alltid ska det vara nåt!

Alltså vafan?! Tror jag börjar bli förkyld till råga på allt... Torrhostar och ont i bröstet :/ Ryggen är inte riktigt bra än men den repar sig. Men som sagt, alltid ska det vara nåt!
 
Klockan 15 ska vi till svärfar och äta påskmiddag, trevlans! :) Slipper jag laga mat iaf haha :D
Ledig tills på tisdag, ska bli skönt. Hoppas nästan att förkylningen bryter ut ordentligt så man kan vara frisk på jobbet sen istället :)
 
Ansökte till Omvårdnadsprogrammet i går, hoppas jag kommer in!!! Det får jag reda på i sommar så nu är det bara att vänta :)
 
  
 
 

citodon ♥

Just nu är det lite känsla av "hoppsan sa, nu blev jag bra". Känner inte av ryggen mer än att de är lite molande värk! Helt sjukt, jag var ju nästan liggande i morse?! Eller man kanske blir lite kaxig och sen vaknar man upp i morgon med samma värk igen? ;)
Ska iaf jobba i morgon, ska få en lite lättare rad så jag inte börjar hårt direkt :) måste jobba så det blir lite pengar nästa månad!

Har ätit middag med min karl, vart fläskfile, kokt broccoli, fetaost-creme fraiche-vitlök och grönsaker :) mums! Kommer ha en fläskig matlåda iaf :D
Ska träffa Lollo med i morgon, den jäveln åker ju till Thailand på fredag! :@ Fast jag ska väl inte gnälla, jag har ju haft semester ;)

RIP Hanna

Ryggskott.. kul! Har iaf fått Citodon och voltarentabletter utskrivna som min gubbe får gå och hämta idag. Fick med mig en i går så jag iaf kunde få sova ut. Får se hur länge det håller i sig.
Jag måste jobba mer den här månaden annars blir det urfattigt nästa månad! Får helt enkelt pallra mig dit!

honey, i'm home!

Tänkte bara säga att jag kom hem natten till måndagen, så nu ska jag tillbaka till rutinerna igen och gå ner dom kilona jag gick upp där nere ;)

fattiglappen talar

Har man inga pengar kvar när räkningarna är betalda, maten är inhandlad och bilen är tankad, då är man tydligen en fattiglapp som inte ens har råd att handla på ica...

jobba, sova, träna, äta, röka

Det är så jag känner att mina dagar ser ut. Egentligen rätt så enformigt, men det är väl så att vara människa? Kanske skulle bli en katt i mitt andra liv? Bara softa omkring och göra det som passar en själv hela tiden ;)
De ska jag satsa på om jag återuppstår!

Har ridit i kväll och det gick helt okej. Hade en häst som jag inte haft tidigare och hon hade verkligen cementtrut, alltså får man kramp i både fingrar och armar! Men det släppte efter ett tag och då gick hon som en klocka :)

I morgon jobbar jag kväll och dagtid på lördag, sen är mitt mördarpass på 11 dagar slut :D (såg att jag skrivit fel förut, hade skrivit 12) sen ska det bara slappas och vila upp mig!
Ska simma i morgonbitti och kanske lägga mig en stund i solariet om det finns tider, städa trapporna och försöka att göra ingenting fram till kvällsjobbet klockan 17 :)
Det skulle man ta och lära sig, att göra ingenting! För det är jag riktigt dålig på ;)

ska man ha något gjort får man göra det själv

Har varit flitig såhär på morgonkvisten. Gick upp strax innan kl 7 och åt frukost, åkte till verkstan med bilen och boka tid till i morgon. Köpte lampor och så bytte jag parkeringslampan och de två små lamporna som ska lysa upp regskylten, HELT SJÄLV! Va i väg till badhuset och simmade 30 min och la mig i solariet efteråt, vart ju ingen skillnad förutom att jag vart röd på kinderna ;)
 
I kväll är det jobbdags så ska försöka hinna med så mycket som möjligt innan dess, tjingeling! 

semester

 
 
Kanske kommer bli rätt så jävla skönt ändå med lite semester! :D

Söndagstrött

Jobbade kväll i Älmsta i går så var inte hemma förrän 22:45, skitsegt att ta sig hem kändes det som..
Fick iaf en chock när jag kommer innanför dörren och tänder lampan. Det ligger en kille i soffan! Vafan?!
Iaf så är det min karl och en killkompis som har somnat i från varann så de var ju ingen okänd ;)
 
Jag ska åka ner till tempo och kasta glas + tidningssamlingen, panta kassar med flaskor och handla lite nybakat bröd. Ska bjuda killarna på en riktig söndagsfrukost! Kan dom behöva ibland :) 
 
Hat inte känt av någon resfeber än så länge, har inte riktigt förstått att det är så nära inpå! Men de kommer ;)
 
 

vi kommer störta!

Äntligen är resan bokad och betald! Blir Malta iaf, det är ju så bra där :)
Lääängtar! Så innan dess ska jag hinna med att jobba 8 dagar i sträck, alltså kommer mina jobbdagar ha blivit 12 stycken :O Så mycket har jag inte jobbat på flera år vad jag kommer i håg!
 
I går gick det ganska så bra på ridningen, fick ha en ponny (som dom andra säger är en liten häst), jag gjorde rätt men den tjocka lilla fuxen orkade inte riktigt. Vid skänkelvikningarna var det antingen rakt fram eller bara åt sidan, han orkade inte riktigt bära upp både sig själv och mig.. Men fick iaf några steg i slutet och då var det lika bra att lägga av så man slutar när man är på topp!
 
ååh, vad jag bara längtar till jag får lite sol i ansiktet och bara strosa runt och se massa saker som vi inte har tittat på förut när vi varit där! Är det tillräckligt varmt i vattnet så vill jag prova dyka (om jag vågar och inte kostar för mycket) annars får jag väl snorkla :D Men det är fint det med...
 
I morgon ska jag jobba kväll i Älmsta, spännande :) Söndag kväll i Hallsta och sen rullar det på tills lördag igen..
Kommer vara helt slut så jag behöver denna semester. Det känns verkligen som man har gjort ett riktigt kap när man kommer undan så billigt som vi har gjort.. Kan ju bero på att det är lågsäsong egentligen ;)
 
Nu ska jag sminka upp mig lite, ska dricka några glas vin i kväll tänkte jag :)
 

jag vill ha soool och värme!


vilken jävla hurtbulle!

Vaknade vid klockan 8 idag vilket betyder att jag har fått sovmorgon! :D Annars är jag gärna uppe runt 6-6:30 ungefär :P
Koka kaffe och hällde i mig innan jag packa i ordning en liten påse och åkte till badhuset och simma :) Dock simmade jag bara 15 min, men jag simma konstant och bara på det djupa så jag inte hade en chans att vila!
Man känner att man inte alls har samma kondition som man hade för bara ett år sen! :O
Träffa iaf Jenny där med sin lilla dotra som plaskade runt lite så vi bestämde att jag skulle åka hem till henne och äta frukost. Jag tog med mig ingredienser till det goda LCHF-brödet och bakade där :)
Fast innan jag åkte till henne var jag tvungen att åka till jobbet och hämta mina nycklar som jag låste ut mig i från, smart-Hanna! Har nog aldrig hänt vad jag kan komma på! Men nu är dom i väl behåll iaf :)
 
Satt hos Jenny till klockan 13 och sen var det städning av trapporna som gällde (skulle gjort det i går egentligen, men vart ledig i dag) och en tvättmaskin till har hunnits med.
Ska börja tänka på vad jag ska tillaga utav fläskfilén jag tog fram i morse... Måste ju ha matlåda idag så det måste ju göras ;)
 
Idag är det 2 veckor med LCHF, har vägning och mätning på tisdagmorgnar och det går ju neråt måste jag säga! :D
Dock får ni inte veta hur mycket det är förrän min målvikt är nådd ;)
Känns så himla skönt att veta att man kan gå ner utan att behöva gymma eller ut och springa!
Ska satsa på simningen istället och ta promenader i sommar när det är lättare att gå i rask takt. Nu är det ju livsfarligt, har dragit på en klot förra veckan och det gjorde riktigt ont eftersom jag tog emot mig med min redan dåliga handled.
 
Jag och gubben min har ju pratat om en utlandsresa och måste ju komma på rätt fort vart, hur och när vi ska åka.
Blir inte Malta, svärfar kommer inte åka ner på ett tag :/ Så det får bli något annat spännande land :D
 

Massor med jobb

Har hunnit med mycket såhär på morgonkvisten. Beställt blanketter till H,(var inte de lättaste att hitta i cyberdjungeln) ätit frukost, lagt i en maskin tvätt och ringt om jobb så nu är jag fullbokad tills på tisdag nästa vecka :) Härligt! Måste jobba arslet utav mig fram till augusti så jag kan spara undan pengar ifall jag ska börja plugga. Vill helst ha lite mer än bara bidragsdelen + lönen från trappstädningen att röra mig med :P
Man kanske inte orkar med att jobba helger om man ska plugga på heltid? Får se, men extra pengar är väl alltid bra? ;)
 
I dag har jag en massa jag ska hinna med. Mest här hemma men också lite andra småärenden som måste göras...
  • Storstäda hemma
  • Byta sängkläder
  • Städa trapporna
  • Posta brev
  • Ge bort ett par byxor
  • Laga middag
  • Jobba kväll 17-22
Så jag har att stå i idag, men med bra planering så funkar allt :)
 
 
 
Saknar Malta <3

de är över nu

Axeln är bättre efter lite värme, massage och vila :) Fortfarande öm men den funkar iaf!
 
Idag har jag och gubben varit i Uppsala hela dagen. Skönt att göra något bara vi två. Fick med oss lite småpryttlar och nya blommor :) Mina dog, tror dom fick köldskador :O Men dom här ska jag väl kunna ta hand om ;)
 
I morgon ska jag prata med samordnaren i Älmsta och boka upp mig på lite dagar där. Skulle vara perfekt, mer klirr i kassan! :) (alltså mer jobb, får vila när jag dör)
Ska även kolla med svärfar om han kan mecka med bilen så man kan besikta om den.. Måste fråga när han ska till Malta nästa gång, då ska jag dit! 
Har kollat runt på nätet efter hotell och det är inte speciellt dyrt om man åker nu när det är lågsäsong ;)
 

paj axel

KUL! Tror jag sträckde mig igår på ridningen, så min axel mår INTE bra.. Jävla skit, kan inte ens jobba i kväll :( Jag som skulle simma idag, det vågar jag inte ifall de blir värre :/

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu