visa min styrka genom strid

Beställde Sabatons nya skiva i lördags och den kom i går, skitbra! Gå in på youtube och sök på Carolus Rex så hittar ni ;)

Idag jobbade jag iaf till 15.30 och jag hade en bra planering med massor av "dötid" som jag istället la på mina söta pensionärer och bara satt och pratade hur länge som helst och dom vart så himla glada! Känns verkligen att man förgyller deras dag bara av att sitta en halvtimme extra :D Jag hade gott om tid när jag kom hem att ordna med maten till den hungriga besten skulle komma hem... Och bara för det så höll det på att asfalteras på vägen från Uppsala så maten vart uppskjuten till efter klockan 18 :O Fast man kanske ska vara nöjd med att man ens har mat på bordet varje dag ;P

En ganska stor grej, iaf för mig, är att jag har sagt upp min lägenhet för att flytta ihop med H i en trerummare med tomt och garage som jag inte ens har sett! Men jag tror det kan bli jäkligt bra för H är och renoverar lägenheterna i det huset och jag får helt enkelt lita på att det blir bra och släppa mitt kontrollbehov ;) Så nu måste jag spara varenda krona och lägga det på möbler och inredning, vilket jag tycker är kul ;) Vem gillar inte att shoppa lixom? :thumbup:

Snart ska jag iaf gå ut på promenad med Madde så fläsket försvinner snart :) Fast en positiv sak är att det redan märks att promenader gör skillnad är att jag kan använda en storlek mindre på arbetsbyxorna :D Grymt! Så nu ska det bli lite nyttigare och eftersom jag jobbar kväll både lördag och söndag så ska vi lyxa till med ost, kex och té i kväll, bara för att vi nästan inte träffas på kvällarna nu när han jobbar på kvällarna :) Jaja, dags att kila!
tjingeling<3

e de samma land där dom bor, indianerna

God morgon, god morgon! Klockan är 6 och jag är vaken sen knappt en timme tillbaka. Alldeles för ljust inne och jag har svårt att andas, det känns som att lungorna inte blir fyllda ordentligt med syre, jävligt obehaglig känsla!

Funderar på att åka till Thuns idag och se ifall jag kan hitta lite nytt. Blir bara förbannad varje gång jag ska klä på mig för jag har använt allt, så jävla tråkigt! Kanske blir bilder på inköpen men räkna inte med det ;)

i need somebody

Har vaknat och sovit konstigt hela natten, resulterade i att jag vaknade 6:30 och jag har hela dagen ledig. Kanske åka till Norrtälje och storhandla som inte vart gjort igår? Aja, får hitta på något annat än att blogga för det orkar jag inte ;) tjingeling <3

superduperkillen, number one

Skulle varit ledig i dag men det sket sig i morse när dom ringer och väcker mig. Slutade 12 och sen kom Tessan till mig och fika lite sen städade jag trapporna och hon åkte till jobbet. Just nu sitter jag i valet och kvalet om jag ska ta en promenad själv eller om jag ska tjata med mig någon ut ;) Gick 2 långa promenader i går oxå, sammanlagt 3 timmar :D Och i dag måste jag gå för jag ska jobba torsdag och fredag så då är det inte säkert att jag orkar ut efteråt... Skulle gärna ha haft en hund att gå med men en sån har jag inte tid med! Har knappt tid med någonting längre känns det som, men man får försöka hitta och ta sig tid :) Det jag ska ta mig tid med nu är iaf att gå och boka om min tvättid nästa vecka ;)

Min karl är så duktig, han jobbar mellan 7-16 i Uppsala, kommer hem en halvtimme och sen går och jobbar några timmar på kvällen här i Hallsta. Tråkigt att vi inte hinner med varandra men då har jag verkligen tid att gå mina promenader eftersom jag inte har den ron i kroppen att bara ligga hemma själv ;)

swing it magistern

Blä nu är det, åter igen, dags för en förändring. Känner mig bara tjock och äcklig så en morgonpromenix får det bli. Va ute i nästan 1,5 timme i går kväll med Madde och det känns ju så mycket bättre när man kommer hem så varför kan jag inte bara hålla det jag lovar mig själv? Ska försöka dra ner på sockret oxå men det är den biten som är svårast!

kan du vissla johanna, ja visst kan jag det!

Hade en riktigt härlig gårdag. Jobbade först till kl 14 sen hem snabbt och byta om så åkte vi ut med båten. Stannade till i Norrby för att dricka lite kaffe och äta mackor :) Tog med oss H's pappa + hans svåger och var ute en timme och fiskade strömming, fick en halv hink innan det började regna och vart lite sent :) Som tur va så slapp vi rensa ;) Va hemma vid åtta och åt middag vid nio, stekt strömming och potatismos är ju inte fy skam!

I morse vaknade jag 5:45 och var klarvaken, kul! Började jobba 7:30 så jag hade lite dötid men de var rätt skönt! Slutade klockan 12 så hem och byta om och sen vidare till nästa jobb, alltså trappstädningen. Gick fort där idag eftersom jag städade kliniskt rent där förra veckan :thumbup: Nu blir de försenad lunch, välbehövt!

you should see him in action

Ligger på soffan och drar mig innan det är dags att ta tag i disken och börja med maten :) Funderar på att göra en kladdkaka bara för att göra det lite mysigt till kvällen, måste dock gå till affärn och köpa grädde då men det kan man ju göra ;) Ska ev ut och gå senare men får se vad klockan blir och ifall jag inte somnar

Var hos mamma i morse och åt frukost + åkte till Herräng och titta till båten. Har finally tvättat bilen oxå! Åkte till mormor och morfar och passade på att sitta och fika och prata :) Kom hem och Madde + barnen kom upp, trevligt :) Gick och träffade Nattan en snabbis med, oj oj vad jag hunnit med! Nu blir det disken som ska få sig en omgång innan det är dags för bak- och matlagning! tjingeling <3

we are (not) the champions, my friend

Varit en riktigt jobbig dag idag måste jag erkänna. Känner mig fortfarande inte helt bra i kroppen men vila kan man göra när man ligger 6 feet under ;) Skulle egentligen ha jobbat till klockan 14, men det vart i slutändan kl 16 som ledde till att jag stämplade ut 16.30 ;P Haha, men det gjorde inte mig så mycket eftersom H jobbar över :(

Orkar verkligen inte göra någon vettig middag så det får bli pasta och köttfärssås, tråkigt men jag orkar inte :thumbdown:
Men i morgon är jag ledig så då hoppas jag att jag har lite mera energi så jag orkar med att städa trapporna och umgås med Nattan :D Var ett tag sen... Nu igen! NATHALIE, VI SUGER!

Tar mig i kragen och tvingar mig till affären snart så vi har något, förutom vatten, att dricka till maten och kanske lök så det blir någon smak på köttfärssåsen. Sen är det soffan som gäller, vidare till duschen, till sängen och sen tvärslockna i kväll. Då kanske jag har tagit 14 steg och den motionen får räcka för i dag!


 

Skulle behöva semester fast jag precis varit på en ;)


we are still young

Varit en ledig dag med inte allt för mycket på schemat. Sov hos H inatt så disken från i går tog jag i dag, morgonfika hos Madde sen hem och trycka i sig lite smörgåstårta, diska, full volym på stereon och fram med dammsugaren och skurmoppen. Känns så mycket bättre när man kommer hem och det känns fräscht :)

Fick schema förra veckan med start från vecka 22, då är jag ledig varannan helg :) Fast jag går fortfarande som timvikarie så är det någon dag jag inte kan jobba så är det bara att jag säger till i förväg och det känns superbra :D Det som känns mindre bra är att jag har varit sjuk i en vecka, verkligen mått skit :( Men det är bara jobba på och inte tänka för mycket på det för då känner man sig ännu sämre ;)

Nu ska jag koka lite potatis och morötter till min kära som ska jobba över i tre dagar, så får han steka fläskfilé när han kommer hem för det hinner inte tina innan jag börjar jobba :) På fredag eller lördag får vi nog ta en runda på sjön med båten ifall det är fint väder, den har ju inte körts sen valborg ;) Kan ju bero på att båda har varit sjuka och pissvädret som har hägrat ;P

Nu skiter jag i det här och skalar potäter istället ;) tjingeling <3

oh what a night

Uschamig, har inte sovit ordentligt i natt, man känner verkligen att det tär på psyket att vara trött och inte riktigt med på noterna :( Har iaf varit en rätt så slapp dag på jobbet, skönt det för en gångs skull :) I morgon jobbar jag bara till 10.30, vilken lyx! :D

Påbörjade en smarrig smörgåstårta i går och den har stått i kylen över 12 timmar så jag kanske skulle ta och garnera den oxå? Men vart tog orken vägen och det verkar som att jag kommer få äta den själv med... Synd om mig ;)

Får väl ta mig i kragen och ställa mig vid diskbänken och få fart på tårtan, ifall jag kommer i håg så kanske det blir en bild upplagd här med :thumbup:

disgusting

vad fan händer i kroppen egentligen?! Tvingade mig själv att gå och städa trappuppgångarna eftersom jag är ledig i dag och måste få något vettigt gjort. Kände mig svimfärdig medan jag torkade golven och svettades så det bara droppa från pannan och ryggen, stannade upp och höll i mig i trappräcket för att inte ramla i hop. Drack lite vatten så gick det över en stund. Sen kom illamåendet, fyyyfan! Städade iaf klart och gick hem och hann knappt stänga dörren om mig innan det var dags att springa och sätta mig på knä framför toastolen... BLÄ! Nu ska jag iaf försöka mig på en tortellinigratäng, hoppas jag mår bättre efter maten så jag kan gå ut på promenad med Madde :)

living in a bubble

Usch så trött jag är hela tiden. Somnade 20.30 igår och sov sen i nästan 12 timmar! :O Helt orkeslös och har yrsel och huvudvärk. Blir inte bättre av att jag skulle behöva göra massor med grejer, typ städa trappor, städa hemma, diska och tvätta bilen. Men istället ligger jag på soffan och latar mig. Madde och Loke har varit här på förmiddagen och hängt med mig. Efter middagen måste det iaf bli en promenad med henne och hundarna :) Nu ska jag slöa vidare och hoppas på att bli frisk!

it feels like a sunday morning

Var hemma klockan tolv i natt och vart väckt 7.15 sen kunde jag inte somna om så fick pallra mig ner i tvättstugan och kasta i 2 maskiner och det kommer bli ytterligare 2 bara för att jag måste tvätta alla sängkläder varje gång med tanke på att jag är damm- och kvalsterallergiker :( Köpte ett nytt flytande tvättmedel som inte innehåller parfym eller fosfater så jag hoppas det kan hjälpa till lite extra så jag slipper klia sönder mig varenda natt :) Jobb mellan 12-16 så nu måste jag rusa till tvätten ;)

yippikayey

Yeeey, bara för att min man är den bästa i världen så struntar han i att vara kvar i stan med grabbarna och kommer hem till mig så jag hämtar han i Norrtälje om en timme :D Love love love!

home alone

Hemma själv efter en jobbdag och har haft Ronja på fika :) Long time, no see! Har även möblerat om lite i min så kallade sovkammare, så nu kan vi titta på tv i sängen utan att behöva vrida tv'n så mycket och jag slipper lägga mig på mage i fotändan för att kunna se något överhuvud taget!

Valborg tillbringades först på sjön och det gick väl inte riktigt som planerat men vi överlevde iaf ;) När vi kom i land vart det fläskmat och godricka på blåan och sen hem och börja göra sig i ordning för en utekväll med söta Lollo på Langers och efter det lite rockigare på Skum :) Hade däremot tinnitus i 2 dagar efter för det fanns inga öronproppar som skulle vara värt guld :thumbup: Var hemma vid 2-tiden och gick och la mig direkt, vaknade med jordens baksmälla men det var helt klart värt det!

Jag har hurrat och varit glad över att jag har sluppit den omtalade vårförkylningen, men icke sa nicke.. På jobbet i lördags fick jag en gratisfylla medans jag körde bil och det var riktigt läskigt! Yrsel, huvudvärk och illamående stod sen uppskrivet på schemat, dock inte av mig. Mådde verkligen skit på söndagen så var tvungen att ringa och sjukskriva mig både söndag kväll och måndagen kunde jag oxå vara hemma och vila upp mig. Låg i sängen från 18.30 till 6.30 och kände mig riktigt dålig på jobbet :( Undersköterskan tog blodtrycket på mig vid lunch och jag låg helt perfekt, konstigt! Förkylningen har kanske slagit ut fel och satt sig i både huvudet och magen? :S Blir det inte bättre innan helgen ska jag gå till läkare och pynta 200 spänn för att ta blodsocker och blodprov :/ Vill inte!

Fr.o.m. 1 maj tog jag ett litet extrajobb som trappuppgångs-städare haha :D Städar en dag i veckan och det blir lite extraslantar i kassan, det behövs alltid :) Så får städa på torsdag när jag är ledig.
I morgon har jag tvättstugan mellan 7-11 och sen jobba lite granna mellan 12-16 ;) Sen mysa med min karl som förmodligen sover i stan i natt, känns alltid så himla ensamt och kallt i sängen när han är borta :( Nu är det film på 6:an, "You, me and Dupree" och den ska jag glo på tillsammans med Carte dors Texas Pecan-glass.

tjingeling <3

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu