New haircut

 
vart ju jäkligt kort alltså! Men skööönt, äntligen är det där tråkiga och slappa håret borta :)
 
 
Har jobbat förmiddag idag och var sen till moster en sväng och drack en kopp kaffe (läs; 3 baljor) och sen åkte jag och tog ID-foto som jag ska ha i jobbet, ska få en ID-bricka där så gamlingarna ser att jag kommer från hemtjänsten :)
Ska försöka äta någonting innan jag åker i väg till stallet klockan 18 och har lite ridlektion :)
I morgon bitti ska jag pallra mig upp till badhuset och simma! Nu ska fettet bort ;)
 
Jag ska ändra livsstil och min nya frilla är en bra start, efter det är det kosten och träning som ska gälla!
Självklart måste jag ha en äta-vad-jag-vill-dag annars kommer jag ju ledsna rätt fort ;)
Jag ska få tillbaka min kropp!

det här går ju som smort

Vaknade halv sex så var väl lika bra att kliva upp. Började baka bröd a'la LCHF, vart gott och väldigt mättande :) När jag ändå är uppe tidigt så slog jag till med brakfrukost (som jag ångrar nu).

Nybakat bröd med ost, turkisk yoghurt med hallon, ägg, majonäs och kaffe.. Ööh, svullo!
 
 

Lär ju inte behöva äta lunch förrän vid klockan 13 eller nåt. Ska jobba till 16:30 idag, så det blir väl klirr i kassan nästa månad med ;) Angelica kommer på middag i dag, ska göra fisk. Funderar på att panera i mandelmjöl och göra en äggsås till? Nåt gott ska jag bjuda på iaf!

Nu ska jag göra det sista innan jag pallrar mig iväg mot jobbet, typ bädda och borsta tänderna :)

Shopping (bilder)

 
 
Lite nytt iaf :) Va inte allt, men orkar inte fota :P

tagit tummen ur

Finally efter mycket tjat på mig själv (från mig själv) har jag tagit tummen ur arslet och köpt ett badkort ;) Så nu ska det simmas! Hoppas H kan vara lite påtryckande och försöka peppa mig till att gå dit, väl där är det ju hur skönt som helst :) Men just det, att packa en väska och gå. Det är en sak i sig.
 
Har även färgat min hemska utväxt jag hade, så nu är jag röd och fin igen ;) Bokat en klipptid tills på torsdag och det ska bli så skönt. Har ledsnat på det här axellånga håret som inte går att göra ett skit med.
I bland står man nästan med rakapparaten i handen, man blir så frustrerad för att det inte blir som jag vill ;)
Mitt tålamod och jag är inte alltid bästa kompisar.
 
Varit till banken och fixat ett e-sparkonto som är spärrat för uttag. Perfekt ju. Bättre ränta än ett vanligt sparkonto, fria uttag (när man går in på banken och ber dom låsa upp det) och jag har koll själv på internetbanken. Satte ett autogiro varje månad på en summa, sen om man får en bra lön kan man alltid skjuta in mer pengar. Dock får jag ju inte ut dom igen om jag inte går till banken som sagt, och det drar man sig för ;)
 
Nu ska jag strax börja med maten, baconlindad och fylld fläskfilé i ugnen. Passar man på att slänga i grönsakerna i samma form så sköter det sig själv :D Rödvinssås på flaska till det. Så smidigt och lätt som möjligt ska det vara.

1 vecka med LCHF

En vecka nu med LCHF-kost, tycker att det funkar bra. Det enda man kan sakna är väl bröd, men jag ska nog gå till affären och handla lite smått o gott så jag kan baka kolhydratfattiga bröd :)
Lite ska man väl unna sig? Dock inte varje dag, men en eller två dagar i veckan kan man väl få äta det till frukost? :D
Har skrivit ut några recept från nätet som jag ska testa, hoppas det är ätbart så det inte "smakar" nyttigt, då är det ju ingen idé ;) hahha
 
I dag är jag ledig, vilket känns jäkligt skönt måste jag säga! Ska gå till badhuset och köpa ett 3-månaderskort, det var ju sjukt billigt, 350 spänn! :O Så då kan jag väl simma 2 dagar i veckan plus att jag har ridlektion på torsdagar, det får räcka till en början :)
Ska även städa trappuppgångarna och städa hemma... Försöka få tag i Therese fes och köpa ägg av hennes mor. Känns inte som man är "ledig" iaf ju! :P
 
Igår var jag till Thuns och handlade lite nytt till garderoben. Behövdes ju verkligen!
Vart ett par nya skor till våren, en tunn jacka, en skjorta/blus, ett nytt skärp, jeans, strumpor och lite småplock :)
Skönt att kunna förnya sig liiite iaf ;) Har ju inte handlat kläder sen sist om man säger så (typ ett år) om man inte räknar med klackskorna för en månad sen ;)
 
Nu ska jag ta fram hallon ur frysen och snabbtina dom lite i mikron och äta med lite turkisk yoghurt till :)
Hoppas den här dagen kommer med något bra!
 

hääärligt

Fick lönespecen igår och såg att jag skulle få mycket mer i lön än vad jag hade tänkt :D Så kom jag på att biljäveln måste in på verkstad och sen ombesiktas.. så där rök typ mina extraslantar! Jag ska ju förstås inte betala allt själv eftersom det inte är min egna bil, så jag kan nog ha råd med ett par vårskor och lite toppar, har verkligen ingenting att ta på mig känns det som :O

Har sovit riktigt dåligt och oroligt i natt, vaknat med en timmes mellanrum hela tiden och ledsnade runt 5:15 så då pallra jag mig upp. Klockan 7 var jag på jobbet och kom hem strax efter 15:30 så jag är helt slutkörd!
I morgon är de samma arbetspass igen så jag ska lägga mig vid åtta så jag kan ta igen lite ;)
 
Har även fuskat lite med maten idag, åt lite bröd och mörk choklad nu på kvällskvisten, woopsi! Men de är ju faktiskt lördag så då får man unna sig :)
 
För er som inte vet så har jag börjat med LCHF, alltså ingen potatis, pasta, ris, bröd eller socker. Det är faktiskt roligt att laga mat när man får äta allt som är fett och smaskigt och man har en anledning att inte äta frukt ;) Man hittar på en massa nya rätter :D 
Så när lönen kommer ska jag faktiskt lägga ut pengar på ett 3-månaderskort på badhuset så jag kan börja simma och hitta tillbaka till formen jag en gång i tiden hade :) Så mina vänner, stötta mig nu!

skrattretande

Jag har verkligen fullt upp om dagarna eller så har jag inget alls. 
Igår jobbade jag till klockan 15:30, sprang hem till Madde och drack kaffe eftersom hon fyllde 25 år :D Synd att jag inte kan fira henne i helgen, jobbar långdag både lördag och söndag! 
Var hemma till klockan 17 ungefär, laga och äta mat innan jag var i stallet klockan 18. Tur man kan göra 14 saker samtidigt, haha :D 
 
På ridningen fick jag rida en ny häst som heter Garlic (vart snabbt kallad för vitlöken) och han var faktiskt rätt stor, kan tippa på närmare 168-170? Högre än mig iaf och jag är 166 cm ;) Gick iaf superbra men jag har nog tränat både kondition och styrka för en vecka framöver! Stor och tung kille ;)
Innan lektionen stod han och smidde onda planer och log åt att han snart skulle kasta av mig! 
 
 
 
 
Nu ska jag snart hämta Lollo och sen åka till Östhammar och besikta bilen, tror de blir ombesiktning. . Tändkassetten är ju paj så den lär jag få nerslag på eftersom motorlampan lyser :/ 

mycket gjort idag

Jobbade i går kväll så hann inte få så mycket sömn innan jag skulle upp och jobba förmiddag idag. Men de gick bra som vanligt iaf :) Hem ett tag och åt lunch, tillbaka till jobbet till 13:30 och hade utbildning i kontrakturprofylax.. haha sug på den ni ;)
Var hemma till närmare tre igen och så vart det en sväng till thuns och sen Ikea, dock inget till oss själva ;) Får bli en tripp senare och shoppa till oss, både thuns och ikea! Det är massor jag behöver! :D

I morgon är det lång dag på jobbet så det får bli slafen tidigt ikväll och ta igen förlorad sömn :)

Ledig dag

Skönt, är ledig i dag och även H är hemma :D Händer inte speciellt ofta att vi är hemma en vardag samtidigt!
Han ligger ioförsig och sover fortfarande så han är inte mycket till sällskap ;)
 
I dag har jag inte planerat för så mycket, ska städa och gå på APT på jobbet klockan 14-15.
Skulle behöva åka till ByggMax egentligen och handla lite småprylar, kanske ska göra det efter klockan 15? Skulle vara skönt att få det gjort när man väl är lediga tillsammans :)
Kanske svänga in hos H's bror och hämta usb-minnet med alla bilder från den gamla datorn, nu när jag har en ny data att lägga över dom på ;) haha, dags nu efter ett par månader utan dator ;)
 
I lördags gick det bra att jobba i Älmsta. Fick åka dubbelt och tur var väl det, för jag skulle aldrig ha hittat ute på Björkö :O Kanske man kan få in en fot där med så kan man extraknäcka lite ;)
Är ju trots allt samma företag så det ska väl inte vara några problem, right? :P
 
Har egentligen ingen fantasi kvar till bloggen, det blir bara samma å samma hela tiden. Skittråkigt jag vet!

blogg.se = skitapp

Den här appen var ju sämst! Från och med nu avinstallerar jag skiten och bloggar från datan eller webbläsaren i mobilen. hade ett låååångt inlägg för en gångs skull, så publiceras det inte?! Mooorr! Jaja, shit happens. Jobb i morgon bitti så dax för bingen!

alla stjärtars dag

Ungefär så intressant är den här dagen. Är det en söt och gullig vill man gärna ha den, men är den däremot hängig och ullig så klarar man sig utan.
Jag känner inte att jag behöver den här dagen alls, tummen ner. Försöker att lyxa till det i vardagarna ändå så en speciell dag behövs inte.
Tänker mer på dom som är singlar som vill göra massa mysiga saker men som inte har någon att dela dagen med, jag/vi väljer ju ändå bort det!
Nej, en ullig stjärt är att föredra just idag så jag slipper allt "firande".

I dag gick det sådär superbra på ridningen som de inte så ofta gör. (Prestationsångest) Har verkligen utvecklats känner jag och börjar få mer koll på mig själv, försöker tänka bort hur hästen går bara Jag gör rätt, och det tänket har jag haft den senaste veckan och det gick ju uppenbarligen finemang ;)
Byta häst till nästa vecka och va lika förbannad igen, haha tjejen med tålamodet :D

blääää

usch, var riktigt hängig i går. Ingen feber men ont överallt, ingen ork att gå upp ur sängen, trött och ja, ingen lust med nånting! Va hemma hela dagen förutom en liten tripp till tempo på eftermiddagen för att handla och sen hem igen. Låg i soffan mest hela dagen...

Idag var jag och vittnade på en rättegång, blä för det! Riktigt nervös och det kändes obekvämt när alla stirrade på en och granskade om man tala sanning eller inte. Nej, den sitsen vill jag helst slippa om jag får välja.

I dag är det fettisdagen och jag har redan ätit semla i lördags så ingen idag inte :P
Däremot åt jag och Madde ett par bullar i var så de får jag väl nöja mig med ;) Att dom kom upp sen får jag kanske skylla mig själv, haha! Lesson learned, ge fan i att frossa!! :D



Gick åt helvete

det gick inte alls bra i går, jag är helt sämst på att rida! jag vet HUR jag ska göra, men att GÖRA det praktiskt är en helt annan femma. Va så arg på mig själv så jag fick hålla tillbaka tårarna. Jag vet ju faktiskt att jag gör fel och varför ändrar jag inte bara? Fast ridläraren sa att de såg bättre ut än för två gånger sen, jag kände knappt utav det! Usch, jag blir så vansinnig på mig själv!

äntligen torsdag!

Torsdag den här veckan med och ridning står på schemat för kvällen :) Ska byta häst idag. Jag kom med förslag att ha samma häst 2 gånger och sen byta, för att första gången så går det oftast inte så bra eftersom man inte känner hästen, man hinner tänka till nästa gång på hur man ska göra och då brukar det gå bra och man hinner rida alla hästar på en termin :) Kul att prova olika och inte bara nöta på samma ;) får se vad jag får för filur den här veckan! Ska även kan kolla in en privathäst som jag har hört behöver lite motion, ett fullblod så kanske inte riktigt min typ av häst men man kan ju kika iaf ;)

Har kastat i en maskin tvätt oxå så hoppas på att den är klar till klockan 17, annars spricker min planering :D Haha, planerarn, de är nog jag de!
Till middag ska vi äta upp resterna som står i kylen, finns både bulgursallad, raggmunk och äggsås kvar.. men äggsåsen för stå till i morgon så kan jag ha de till lunchen :)

det var inte så farligt

Nu har jag fått lite svar på mina frågor jag hade till studievägledaren, känns skönt :) Hoppas hoppas hoppas bara att jag kommer in, annars får jag fortsätta knega på som vanligt och söka till terminen efter :P
Vi räknade lite på hur mycket man får tjäna varje kalenderhalvår och det finns inte en chans att jag kommer över den summan, så tjing tjing, hit med lite bidrag ;) haha

Var ner på stan efter mötet och hittade ett par byxor, en topp och 5 pack strumpor, allt som allt gick det på 350 spänn! Det kallar jag fynd :)
Så nu ska jag bara gå in brallorna så kommer dom sitta som en smäck sen. Jag har alltid haft problem med byxor eftersom mina ben och arslet inte är riktigt proportioneligt med storleken på byxorna ;) (Kallas även fläsk)

Efter det hämtade jag Ida på jobbet, tog en kaffe hos henne och fick med mig en diskmaskin hem så nu ska jag väl slippa få russinfingrar varje dag! Dock är det en bänkdiskmaskin så får bygga nåt litet hyllplan att ställa den på i hålet där de egentligen ska stå en stor maskin :)

I dag ska jag laga fisk, äggsås och kokt potatis. Mums!

möte med syv

Usch, börjar bli lite nervös måste jag säga.. Jag har tusen frågor men när jag kommer dit så kommer jag ha typ... två?! Skulle vara så typiskt mig att glömma bort!
Man kanske skulle åka in lite tidigare och shoppa lite innan? Skulle verkligen behöva lite nytt :) Fast nej, jag ska spara pengar! "Schizo"

Har suttit och kollat runt på lite resor, grymt sugen på att åka i väg till nåt varmare land, men ändå så är jag sugen på typ Irland och England. Beslutsångest!
Nånting som är säkert är att jag ska stå längst fram när System of a down spelar på Getaway rock, kommef bli rånice! :D Längtar och vill att de ska vara typ nu!
Kanske ska göra lite sysslor nu innan det är dags att åka i väg, om jag orkar resa mig från soffan. Låg jäkligt bra här!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu