Byebye fucker!

I morse när jag satt och åt frukost såg jag att bussen åkte förbi, då var klockan bara 6.15 och den ska inte vara här förrän 6.25 :O Så jag rusa ut och precis när jag kom till vägen så kom bussen tillbaka så jag vinka att den skulle stanna men han kolla bara på mig som att "haha, fucker!" så åkte han den jäveln!
Så då fick jag ringa mamma och hon skulle ändå till Norrtälje med mormor så jag kunde åka med henne istället :)
I morgon ska jag nog börja tidigt, får se hur dags jag orkar gå upp ;) Om Therese får tag i en bil som Amanda och jag kan låna så ska vi åka till Åre med kakor och diverse grejer som ska upp till vårat café där :) Men jag tror inte de blir så, de är inte många som vill låna ut bilar till personer under 25 år för att dom brukar oftast köra som galningar ;) Men nästa gång dom ska upp så ska vi ha Amandas nya bil och åka upp med.. Ja hon har ingen ny just nu men hon ska antagligen köpa i veckan :D

På fredag börjar ju påsklovet! Har inte fått reda på om jag ska jobba något ännu, annars ska jag bara försöka vila och sova ut på morgonen, kanske ända till klockan 8 om jag har tur :D

Cristoffers mamma frågade om jag och Cristoffer ville följa med till Tyskland över Valborg och det är klart jag vill de :) Hennes killes syster bor där så vi ska isånafall bo där. Fast de är inget som är säkert ännu för han har inte pratat med dom, men det ska nog gå bra tror jag :) Då har man iallafall nånting att se fram emot som inte är så långt borta, som tex resan till Turkiet :)

Nu ska jag försöka vara lite social och inte bara sitta här och uggla :)   

                                                                                                       
                                                                                                  

Ingen hand kan fånga tiden


¯¯²-» hanna


Heldag i Norrtälje

Som rubriken säger så har jag varit i Norrtälje hela dagen med Frida i Vigelsjöstallet. Det var klubbhoppning där och hon kom 2:a i andra klassen trots en rivning :) Hon hade även stallpass(?) mellan kl 17-20 så vi fodra och mocka och annat som man gör i ett stall ;)

Kom hem strax innan 21 iallafall och stod i duschen i en halvtimme för att jag var så kall. Har ju varit ute i sådär 7 timmar ;) Helt slut är jag också så jag ska strax gå och lägga mig.
I morgon är det jobb som gäller :)

I går dekorera jag bröllopstårtor också, ska lägga upp en bild när jag orkar :) Dom var enkla men ändå fina.

NU ska jag sova. GODNATT!

¯¯²-» hanna

Summertime



I natt klockan 3 skulle man ställa fram klockan en timme, men det glömde ju jag bort totalt så jag missade bussen till Norrtälje. Surt.. Men ska fråga Cristoffer om han får låna Mickes bil o köra mig till Norrtälje så jag inte är där för sent :)

Nu tänkte jag äta frukost, om jag inte får skjuts så går bussen från Herräng om drygt en timme :)

Tysk humor är när man trots allt inte skrattar

¯¯²-» hanna


Upptagen

Oj! Jag har verkligen inte hunnit blogga sen i onsdags! Shame on me! :O Men en liten uppdatering så här på morgonkvisten får väl gå :)

I torsdags gick det verkligen ASBRA på ridningen, Hottie vart hur mjuk som helst i kroppen och sprang inte i från mig som hon brukar vilja göra, hon gjorde bakdelsvändningar, skänkelvikningar, öppna & sluta :) Hon var jättemysig! :D

Igår, fredag, började jag jobba 6.30 vilket innebär att jag måste gå upp kl 5 :O Kom hem 16.20 och åt jättegod middag; Rostbiff, potatissallad och vanlig sallad :) Übergott!
Klockan närmare sex gick jag till Helena och var barnvakt åt Wilda & Wanna. Gick jättebra, Wanna somna redan vid 19.30 så då var bara Wilda vaken. Hon ville inte heller gå och sova så hon var vaken vid 23 när dom kom hem igen :O

Dagens innehåll består av jobba, komma hem och försöka äta nån middag, åka till Herräng sen ska vi nog vara med Nattan och Emil :) Fast Cristoffer vet inte om det ännu ;) Dom ringde igår och ville göra nåt men det gick ju inte eftersom jag var barnvakt, så vi bestämde att vi ska hitta på nåt i dag istället :)

I morgon ska jag åka till Norrtälje och vara med Frida. Hon ska tävla nån klubbhoppning tror jag det var, äta middag i klubbis och sen hade hon ett jobbpass i stallet. Så det blir nästan en heldag.

Känner att jag kommer vara helt slut nästa vecka men som tur är så är vi lediga på fredag, det är ju långfredagen då. Fast om jag inte hade haft något att göra så blir jag lätt uttråkad och rastlös vilket betyder att jag blir grinig och det brukar Cristoffer oftast få stå ut med, hahah :D

Nu ska jag glo runt lite här och brygga en kopp kaffe innan jag ska gå till bussen och hoppas på en inte alltför stressig dag :)

Stress är när man vaknar upp skrikandes och inser att du inte somnat än

¯¯²-» hanna

Promenad & babysitter

Det vart en promenad iallafall :) Jag och Cristoffer gick ut vid 12.20 och va hemma vid 12.50. En halvtimme iallafall. Kändes skönt att vara ute i det soliga vädret, man vart nästan svettig haha :)

Mamma hämtade mig strax efter ett och sen har jag varit här tills nu, ska klä på mig ytterkläder och gå till bussen ;) I morgon ska jag nog börja tidigt eftersom jag vill sluta tidigare så jag slipper stressa när jag kommer hem. Ska ju till Gimo i morgon för ännu en ridlektion. Ska bli så kul!

På fredag kväll ska jag vara barnvakt åt Wilda och Wanna hemma hos dom. Vi ska kolla på Let's dance-finalen och äta gottis :) Blir nog frukt för min del!

¯¯²-» hanna


A day off

Nu har jag varit vaken en timme, kändes skönt att få sova länge!

Jag sitter och funderar på om jag ska gå ut på en promenad innan frukost? Det jobbiga är ju att jag knappt hittar i Herräng så jag går nog inte så långt. Eller så väntar jag tills Cristoffer går upp så kan vi gå ut innan lunch ;)

Jag har inte den blekaste aning om vad som skall hända i dag; Skulle behöva åka till hallsta och äta lunch hemma, gå ut på en riktig promenad eller ska jag bara gå runt och mysa hela dagen och vänta på att åka och jobba i morgon? Hmm.. Detta får jag komma på en lösning till ;)

Nu ska jag gå in till gubben i skrubben och försöka tvinga upp honom :P

Det enda i livet som är bestående är förändrelsen

¯¯²-» hanna

Viktnedgång

Nu har jag inte bloggat på några dagar men här kommer en liten uppdatering :)

Den 15 mars slutade jag med sötsaker av alla slag och nästan inget bröd och jag vägde mig då också, tänker dock inte skriva ut hur mycket jag vägde :P Men idag vägde jag mig igen och jag har gått ner 5 kilo :D Hur bra som helst!!! :D Nu ska mer bort! Även snön så man kan gå ut och gå promenader :)

I går, måndag, fick jag jobba över 3 timmar för att hon som egentligen skulle jobba var sjuk så då fick jag jobba=Pengar! :) Jobbade även extra i lördags så jag kommer ha 6-dagars vecka i tre veckor, med början förra veckan. 

I morgon är jag ledig! Skulle egentligen till skolan och ha Nationella Prov, men det har blivit flyttat så Nalle sa att jag fick vara ledig ändå ;) Skööönt! Då får jag äntligen vila ordentligt.

På söndag ska jag antagligen till Norrtälje och vara med Frida. Hon skulle tävla då tror jag, så jag ska hjälpa henne med lite förberedelser och heja på henne :) Sen efteråt ska vi gå på stan och fika/äta middag. Jag äter ju som sagt inget sött längre ;) Men det ska bli kul att träffa henne igen!

Nu ska jag kolla på Dating in the dark, sen gå och lägga mig i sängen och vänta på Cougar Town som börjar vid tio! Världens bästa serie!

Frustration är energi som behöver komma ut

¯¯²-» hanna


Melaaa liiiiis?

Gick bra på ridlektionen i går, Hottie gick fint även fast jag inte hade en så bra kontakt på yttertygeln hela tiden ;) Fast det roligaste var ändå när hon bocka i galoppen :D

I morgon ska jag jobba extra så jag får in lite mer pengar. Annars skulle jag bara ha jobbat 16 timmar och de blir inte många kulor!

Har även bestämt att jag inte ska äta så mycket sötsaker och bröd. Det har gått relativt bra. Jag har ätit lite bröd men inget sött ;) (y)

Angelica sa en rolig fras vid middagen i dag: Melaa liiiiis? Nej, tack. ja e ploppmätt! Haha den är säkert gammal men jag hade inte hört den :P

Nu ska jag ut och röka med Cristoffer innan jag ska gå och lägga mig :) Snart blir de slut med den skiten oxå :P

¯¯²-» hanna


Trötter & en elak ugn

Trött! Gick upp 5 i morse. När jag gick utanför dörren hörde jag att bussen åkte förbi så då sprang jag till busshållsplatsen på andra sidan eftersom den vänder och kommer tillbaka, som tur är! :)

Dagen har gått bra förutom att jag missade bussen när jag skulle hem. Trodde den gick 15.40 men det var 15.35 -.- Så jag åkte hem med Niklas i stället :) Jag trodde även att ugnen hade gått sönder, han ville inte gå upp i högre än 100 grader och då blev jag lite smått grinig. Men jag ringde Therese och hon hota han lite genom telefon och sa att jag skulle vrida på "timern/klockan" och då gick den i gång igen ;)

I morgon ska jag först jobba (väldigt ovanligt) sen hem, slänga på mig ridkläderna och bege mig till Gimo för en ridlektion ;) Fortsätter nog med det vi höll på med förra gången, så jag får nog Hottie igen. TAGG!! :D

Nu ska jag lägga mig i soffan och försöka hålla mig vaken iallafall en timme till innan jag går och lägger mig :)

Arbete gör sömnen söt

¯¯²-» hanna



Jobb (igen)

Gick bra att jobba idag, fast det känns ändå som att vi inte hann med någonting fast vi hade ett bra tempo?!

I morgon börjar jag kl 7 eftersom jag är ensam i bageriet på onsdagar och vi har nya öppettider; 7.30-17.30.
Ska verkligen jobba ordentligt och försöka hinna med så mycket som möjligt. Har grejer till bröllopstårtor att göra som ska vara i helgen, och saker till Åre.

Nu ska jag gå in i duschen och sen vänta på Desperate housewifes :) Äntligen! Känner att jag har dissat Grey's så de får de bli en ändring på ;)

En man som inte reser tror att hans mammas matlagning är den bästa

¯¯²-» hanna


Fotomodellerna

   <--Benny







    <--Blondie



Kattmodellerna Benny Boy och Günther aka "Blondie" var inte så hajj på det här med att pose'a :)

¯¯²-» hanna

Resan bokad!

Nu är det dags för bloggen :) Va så trött i går så jag orkade verkligen inte!

På jobbet gick det väl bra, det är ganska jobbigt när vi bara är 3 stycken. Man hinner inte med!
Efter jobbet åkte jag till Älmsta. Cristoffers farmor fyllde 82 så vi åt middag och firade henne hos C's faster.
Sen var vi inte hemma förrän efter kl 21 nångång, snacka om tröööött!!

Nu är resan bokad!! Det blir Turkiet från 31/7-8/8. Vi kommer bo ca 400 m från denna strand. Det ska bli så kul :D

Kleopatrastranden



Baren

Så nu blir det att sluta äta sötsaker och ta promenader så man är i toppform till bikinidagarna :)
Idag är det fint väder så då blir det nog en promis :) vem jag tar med mig är en annan fråga ;)

Tror jag börjar bli förkyld ordentligt också. Har en sån där jobbig hosta, men jag är inte så snorig eller täppt?!
Får se vad som händer och sker :P

Nu ska jag göra i ordning frukost.. Om jag orkar vill säga

En mur är inget märkvärdigt, bara en organiserad hög med stenar

¯¯²-» hanna

Ingen ork

Bloggar i morgon, orkar inte nu :P

Fredag eftermiddag

Det vart ingen övningskörning i dag. Finns ingenstans att köra och jag vill inte köra på vägen än eftersom jag inte har lärt mig dragläge än :P PINSAMT om man får kärringstopp i en korsning och sen kanske inte kommer därifrån! :O

Har precis ätit middag hos mamma. Ska till Cristoffer med 17.30 bussen :)
Imorgon är de, som sagt tidigare, jobbtime! Skönt ska de bli, förutom att kliva upp på morgonen ;)

¯¯²-» hanna


Fredag morgon

Gick hur bra som helst att rida i går! Jag fick rida Hottie och jag var supernöjd :D Jobbade med att böja och ställa åt olika håll och att rakrikta hästen. Fick beröm av Jempa för att hon såg så trevlig och fin ut så det är ett stort plus! :)

I dag är jag ledig men var lik förbaskat vakna jag 6.40! Då va det bara att kliva upp och göra mamma sällskap :)

Ska snart in i duschen och sen tror jag att det blir lite övningskörning. Det va ett tag sen sist ;) Har också fått intensivkurs vecka 26-27, det är så skönt att det är bokat! :D

En annan (hemsk sak) var att det snöade i morse! Jag går f*n i ide snart!
"-Moder Natur, ge mig inte mera snö"

I morgon ska jag jobba och tjäna lite pengar, ska bli skönt att komma till jobbet :)

Retar du upp dig på små ting så är du väl inte större än så

¯¯²-» hanna

Ridning

I måndags var jag i skäret och red lektion för Jennie :) Det var rätt kul, fick rida Pärlan, ett 4-årigt sto som jag inte hade sett sen hon var ett litet föl :) Hon höll på att testa mig hela tiden och skulle prompt inte gå framåt, utan backa och studsa på stället och vägra gå ut på spåret, men sista kvarten gick det bra och jag fick ner henne i form och hon gick fint. Både hästen och jag var helt svettiga efteråt iallafall, hehe :)

I dag är det ju torsdag så jag ska rida i Gimo i dag. Har verkligen inte en aning om vilken häst jag kommer få :P
Hoppas på att jag får Mark, har aldrig ridit honom så det vill jag göra ;) Så tråkigt när man bara får samma häst hela tiden..

Nu ska jag tjata på våran svenskalärare om att göra mitt muntliga prov i Nationella. Klockan 14.20 har vi idrott, då ska vi spela badminton eftersom nästan ingen vill bada i hallstas sunkiga badhus;)

Jag är fläckvis intelligent

¯¯²-» hanna

Uppdatering från i går & i eftermiddag

Sitter i skolan. Har egentligen slutat men jag orkar inte gå hem så jag väntar tills mamma ska hämta benny vid två :P

Jag och Wilda var ju till Norrtälje igår för att kolla på bio. Det gick jättebra. Vi åt pannkakor först på Hörnan, sen bio och där skratta hon så hon höll på att kikna, sen till jobbet för ännu en fika :) På bussen hem sen så klippte, färgade, plattade och fönade hon håret på mig. Så nu har jag en sida som är blå, lila, rosa, grön och vit! Hon tyckte att jag skulle bli en gammal tant så hon färgade bort alla färger och sen vitt! Hehe

I eftermiddag/kväll ska jag till mitt "riktiga" stall och rida en lektion för Jennie, det var jättelängesen jag ens var in i stallet. Har bara sett hästen jag ska ha några gånger i hagen när den va en liten skit ;) Så det ska bli roligt faktiskt :D 
SHIT! Kom på nu att jag är ju inte medlem i föreningen!! Man måste ju vara medlem för att få rida på anläggningen! :O Måste betala in de, tror det kostar 150 kr ? Nu vart jag lite stressad faktiskt o.O
Hoppas jag kan rida i dag bara så betalar jag in de när jag får lön. Alltså den 25:e .. aja hoppas det går bra :)

Nu ska jag gå och busa lite med Ida innan jag ska gå hem ;) hähä

Man ska aldrig handskas med hästar i förargelse

¯¯²-» hanna


Biodags!

Ska snart gå till Helena och hämta Wilda, vi ska ju som sagt på bio i dag :) Får se om hon orkar sitta still i 1 ½ timme, får väl gå ut annars då :P

När jag kommer hem vet jag inte vad jag ska göra. Ni kanske får en uppdatering om hur det gick och om filmen var bra :)

¯¯²-» hanna

Prinsessan & Grodan

Gårdagen bjöd på chips, cola och en massa skitsnack med Nattan :) Roligt att träffa henne igen. Vi satt och bara snacka i typ 5-6 timmar :D

I morgon ska jag och Wilda gå på bio i Norrtälje, Prinsessan & Grodan :)


Åker med 11:45 bussen in, filmen börjar inte förrän 13:45 så de får bli lite fika innan oxå ;D
Så idag ska jag sova hemma så jag är helt utvilad i morgon när jag ska ha Wilda med mig haha.

Barn är den fattiges rikedom

¯¯²-» hanna

New clothes

Kom hem från Thuns för ett tag sen, kom även hem med ett par baggyjeans(stavning?) och en tjocktröja :)

Cristoffer kommer och hämtar mig strax, ska åka till affären och handla åt hans mormor och sen till Franks färg för att korta ner hans klocka som han fick av mig :)

I kväll blir det mys med Nattan ;D Long time no see så de ska bli kul ;D

Fredagsmys är de bästa myset

¯¯²-» hanna


Shopping på låg nivå

I dag ska jag, mamma och Benny åka till Thuns och småshoppa lite :) Ska kolla efter någon tjocktröja och kanske ett par stövlar :)

I går gick det inte så bra som jag hade hoppats på ridlektionen. Hottie var helt konstig i stallet och i ridhuset. Hon sparka efter mig flera gånger :O Då fick hon sig en känga själv haha ;)
Hoppas att det går bättre nästa gång annars kommer jag bli sur :P

Nu ska jag kolla runt efter ett par chaps, mina är utnötta :/

Den som inte använder kläder kallas för nuddist

¯¯²-» hanna

Wake up in the morning

Jag var vaken redan halv 8, så de va bara kliva upp :) Har kollat runt lite på olika bloggar och självklart facebook :D

I dag ska jag förhoppningsvis övningsköra med mamma i snön. Läskigt!
Senare vid fem blir det att åka till Gimo för en ridlektion på världens bästa Hottie :D Kommer inte riktigt i håg vad vi skulle jobba med men jag vet att de skulle bli jobbigt i alla fall :)

Nu ska jag ut och röka, sen äta frulle ;D

Det som betyder något lämnar ett kärleksspår

¯¯²-» hanna


Premiärer

Massa premiärer på tv den här kvällen :) Dating in the dark, Desperate housewifes och Cougar Town :) Sitter bänkad framför tv'n kan jag säga ;)

Har även fått ännu ett ridlektionserbjudande av Jenny, förra gången tvinga hon med mig till Gimo så där är jag ju fast nu. Sen fråga hon nu i kväll om jag ville börja rida för Jennie igen, skulle vara kul att få vara i "riktiga" stallet igen :) Säger fortfarande inte Stallet till Gimo-stallet, då säger jag bara Gimo?! Hmm.. vart konstigt nu.

I morgon är det jobb som gäller! Ida ska komma och luncha med mig oxå :) Sen ska hon sitta där med sin data och uggla tills jag slutar :) Haha

Morgondagen bjuder alltid på något oväntat

¯¯²-» hanna

Dagens bravader

Började dagen på jobbet, gick bra fram till jag märkte att smöret va slut så jag kunde inte baka så mycket. Åkte sen hem med Niklas och han skulle köra om utanför Svanberga. Det var slask i mitten så bilen sladda sådär lite snyggt :P
Kommer till Hallsta och möter Nattan som oxå ska till Herräng. Fast vi kommer inte så mycket längre än till Församlingsgården för där är det nån dum jävel som ska gå på, och självklart kör bussen fast!
Så vi får skjuts tillbaka till centrum med Emil och får då veta att vi inte kommer till Herräng för att det ligger en lastbil över vägen vid Holmens!
Det gick inte heller att åka runt alaska för att där står det ju en plogtraktor som inte kommer någon vart!

Så jag och Nattan satte oss på Dannys och fika medans vi vänta på att Emil skulle bli klar i garaget och hämta Explorern ;D
På väg till Herräng så åker man vid en backe som kallas Örviksbacken, där flyger motorhuven upp så vi måste tvärstanna så får han hoppa ut och smälla igen den ;)

Det var dagens bravader, har ändå hunnit med en del ;D haha

Nu ska jag gå in till min prins som kollar på TV i sitt rum (som egentligen är en skrubb) :)

I morgon håller jag mig inne, kommer antagligen vara insnöad ;D

Sann vänskap är som god hälsa - man förstår inte värdet av den förrän man förlorat den

¯¯²-» hanna

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu