sleepy knaekebroed

Kul att jag fick göra om knäckebröden idag!
Men i morgon är en ny dag och då ska allt bli perfekt!

torsdag är jag ledig! Ska till skolan en snabbis på dagen och beställa studentmössa & eventuellt plugga lite matte om läraren har tid med mig. Så i morgon blir det slaggen hos bästa Nattan! <3

tjingeling <3


bisquits

Vilken baktjej jag är! I går gjorde jag ju surdegsbröd som vart jättebra och smakade suveränt! Trodde inte att jag skulle få till det så bra hemma, men jag lyckades! :D

I dag på praktiken har jag varit i bageriet hela dagen och det har varit så skönt att stå där själv i sina egna tankar, lyssna på musik och göra allt perfekt! Mina biskvier jag gjorde vart hur bra som helst, mitt knäckebröd vart så gott så jag var tvungen att norpa några och äta som mellis, bullarna vart perfekta, det enda jag inte lyckades med så bra i dag var väl cheesecaketoppingen som vart lite rinnig :P

Jag vart så nöjd med biskvierna så jag tog hem 5 stycken som vi ska smaska på i kväll, jag och Daniel :)
Dock tog jag dom som chokladen vart lite sämre på som inte är så snygga att sälja ;)




tjingeling <3


Myslördag i bilen

Gårdagen trodde jag skulle bli en riktig myslördag, men det sket sig rätt hårt! Jag och Nattan skulle kolla på gamla barnfilmer på VHS och äta cheeseballs, men VHS'en tuggade sönder banden så de gick inte -.- Så det vart Grease på DVD istället ;)
Efter filmen körde vi Madde & hennes kompisar till Älmsta, det var ju bartömning på Kanalkrogen :)
Stannade en stund i Häverö hos Nattans mamma, åkte till Hallsta och hämtade LG, åkte runt och kolla på fulla folk och sen hem till Nattan och sov! En rätt nice lördagkväll ändå :)




Jag har kommit fram till att den här helgen är min tredje nyktra helg i rad. Det känns lika skönt varje söndag man vaknar och man inte mår dåligt, haha!

I dag har vi knappt gjort ett dugg. Vart hemma hos mig och bakat bröd och bara slappat. Åkte till Nattan så dom fick äta middag och nu är jag hemma igen och väntar på att A ska ringa <3

Funderar starkt på om jag ska baka bullar, men vet inte om det finns grejer till de. Ska nog kolla upp det och fördriva söndagskvällen ännu en gång :)

tjingeling <3

 


pank... som vanligt!

Jag har fan aldrig pengar känns det som!? I dag har jag betalat en räkning på 1000 kr, fick 1200. Skitkul...
På fredag får man pengar, 1050 kr, men dom blir jag ju av med lika fort som dom kommer in på kontot.
En räkning på 900 ska betalas. Visst, det är inte mycket pengar men när man knappt har några så är det jobbigt!





Dagen började med att jag försov mig, spillde kaffe på hela byxorna och betalade räkningen.
Stressigt hela förmiddagen med alla bullar och bröd som skulle göras, små bakverk som skulle göras och sen blev det lunch-rush. Alla Norrtäljebor ska tydligen äta samtidigt allihopa! :S

Slutade strax efter klockan 15 så då åkte jag med Nattan till Ultuna och tog bort hennes hund :( Väldigt jobbigt för mig att se henne så ledsen, det är aldrig kul att avliva ett djur och att skiljas från de!
                                                                    R.I.P. Mitzi


Det känns som att hela mitt liv kretsar kring pengar, pengar och återigen pengar. Pengar är fan allt. Utan pengar kan man inte göra någonting, eftersom att allt kostar! Vad jag än vill göra, blir medbjuden på eller behöver ha, så kostar det pengar! Måste fan klippa mig och skaffa ett jobb.

tjingeling <3


Agendan!

Dagens agenda är ganska proppfull kan jag påstå! 
 Nu på förmiddagen ska jag handla grahamsmjöl och muscovadosocker så jag kan göra ett gott surdegsbröd tills på lördag :)

  Klockan 12:20 ska jag vara i skolan. Har matte och så måste jag prata med hon som sitter i receptionen om studentmössa! Det skulle man tydligen ha gjort för längesen :S

 Efter skolan, typ vid klockan 14 ska jag träffa Jenka och åka till stallet för att tömma Lollos transport på hö så hon kan låna den :)

 Klockan 17 ungefär så åker jag till Gimo och har teori, hemma efter 21 igen. Brukar bli rätt sent när vi har teori eftersom vi är kvar ett tag och snackar skit ;) haha



fredag är det ju dags för underhållet att komma in, men de blir jag ju av med lika fort eftersom jag har skulder att betala! Jävla pengaproblem hela tiden!

tjingeling <3


Less

De händer inte mycket... Jobbar och sliter som vanligt! Försöker få tag i min vanliga energi som jag alltid brukar ha annars, men den är som bortblåst?! Varit trött hela veckan! Give me power, bitch!

En glad nyhet är väl att A blir fri den 7 april istället för den 26 april. Kanske åker ner i slutet på den här månaden och hälsar på :) <3

Just nu känner jag mig lite orolig, stressad och nervös för en massa anledningar! Men en grej är att det snart är Studenten och jag har varken pengar till klänning eller mössa! Ska nog försöka smöra lite för mamsen och kolla om hon vill betala ;)
En annan grej är att jag inte vet hur det ser ut med jobb efter sommaren! PANIK! :O
Jag får ju varken studiebidrag eller underhållsbidrag efter studenten...




tjingeling <3


Liten update

Nu måste jag ju faktiskt blogga lite, har inte bloggat på 8 dagar! :O

Jag har faktiskt varit på en liten tripp till Floby och träffat A. Hade en übermysig helg med film, mys och god mat :) It feel's like magic!

Det har inte hänt mycket de senaste dagarna... Varit hemma och varit sjuk i bihåleinflammation, jobbat och va på ridlektion igår :) Hade fri ridning eftersom vi inte hade våran vanliga ridlärare så de va helt okej eftersom jag inte hade ridit på två veckor!

Stackars lilla A ligger på sjukhus och jag tycker så synd om han! Han har diabetes och hans värden har sett riktigt dåliga ut, men nu verkar det vara bättre iallafall :) Han ska få ligga där enda tills på måndag och jag kan inte göra någonting för att hjälpa honom :/   


En grej som iallafall jag tycker är lite roligt är att sen den 13 december 2010 har jag minskat hela 10 cm runt midjan! :D Våran våg här hemma funkar ju inte så jag har mätt istället och skrivit ner ;)
Fast egentligen så tycker jag att det är bättre att mäta än att väga sig eftersom att vikten har ingen betydelse, det är centimetrarna som syns och som man märker av :)
Nu när jag har börjat mäta och byxorna börjar hänga så förstår jag varför Nattan och Madde säger att jag har blivit smalare ;) Nu märker jag de själv! :D


Nu ska jag försöka fixa någon mer som vill åka med och bowla i Östhammar, annars blir det väl att sitta hemma eller dra till Nattan igen ;)

tjingeling <3

tufftuff-tåg (tidsinställt inlägg)

Vid den här tiden sitter jag antagligen på ett tåg någonstans i Sverige ;)
Kommer nog inte kunna blogga på hela helgen så de här inlägget får bli de sista :)

sick

BIHÅLEINFLAMMATION! Hur kul är inte det? Ska nog skaffa mig de oftare (Y)
Så nu knarkar jag antibiotika för fulla muggar, dom smakar verkligen skit så man spyr nästan när man svalt dom!


Snurr i bollen

Fyfan så snurrig jag är! Mer än vanligt alltså... De trycker och spänner i tinningarna så fort jag rör ögonen så jag blir yrslig :S Slemmet i halsen sitter så långt ner så jag inte får upp nånting när jag hostar, så jävla drygt!
Slängde mig på telefon prick 8 i morse så jag fick en tid redan i dag kl 11 :) Hääärligt!
Kanske jag får en penicillinkur ifall de är allvarligt! Jag gör verkligen vad som helst för att bli frisk!




Jag längtar tills i morgon. De här ska bli den bästa helgen på året! Hoppas jag iaf ;)

Nu; ännu en kopp kaffe, sen höra med Nattan ifall hon är hemma ;)

tjingeling <3


extremt glad

Mamma ska betala mina biljetter! :D Hur ska jag kunna tacka henne? :D
Kanske att jag är snäll och låter henne göra semlor ;)


.

BTW, så är jag inte längre blond! Nu är mitt gamla, fina bruna hår tillbaka ;)

rekord

CHACHA BLOGGEN!
Mitt nya rekord är nu 31 unika besökare! Hur gick de till? ;) Tack till alla som läser!

Jag har ju inte bloggat på ett par dagar nu, men de har heller inte hänt något speciellt i den lilla hålan vi bor i.
Spårfest i fredags, trött på lördagen och på kvällen/natten var jag fyllechaffis åt lite gubbar ;)
Lättförtjänta pengar iaf :D

På torsdag är det den 10 mars och jag längtar verkligen dit! :) Om nu mina planer går som jag vill så kanske ni till och med får veta vad de är jag ska göra ;)

Nu ska jag åka och handla cigg och snus, lämna filmer hos Nattan och leka ett tag med henne och Mitzi :)

tjingeling <3

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu