ha två olika partaj för annars kommer vi inte få plats eftersom det kommer folk från stan :P Hmm, kanske ska prata i hop mig med sambon istället fler att sitta här och fundera för mig själv ;)

woopsi

Det va visst ett tag sen jag bloggade ;-) Hehe, men har haft fullt upp med allt.. Flytten har tagit upp en stor del av vardagen med möblering och de sista småprylar som ska fixas. Va till Uppsala i går och fick med oss lite smått och gott hem :-) En byrå, soffbord, taklampor mm!

Imorgon kommer äntligen tv-möbeln som jag har beställt så då kommer det bli ett komplett vardagsrum, har inte kunnat packa upp allt riktigt eftersom vissa saker ska stå i just den ;-) Men snart så! Sen blir det inflyttningsfest :-D

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu