fear of the dark

Jobbat till 15.30 idag, åt middag och sov igen 3 timmar av min förlorade sömn-vilket kanske inte var det smartaste. Vårt iaf väckt strax efter kl 21 så åkte vi till Adolf så satt jag där nykter medans grabbarna drack några öl och jag åkte hem vid 2-tiden så nu ligger jag i sängen och ska väl egentligen sova men det sket sig ju :P Imorgon är det min tur att dra i mig ett par bira, det är jag värd!

over the hills and far away

Hur kan vädret ändra sig på så kort tid?! Jag min smartskalle kollade inte ut i morse innan jag gick till jobbet så jag fick ju en chock när det var så gott som snöblandat regn som föll på mina gympaskor, men inte orkade jag gå upp igen och byta ;) Fick jag ju ångra eftersom det vart blött om tårna!
Fick mat på bordet när jag kom hem och det är ju inte helt fel det heller, slapp jag laga :P
I morgon är jag iaf ledig och jobbar kväll på söndag så det är ju 1,5 dag ledigt ;) Får se vad man hittar på i kväll. Förmodligen ingenting och båten är inte sjösatt ännu så det blir ingen fisketur i morgon heller..Blä för bajsväder!

Snart är det även Valborg, blir nog att S.Ku.M'a då i vanlig ordning och bli lite för full och raggla hem på stapplande ben ;P Lollo ska nog dit med så ska parta loss med henne isf! :D Long time no see!
Efter det fyller min finaste fina år och jag har världens bästa presentidé! :D Kommer bli bäst!


a walk in the sun

Vilken hurtbulle jag är! I går vart det en morgonpromenad dock inte så jättelångt, senare på kvällen gick jag med Madde och Tessan runt Lundås och Sättra, tog väl 1,5 timme ungefär :) Inte så jätteskönt att det började snöa mitt i allt men det gick bra ändå :thumbup:
Idag gick vi upp till golfbanan och svängde av lilla skogsvägen så vi kom ut i Häverödal och gick banvallen tillbaka, lika lång tid tog det! Känns faktiskt i fötterna och benen så fick stretcha när jag kom hem ;P
Nu ska jag verkligen inte släppa det här och jag ska försöka att tappa några kilon och bli lite mer smärt!

Nu har jag fullt upp med att damma och bädda rent i sängen, ha tvättstugan, försöka komma på någon form av middag och senare dammsuga och torka golven. Fullt upp i vanlig ordning! När karln kommer hem ska vi åka till båten och byta tändstift och lite smågrejer som inte vart gjort i går och eventuellt försöka sjösätta den så vi kan vara ute i helgen :D


Har faktiskt redan börjat tänka på nästa resa. Vart ska vi åka och när?! Har lite abstinens nästan :P
Men Island eller Nordirland står högst på tapeten iaf ;)



Utanför hotellet.




Åkte häst och vagn.




Malta är ju inte helt fel det heller!



Nu ska jag kila iväg till tvättstugan och sen fortsätta med städningen!
tjingeling <3


under the coconut tree, you be chilling with me

Det här är ju inte klokt, jag somnade klockan 19.30 igår och sov till 6.30, alltså 11 timmar! Fast det kanske har sin förklaring oxå, har ju knappt sovit på hela helgen. Skönt att jag är ledig två dagar nu.. förmodligen ;) Så vad hittar man på idag? Lite städning och kolla ifall det finns tid i tvättstugan? Tråkigt men nödvändigt..

Karln skulle vara lite duktig igår och pula med båten + sjösätta den. Gick ju sådär, körde fast innan dom ens kommit i väg så bilen ser förmodligen ut som skit med tanke på att han själv hade lera överallt! Men känns onödigt att tvätta den innan vi försöker lägga i den igen så den får se ut som en terrängbil ett tag ;)

Nu ska jag ordna upp mig för dagen och kanske snöra på mig löparskorna och ta en morgonpromenad, det gör nog susen att börja den här dagen med :) tjingeling <3

if i ever leave this world alive

Varit ute och gått med Tessan en timme, skönt att komma ut förutom att det blåste riktigt kalla vindar.
Klockan 14 har jag lunchdejt med min kära och hämta lite verktyg sen börjar jag jobba klockan 16. Så lite vettigt har jag ändå fått gjort fast jag varit ledig :)

Fick ryck igår när jag kom hem, det kändes så stökigt och smutsigt så jag skaka och dammsög alla mattor och hängde på vädring innan jag röjde runt med dammsugaren och tog en tango med skurmoppen till Mötley Crue på högsta volym ;) Efter det var vi bjudna på middag och kan ju inte mer än erkänna att det var skönt att slippa laga mat ;)

Nu får det bli en dusch innan det är dags att röra på mig igen :) tjingeling <3

I wanna dance with somebody

Börjar bli lite väl långt mellan inläggen, men vad fan gör det då? ;)

I går jobbade jag en kort dag, 7.30-11, det var rätt skönt faktiskt. Nattan kom över på fika så gick vi till affärn så jag fick fylla upp kylen lite :) Efter det en promenad med barnvagn och hund runt banvallen och golfbanan, skönt att komma ut med någon :) Fick även samtal från jobbet så jag fick jobba idag med ;) Jag är inte den som säger nej när jag blir erbjuden!

Vart skitglad över att få deklarationen med, tidigare år har jag fått betala tillbaka men nu ska jag leva loppan på semestern kan jag säga ;) Nee, men iaf leva utan att behöva tänka så mycket på pengar och unna mig nya kläder och fylla upp frysen tills det inte får plats något annat ;)

Nu ska jag göra mig i ordning för jobbet. Känner mig riktigt pigg och utvilad! Kände mig trött igår så jag la mig i sängen och skulle vila vid 18.30, vilket gjorde att jag sov hela natten haha :D

kyss mig igen

Jobbat i dag mellan 7.30-12, lagom arbetspass ;-) Kom hem och kunde sätta mig vid bordet direkt och äta hamburgare, fin man jag har som lagar mat! <3 Sen vart vi trötta så jag sov en timme, haha vilken pensionär jag är! Men man blir väl som man umgås ;)

Nu har vi iaf planerat helgen någorlunda. Blir kvar i Hallsta och hittar på satyg istället för att härja i stan. Så i kväll kanske det blir en karatefylla hos vår kära vän Svensson eller så hamnar man väl på Folkan eller Langers ifall det är öppet :)
I morgon får vi plankstek hos mamma med riktig oxfilé, ska bli mumsigt :D

Igår var jag riktigt hurtig, va ute och powerwalka + jogga. Kändes riktigt bra och det måste jag fortsätta med. Köpte ju faktiskt ett par riktiga gåskor på Malta så dom ska utnyttjas! ;) Nu ska jag försöka komma på någon middag, helt tomt på ideér :(

tjingeling <3

Dance for me, I'll keep you overemployed

Kanske dags att slänga in ett litet inlägg, har ju faktiskt varit hemma sen i söndags ;)
Hade det iaf hur bra som helst på Malta med min kärlek. Bodde på Hilton Hotel-det bästa nånsin, åt god mat-kanske lite för mycket, drack drinkar på den fina balkongen vi hade och bara glassade i solen i flera timmar-utan färgresultat, och åkt med den hemskaste bussen nånsin i mitt liv-knölade in folk fastän det var proppat redan.. Så nästa resa får ändå bli till ett annat resmål men det får nog bli till hösten ifall ekonomin tillåter eftersom sommaren i Sverige är ju rätt bra ändå ;)
Men hur kul var det att komma hem då?! Snö och slask, vafan! Våren var ju på gång när vi åkte :O Hemskt!

Idag var jag iaf tvungen att åka till Nattan och lämna en liten present i form utav en Smurfchipspåse med innehållande smurfstickers, tror hon vart glad iaf ^^ Har hunnit med att laga en kycklinggryta som vart lite väl stark, fick riktiga eftersvettningar haha!
I morgon kunde jag iaf få en tvättid mellan 7-11, alla kläder är ju skitiga as usual, och på torsdag har jag lovat mamma att köra till Norrtälje för lillebror ska på utvecklingssamtal och efteråt handla hem lite krubb.

Fredag är det ett kort förmiddagspass på jobbet och sen nån sorts konsert i stan som jag inte ens har varit med och kollat upp, men det blir nog kul ;) Tror den var på lördagen med, men får kolla upp det där lite noggrannare ;)


Jag och min gentleman har bestämt att nu ska vi bli mera nyttiga och inte unna oss för mycket bara för att man kan, träna och gå ut på promenader. Införskaffa mig ett par ordentliga skor på Malta så nu kan jag inte skylla på det ;) Men skönt ändå att komma i gång och ha min kära som stöttar och peppar mig att komma i form :)

Nu ska jag piffa upp mig med lite mascara så man inte ser helt död ut och sen pallra mig mot jobbet :)
tjingeling <3

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu