hugga tag i dagen

Vaken sen en timme tillbaka, ska försöka vakna till ordentligt. Har sovit dåligt i natt, jävla skithand som gör att man vaknar :(

Måste till affären i dag med, var så tankspridd i går så jag glömde hälften haha ;) Men först, frukost!!

äntligen får jag sitta ner

Trodde jag skulle få 3 lediga, sköna dagar med sovmorgon. Men de sket sig, de ringde i går och frågade om jag kunde jobba idag.. ja och snäll som man är så gör man det eftersom de inte fick tag i någon annan.

Slutade iaf klockan 15 och då gick jag hem och starta en maskin tvätt och åkte till lilla lägenheten och hämta karln plus en ikeasäck med filmer, skjutsade mamma till affären plus att jag handlade själv och var sen hem till henne och lånade lite prylar. Hem till mig själv och har storstädat hela bohaget, diskat och bakat om vartannat. Finally, klockan 21 på kvällen får jag sitta i soffan.. men de är snart upp och hoppa in i duschen, sen får det vara godnatt!

I morgon kommer Ankan och Sandra på middag, synd att typ alla ska bort eller har andra planer, skulle vara roligare om man var fler :) blir väl ett par öl och nån drink sen får det nog vara bra eftersom jag jobbar kväll dagen efter :O

snart avlider jag

Min hand.. ja vad ska man säga om den? Kanske; NU HUGGER JAG AV SKITEN OCH KASTAR DEN ÅT HYENORNA!! Gör så inihelvete ont och vaknar på nätterna av att det värker och mina smärtstillande hjälper inte ett dugg. Kan knappt hålla i bilratten med den handen, knäppa byxorna gör ont, hälla av vatten från en kastrull eller liknande gör oxå pissont. Jovisst, jag kan jobba men då känner jag det näe jag kommer hem oxå... Ouch!!

am i to old?!

Kikar runt på lite bloggar och fick mig en funderare.. Vuxna människor som har fått typ 10-15 julklappar och jag fick en plus en som jag och H ska dela på.
Är de då jag som är gammal och de andra som är barnsliga med tanke på att de är äldre än mig? Eller hade jag bara otur i år?

Dan före dopparedan

I dag är det fjärde advent och uppesittarkväll. Jag är som vanligt ute i sista stund och ska köpa bingolotter idag :P Hela nästa vecka vankas det jobb vilket inte stör mig, känns bra att få åka hem till dom som är ensamma och behöver sällskap! I morgon, alltså julafton, slutar jag 15:30 och sen blir det middag hos svärfar :) Lugnt och skönt kommer det bli.

I fredags kom Ronja över och åt lite julbord med oss.. självklart vart det några öl och vin med ;) Angelica som är hemma på fastlandet nu kom lite senare och drack mintugrogg ;) vart en shot för mig med hihi :)
Och på tal om Angelica så ska hon komma hit snart och färga mitt urblekta, dassiga hår!

one more night

En natt till att sova ensam, sen får jag krama på min prins! <3

hjälp?

Tyvärr så får jag inte upp några bilder från mobilen till bloggen, de vänder sig åt fel håll! Men jag bakade iaf pepparkakor i går och dekorerade dom som Rudolf mez röda mulen ;) 
 
Klockan 18 ska jag vara i stallet för en ridlektion, hoppas att det går bra med handleden bara. Ska be om en häst som inte är hård i mun så borde det gå ;)

ååneej

Kom precis på att jag har ridlektion i morgon. Hoppas handen vill det samma som jag.. brukar rida det gör ont, kanske inte just då men efteråt! Bevare mig väl, sist kunde jag inte röra handen på en vecka. Men det är ju så roligt :D

Förresten så är jag sugen på att pyssla lite, typ göra en krans eller bygga pepparkakshus? Kanske göra vanliga pepparkakor i roliga former? :) Vilken idé! Måste hem till mamma och låna pepparkaksformar!

va i helveteeee!

Vad fan är det för fel på mig?! När ska jag få vara helt frisk? Nu har handleden sura i hop totalt, som tur är så kan jag iaf jobba. Hoppas på att jag slipper städa eller tvätta där det är tungt! Får ha handen lindad och nu hjälper inte värktabletter heller... Pain! Vaknar på nätterna av att det gör ont och då hittar man inga sätt att ligga på bara för det.. grr!

aja, gnälla kan man ju göra. Ska försöka tvinga hit Tessan så hon kan färga håret på mig. Försöka hitta på någon middag med, värdelöst bara att äta själv. Blir oftast ingen matlagning då. Vill ha hem min karl så det blir lite ordning på torpet ;)

glöm de jag sa

Jag skiter i te, åker till Louise fis och hänger istället ;)

klar för den här dagen

Jobbade en stund på förmiddagen, hem och åt lunch medan H byggde bockar, packa om i bilen och körde alla verktyg som skulle till arbetsplatsen och sen till Norrtälje och köpa virke. Tog drygt en timme att hämta allt man ska ha och surra fast allt. Åt pizza på Svanbergapizzerian :) Körde med bakluckan på glänt hela vägen hem och på den tiden han man frysa i hjäl både en och två gånger!

sjuk?!!

Alltså vafan?! Håller jag på att bli sjuk igen? Täppt i näsan och lite snurrig i skallen. Blir jag sjuk nu så avlider jag, bara lägger mig och dör.

funderingar

Äntligen är både jag och H friska och pigga :) Jag började jobba i går igen och det känns helt okej, det enda är att man är lite snorig men det hör ju vintern till. Har fått blåsor och trasiga läppar så nu är det en kur Anti som gäller så det inte utvecklas till munsår.

I helgen nalkas det lite jobb, lördag förmiddag och söndag kväll. H ska oxå jobba så vi måste till Byggmax och handla virke och annat krimskrams han behöver. Kanske blir en tur in på någon mataffär oxå :) Annars har jag nog inga direkta planer på vad jag ska göra, skulle behöva ta en riktig omgång hemma och stäääda! Men de får vi se hur det blir med den saken ;)

En annan sak som jag har tänkt på är att börja plugga... jag som hade sagt till mig själv att jag aldrig skulle sitta i skolbänken mer ;) Men om jag nu ska jobba inom vården så är det bra att ha en utbildning och då passar det ju att bli undersköterska? Men då står jag i valet och kvalet; kommer jag behöva studielån? Eller kommer jag orka jobba och plugga samtidigt? Är det nåt jag verkligen vill? Behöver lite råd och tips, så Nattan, sätt i gång att peppa mig nu! Tänk om jag ledsnar efter ett halvår? Jag vet att jag är sämst på att plugga hemifrån :(

Nu ska jag iaf ta tag i disken och fundera lite till. 17:30 kommer karln hem så då ska vi handla nåt att äta, har inget hemma som någon av oss är sugna på!

hyllar vårdcentralen!

Tycker folk gnäller på vårdcentralen dagarna i ända men jag ringde i morse åt karln som behöver ett läkarintyg på att han har kräksjukan. Dom ringde upp en stund senare och skickade hem en sjuksköterska som fick "konstatera" att han är sjuk eftersom man inte ska gå till VC och smitta andra :) Bra service tycker jag!

nu får det fan vara nog

Kul.. jag har smittat min andra hälft. Nu kommer det bara gå runt i en ond cirkel känns det som!

önskelista till tomten

Eftersom alla andra skriver en önskelista så får väl jag med göra det ;)

*Presentkort så jag kan köpa nya kläder

*Brödrost (eftersom jag är för snål för att lägga pengar på det)

Elvisp (samma anledning som innan

*Kitchen Aid köksmaskin

*Tvättmaskin

*Diskmaskin

*Pengar så jag kan betala ridlektionerna

*Gymkort

*Simkort på badhuset



Det va väl inte för mycket begärt? ;)

magsjukan

Men kul... vart dålig i går när jag var på partyhumör, mådde illa och ont i magen så jag åkte hem vilket var bra. Har varit uppe med 20-30 minuters intervaller och sprungit på toa, ända fram till klockan 6 i morse. Hinken har använts flitigt med :( Usch jag som inte varit magsjuk på jättelänge, så jävla jobbigt :(

lovely

Har inte ätit på heeeela dagen, vrålhungrig! Har iaf gjort helstekt rostbiff och potatisgratäng så nu är det strax klart :) Hoppas köttet vart bra för jag har aldrig gjort det förut!

I morgon är jag ledig så då tänkte jag passa på att dricka några öl med Ronja, varför går det alltid så lång tid mellan man ses? <3

den som söker den finner

Tror jag har sökt 5-6 jobb sen i går. Måste göra det så jag kan få lite pengar av a-kassan de dagar jag inte jobbar. Dryyygt! Men man kanske kan få en fast anställning och det är det ju värt kanske? :)

Jag har även tagit mig i kragen och från nästa torsdag så börjar jag ÄNTLIGEN rida igen! Nu ska bukfettet bort och jag hoppas jag kan få lite mer inspiration att börja röra på mig mera. Kanske köpa ett gymkort om plånboken tillåter, annars är det inte så dumt att gå och simma några dagar i veckan?! :) Känner mig så tjock och stel så jag tror i bland att jag är 70 år när jag gnäller över att det gör ont här och där!

I dag har jag jobbat lite på förmiddagen och ska i väg och jobba kväll oxå, 16-22. Va ett tag sen jag jobba kväll så jag känner mig lite ur bana, men det går nog som smort ;) Hoppas jag håller mig på vägen bara!

tillåt mig

Haha skrattretande kan man tycka!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu