can you blow my whistle baby

 
Haft en pissvecka, jobbat med värkande handled som jag var till läkaren med igår och han skickade remiss till röntgen så kaffet ska bara drickas ur och sen åka.. Skulle gärna velat ha någon som kunde köra eftersom det är lite läskigt att köra själv med en handikappad hand ;)

Kvällarna har gått åt till att göra H sällskap i lägenheten han håller på att bygga... Stackarn, jobbar och jobbar mest jämt! Men det kommer bli jättefint när han är klar och målarn får ta över och göra finliret :) Den här kvällen blir vi bjudna på grillat av vår blivande granne, öl får vi ta med oss själva ;) Blir inte många för mig, jag jobbar såklart i morgon :P Såg på jobbet att jag jobbar söndag kväll och det visste inte jag! Kollade hemma, och javisst, det hade jag missat! Sommarschemat fick vi på kopierade almanackor och söndagarna är ju röda så när det kopieras blir det svart.. Inte lätt att se att det ens var något skrivet där ;P

Borsta tänder och åka mot storstaden ;)

hur kunde jag glömma?

Ingen riktig ordning i mitt liv.. Hur kunde jag glömma bort att jag lovat mormor att jag skulle baka snickerskakor till midsommarafton?! Det är ju lixom i morgon! :O Aja, så fort tvättstugan är klar får jag åka dit och baka där istället för här hemma. Så ska jag försöka hinna med att städa trapporna nu innan midsommar, det MÅSTE bli gjort i dag! Sen jobb mellan 16-22 :/ Stressad! Jäkla tur att jag gick upp vid 7 för en gångs skull.


spillerill

Jobbat idag mellan 8:30-12:30, lite kontorsjobb + ett larm som jag tog åt mig istället för att försöka ringa runt efter folk som kanske var i närheten :) Snart är det dax för jobb igen mellan 16-22 så håller på med maten som strax är färdig så H bara kan värma på den när han kommer hem, jag äter det i morgon till lunch ifall det blir något kvar ;) I morgon har jag tvättstuga mellan 7-11, städa trapporna och laga mat innan klockan 16 då jag börjar jobba ;) Kul att jag aldrig bara kan ha en dag ledig och kommer på samma dag vad jag ska göra :P Nu ska jag vända på köttet och springa till jobbet! tjingling <3

short time, no see

Kul att jag typ hade nackspärr hela dagen i går! Tur var så hade Madde en vetekudde och hon hjälpte mig att städa trapporna, annars hade jag nog avlidit rätt fort ;) Känns fortfarande inte helt bra, men hoppas det går över..

I går kväll var jag iaf på tjejkväll hos Fine och hade jättetrevligt, var nykter och känns förjävla bra att inte vara bakis! :D Dock vart det ju en hel del läsk istället men det är bättre än alkohol iaf :)

La ut min mosters bokhylla på facebook och den vart såld direkt, så i dag ska jag åka och hjälpa henne sälja bort den, men det får vänta till eftermiddagen :) Nu ska jag försöka somna om igen, sköönt :)

money money money

Vaken sen dryga timmen tillbaka, håller på i tvättstugan för fullt och vädrar alla sängkläder genom min jättestora franska balkong ;) Tiffany kommer på besök i dag så jag vill ha det klart så jag slipper hålla på när hon är här :)

Fick tillbaka skattepengarna i går oxå, härligt! Fast dom pengarna satte jag undan direkt så ska jag köpa ny tv när vi flyttar, en fin och platt ;) Sen blir det säkert lite andra möbler.. Vill gärna köpa en sängstomme och en tvbokhylla till nya vardagsrummet :) Bästa är att H har ungefär samma smak som mig vad gäller inredning så att få min vilja igenom ska väl inte vara så svårt , haha :D

Nu ska jag dricka lite kaffe från min fina, rosa termos innan det är dags för tvättstugan igen :)

she is handsome, she is pretty

Vaknade strax efter klockan 7 och har inte gjort ett enda dugg som kan verka vettigt. Inte ens bäddat sängen. 
Pratade med herrn i huset och undrade vad han ville ha till middag och han önskar sig köttbullar?! Vi har olika sorters kött, fisk och annat smått och gott i frysen, men han önskar sig köttbullar och pasta? Men han ville ha det i dag eftersom vi nästan aldrig äter det ;) Så inte mig emot!

Idag ska jag på APT (arbetsplatsträff) på jobbet och sen hoppa in på kvällsrundan direkt. Har tvättstuga i morgon mellan 7-11 så upp och hoppa innan tuppen i morgon så jag hinner med det innan lilla Tiffany kommer och gör mig sällskap ett par timmar :) Snart hoppas jag att Madde dyker in så jag kan få dricka kaffe, så tråkigt att dricka själv ;P

shopaholic



Sötaste kaffetermosen nånsin, var ju tvungen att köpa den. Den skrek efter mig ;) Bästa är att den rymmer 1.2 liter så nu väntar jag kaffebesök av Tessan :)

se mig krönas, kanoner skjut salut

Morgonkaffe och lämna resväska, tvättstugan mellan 11-15, städa trapporna, hinna med att träffa Tessan, laga mat och detta innan klockan 15 :O Varför tar jag alltid allting på samma dag? Ska glo runt lite på nätet efter nya möbler oxå men det får jag vänta med, flyttar ju inte än ;) Jaja, dags att bädda rent i sängen oxå, oj oj oj nu vart det stressigt!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu