flyttlassen rullar

Tre vändor med släpkärra till nya lägenheten och då har jag inte fått med mig en ynka kartong ens en gång, stora grejer och kassar med småprylar var det som fick plats. Idag ska jag försöka få med mig resten så jag kan städa ur lägenheten och lämna i väg lite. saker som jag inte vill ha med mig ;) I helgen eller nästa vecka kanske man ska satsa på en tripp till ikea? :)

Ny design

Jag är så lat och har ingen fantasi, har haft samma bloggdesign ett bra tag och hade ledsnat rätt skapligt ;)
Laddade faktiskt ner en färdig design från www.designadinblogg.se och se, det vart ju fint? :D
 
I dag och i morgon är vi bortbjudna på middag. I dag får vi rotmos och köttkorv hos mamsen och i morgon får vi någon god middag hos svärfar, så skönt att slippa tänka på vad man ska laga till middag och det är ju inte varje dag man blir bjuden :) Gratis är gott!
 
 
Haha, hittade en jäkligt rolig text på fejjan..
"Att ragga på krogen är som att öppna en chokladask och upptäcka att alla godbitar redan är tagna och det som återstår är dom spritfyllda äckel i hörnen"
 

Nipaxon gör en magsjuk

Trodde att jag hade blivit akut magsjuk i går, mådde illa, spydde och hade riktigt ont i magen på jobbet så jag fick gå hem.
Det gick liksom inte över?!
Somnade tidigt och vaknade vid 6:30 när H gick till jobbet.
Fick en ipren och så somnade jag en stund igen innan Madde ringde. Vaknade till, satte på kaffe så satt vi och fika en timme ungefär :) Hann inte mer än lägga mig på soffan så kom Tessan upp och jag bjöd på lite lunch, tacopajen från i går ;) Började få ont i magen igen och trodde jag hade blivit dålig...
Hade tråkigt så jag läste bipacksedeln på tabletterna jag har köpt mot rethostan och bevaremigväl så framkom mina symptom där. Så nu ska jag aldrig mer ta dom där tabletterna, ska nog gå ner till apoteket och lämna tillbaka dom :@
 

Vanliga (fler än 1 av 100 patienter): Huvudvärk, dåsighet.

Mindre vanliga (färre än 1 av 100 patienter): Yrsel, bröstsmärtor, illamående, kräkningar, buksmärtor, hudutslag.

Hos vissa personer kan noskapin ge upphov till intensiva buk/bröstsmärtor ½-4
timmar efter intag. Smärtorna går över av sig själv efter 1-3 timmar.

 

Har iaf hunnit med att diska och ha tvättstugan så nu har jag lite rena kläder igen plus att jag har packat ner alla sängkläder och handdukar man inte använder för tillfället eftersom det snart är dags att dra sig vidare :D
 

väck inte den björn som sover

Vaknat flera gånger i natt av att jag har världens hostattack, springer upp på toa och kräks för att man hostar så mycket. Tror jag ska till apoteket när det öppnar och köpa något mot rethosta :( Blir ju knäpp!
H väckte mig strax innan 6:30 och tyckte att jag sover för tungt, det kan ju vara för att jag varit vaken i natt? Sen kunde jag inte somna om så låg kvar en halvtimme innan det var dags att stiga upp. Ska nog göra i ordning lite té för att värma upp halsen lite, synd bara att karln har ätit upp en halv honungsburk medan han var sjuk!
 
I dag ska jag pallra mig till trappstädningen för att få det gjort, boka tvättstuga till på fredag, laga mat och kanske städa undan lite här hemma. Har egentligen ingen som helst lust att städa när det står flyttkartonger i köket och sopsäckar i garderoberna, man bara väntar på att få börja flytta!
 
Var i nya lägenheten i går och slet bort lister och socklar, kikade på målarna och berömde för badrummet. Det kommer bli sååå fint :D Fast ärligt talat så kommer inte hela lägenheten bli klar innan den sista så det får säkert bli att kasta in allt man har i de två sovrummen och sen vänta på att köket och hallen ska bli klart, tills dess får man väl bo på kontoret ;) Haha!
 
Nu försöka få i sig lite frulle och sen påbörja dagens att-göra-lista :) tjingeling <3

urk

Hittade ett par nya jeans på Cubus i går för 199:- så dom va jag tvungen att köpa. Dom får hålla så länge tills jag har råd att köpa lite mer kvalité :)

Idag jobbar jag mellan 7:30-15:30 sen hem och laga mat och sen tillbaka för att jobba kväll 18-22. Får se hur det går med tanke på att jag inte alls är pigg, snorar och hostar som en galning! Fast värst är det på nätterna + morgon och kväll, självklart :O

Nu ska jag dricka upp mitt té och sen kila till jobbet :)

nu börjas det igen

Usch, jobbig natt... 5 liters dunk med svett (yummie) har drypt ut i sängen, hostat upp gammalt slem och fått en armbåge i ögat. Som tur är så fick jag ingen blåtira, och jag hoppas hoppas att jag ska slippa den där värsta förkylningen. Var ju inte längesen jag var sjuk :O
 
Ska åka till Uppsala i dag med Tessan, hon skulle handla lite så jag får följa med som smakråd eller nåt!
Har inga pengar att shoppa för :( Kanske kan nalla en 500-ing från sparkontot men då måste jag sätta tillbaka den när tv-bänken ska betalas :/ Svårt fall, doktorn grät.  Men jag skulle verkligen behöva nya jeans, har ett par som verkligen passar, allt annat är bara trasor..
 
Kanske ska hoppa in i duschen en sväng och sen åka upp till Tessan :) Hon får bjucka på lite kaffe!
 
tjingeling <3
 
 

en fattiglapps trasiga bralla

 
har egentligen ingen lust att blogga, men kan inte somna om. Varit vaken sen 7 och jag har sagt att jag inte ska upp så tidigt, jag är faktiskt ledig fram till kl 16 ;) H är hemma idag, stackarn har varit hemma sen tisdag förra veckan.

Vet inte om jag har skrivit de, men min rygg mår inte speciellt bra så jag har börjat gå till en massör som får klämma och knåda upp musklerna :) skönt men dyrt i längden! Är urfattig redan sen förra veckan :( Väntar på pengar men de ska tydligen vara jävligt svårt att lämna tillbaka när man har lånat. vart ju lite pinsamt när man inte kunde vara med på en insamling som jag har lovat i flera veckor, skitkul att behöva säga det samma dag som pengarna skulle vart inne :( Aja, bara försöka plåga sig igenom dagarna som är kvar till lön. alla sparpengar är oxå slut.. piss och skit!!

.

Man ska ju vara framåt,
vara först och jämt ha svar,
för den som kommer senare blir hopplöst lämnad kvar.
Den enda man kan lita på är sig själv.

ett lite längre inlägg

Såg att det va typ en månad sen jag bloggade.. Har inget dåligt samvete över det och jag kommer förmodligen inte bli bättre på att uppdatera heller ;)
 
Dagarna rullar på i rasande fart. Snart är det dags för flytt och göra sig hemmastadd på ett nytt ställe, kommer bli bra tror jag. Lite skillnad att bo i en 3:a jämfört med en 1:a, dubbelt så stort och dubbelt så bra kommer det bli! :D
Det mesta i livet kretsar just nu kring flytten. Det är färgskalor, tapeter, färg, tvättmaskiner, inredning etc.etc.
 
 
 
Jobbar och sliter dagarna i ända för att tjäna i hop mitt levebröd, måste ju göras det med ;)
Fått ett nytt schema så det är nästan bara kvällspass för min del nu och nåt enstaka dagpass, går fortfarande som timmis så kan ju bli ändring på det med.  Har fortfarande kvar trappstädningen så det ska kommas ihåg/göras varje vecka med :)
 
Blir ingen träning alls nu för tiden, jag orkar helt enkelt inte. Har börjat cykla lite istället för att åka bil när jag jobbar om jag har en sån planering att jag hinner det. Försöker att cykla eller promenera istället för att ta bilen kortare sträckor, det blir helt enkelt vardaglig motion och inget mer än så.
Fuskar med godiset, of course, och det bryr jag mig faktiskt inte om. Vill kunna unna mig, men i bland blir det helt enkelt för mycket ;) Hihi!
 
Nästa/nästnästa vecka blir det säkert en tur till IKEA, igen, för att få med oss den fiiiina tv-möbeln hem! Som jag har längtat efter den :D Kostar lite men är helt klart värt det eftersom jag har tittat på den så länge och verkligen bestämt mig för att den ska jag ha, då finns det ingen anledning att köpa något som kanske är billigare och sen inte vara nöjd. Nej, punga upp med cash bara! ;)
 
I lördags förmiddag skulle jag boka en flygresa via SAS och var nöjd över att jag hittade en relativt billig och överkomlig summa. Fyllde i alla uppgifter, men vart nekad. Röd text som det stod att betalsättet inte fungerar.
Skumt tänkte jag, klart man borde kunna betala med vanligt VISA-kort?
Försöker en gång till och då kommer sidan upp där det står Sidan kan inte visas.
Sur som jag vart så klappa jag i hop datorn och tänkte inte mer på det. Inte förrän jag kollar banken på måndagen och ser att pengarna har blivit dragna iaf! WTF?! Ringer till SAS kundtjänst och tjejen jag pratade med var trevlig, men först så fatta hon inte vad som hade hänt utan trodde jag bara ville avboka och försökte med att jag skulle få pengarna tillbaka för skatter och avgifter.. Nej nej nej!
Det slutade iaf med att hon fick prata med sin högsta chef och h*n hade aldrig varit med om något liknande, så får iaf full återbetalning :)
Känns surt när dom drar pengar två gånger, där rök ALLA pengar jag hade kvar. Som tur är så hade jag några sista korvören kvar på sparkontot, men det var inte mycket.
Trodde jag skulle ha fått pengarna i dag, men får väl vänta till på måndag :/
 
 
Nu ska jag duscha och se om jag blir piggare, har sovit som en stock medan karln har spelat hög musik och tränat. Kanske börjar bli sjuk? Hoppas inte... Kanske orkar ta mig en öl eller två, ska jobba i morgon så det blir luuuugnt ;)
tjingeling <3

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu