Godnatt

Snart kommer John Blund & kastar sömnpulver i ögonen på mig, bäst jag går & lägger mig!



¯¯²-» hanna

Måndag kväll

Sitter hemma hos mamma & har precis skrivit klart min Engelska B-analys av boken som jag har läst :) SKÖÖÖNT att ha det färdigt! Så nu är jag klar med allting i skolan för den här terminen :D



I morgon bitti ska jag gå till skolan & lämna in analysen (eller vad man kallar de) & sen gå till frisören till kl 9 & bli av med lite hår, vilket verkligen behövs! Efter de blir det jobb...

Nu ska jag äta nånting tror jag & sen ska jag slänga mig på soffan & glo på TV... Fast jag har ju så jävla tråkigt! Vill göra nånting men vet inte vad, fast egentligen är det ganska onödigt eftersom det ändå börjar bli sent. Skiter i't istället ;)

Tråkmåns; en person som pratar när du vill att han skall lyssna

¯¯²-» hanna

Piggare idag

Ja nu har jag vaknat till & kan ge er en inblick i vad jag gjorde i fredags!
Jobbade från kl 15-22. Lollo kom & mötte mig vid jobbet så gick vi till någon kille som hette Ante (?), han hade en jääääättesööt skäggagam som hette Torsten & en leguan som hette Mårten! ME LIKE :D
Gick väl därifrån vid 01 tror jag så gick vi till Teatern så hittade jag massa folk att snacka med ;)

Mötte Lollo igen vid 02 så gick vi till en äcklig kille & satt där & glodde en stund, sen gick jag "hem" & la mig medans Lollo gick med Johnny.. En konstig kväll helt enkelt!
Vi åkte hem dagen efter med 12.25-bussen så satt vi & skratta hela vägen hem typ ;) När jag kom hem så somnade jag nästan på en gång eftersom jag inte hade sovit så mycket, men nu är jag pigg & alert igen! :D

I dag ska jag nog inte göra speciellt mycket. Ska hem till mamma & lämna en grej som jag köpte till henne i Norrtälje, det är ju faktiskt Mors Dag :) Om man har tur så kanske vi blir bjudna på middag där, hehe ;)



En verklig mor har aldrig ledigt

¯¯²-» hanna


Trötter

Jag är trött som en stenad get! Jag skriver senare när jag har vaknat till :P


Marknadsafton

I går gick det helt utmärkt på ridlektionen! Hottie hade gått en hopplektion innan så hon var helt uppe i varv! Så det vart mycket trav så hon var tvungen att arbeta & försöka få ner pulsen lite på 'na ;) Inte lätt när man sitter på en häst som absolut inte vill gå i den takt som jag vill. Helst ska det gå i 190 ! Men hon är ändå den bästa, jag känner mig säker på henne :)

I dag är det Marknadsafton i Norrtälje. Då är alla butiker öppna till 22 :O



Jag vart tillfrågad i går om jag ville jobba då, självklart tackar man Ja! Har ingenting emot extrapengar :) Kruxet var ju hur jag skulle ta mig hem, men då fick jag en snilleblixt! Jag kan ju sova i sviten, så natten spenderas där :) Skööönt med en stor säng! Cristoffer kanske ska komma & sova med mig, det är så läskigt annars ;)

Nu ska jag väcka mamma så jag slipper dricka kaffe ensam, haha ;)

En slutsats är det ställe du avslutar på när du inte orkar tänka längre

¯¯²-» hanna


Lill-Lördag

I går hade vi orientering & det var faktiskt inte så tråkigt som jag trodde det skulle vara! Det var Aktivitetsstationer på olika ställen där man skulle göra massa saker & dom orange'a sakerna var inte utmarkerade på kartan så man skulle själv sätta ut på kartan vart dom va ;)

I dag har jag varit på jobbet som vanligt, har varit riktigt lat & det är inte bra! Fast det kändes bättre att låta praktikanterna lära sig någonting än att jag som redan kan allting ska göra de.. Då kände jag mig inte lika dum :P

I morgon
är det oxå jobb först, sen ska jag RIIIIDA i Gimo :D Har längtat sen förra veckan! :)

Var nyss & kollade på Julias nya råtta, den va äcklig & den bajsade i hennes luva me :O Äckliga gnagare ;)

Nu ska jag kolla på Greys Anatomy eller Efterlyst & sen hoppa ner i sängen & mysa med älsklingen innan jag somnar :) <3



Det bästa med framtiden är att den kommer en dag i sänder

¯¯²-» hanna


Ännu en sen uppdatering

Nu har jag varit sådär dålig på att uppdatera igen! Varför slänger ni inte in en kommentar så jag kan uppdatera? :P

Lördag: Jobbade som vanligt & dekorerade bröllopstårtor, alltid lika roligt :) Jag & en annan tjej levererade tårtor till Skebo Herrgård så fick Cristoffer komma & hämta mig där. Han är alltid lika snäll :)
Tog cykeln hem till Lollo vid 18, grillade & spela kubb, åkte med Ronja hem till Jimmy & där slutade kvällen :)

Söndag: Pissväder! Regnade hela dagen så de gick inte att göra något!

Idag, måndag: Har helt i onödan varit i skolan. Fick reda på att jag inte alls hade behövt komma dit eftersom jag bara ska läsa min bok som jag har valt.. -.-
En annan pissig grej var att jag inte vart godkänd på Nationella provet i matte! SKITPROV!

Mamma hämtade mig vid 12.30 ungefär så övningskörde jag. Körde runt i Häverödal på småvägarna, från IP till Tulka, hem igen & tog en välbehövlig paus innan jag körde från IP till Herräng :D Det va skoj! Så nu är jag rallyförare nummer 1 :P hähä, mamma sa åt mig att sakta ner lite då & då när de börja gå lite över hastighetsbegränsningen ;) Så nu ska jag bara bli lite mer van vid att köra i samhället & sen öva på att starta i backe som jag tycker är skitsvårt!

Här kommer lite bilder på mina tårtor jag gjorde :)










Tog flera bilder som jag inte orkar lägga upp ;)

Nu ska jag kolla lite på TV & sen hoppa in i duschen, Friluftsdag med orientering i morgon oxå -.- SÄMST!

Matematik heter de när man inte vet vad man pratar om, än mindre vet om de är sant

¯¯²-» hanna

What is in the newspaper?

Bloggar när jag sitter vid en bättre data istället, det här tangentbordet är så jäkla jobbigt!

Undrar vad som står i tidningen i morgon?

skulle inte ha vart nåt

Skulle egentligen inte varit något möte iallafall bara för att alla kunde inte.. Så de var bara jag & 3 andra tjejer som satt i parken på en filt & myste ;) Rätt nice ändå :)

Nu ska jag äta mammas goda räkmacka hon har gjort :) Mumma :D




Sånt här strunt håller ju dock inte vi på med ;)


En chef har hela personalen bakom sig-lååångt bakom sig

¯¯²-» hanna

Möte

Ska åka med bussen till Norrtälje snart & ha möte med jobbtjejerna. Utan chefen. Ska sitta i parken & snacka lite på några filtar :) Nu ska jag fixa i ordning mig lite innan jag drar. CIAO!

¯¯²-» hanna


Argumentativ uppsats, Engelska B & plastikoperationer

Har precis skrivit en Argumentativ uppsats i Engelska B. Skrev om för-& nackdelar med plastikoperationer.. Wiihoo, de va ju kul.. -.-

Blir inget möte på jobbet idag, tydligen inget att oroa sig över för inget är ju sant?! o.O Fuck it!

I morgon ska jag nog följa med Ankan & mamma Malin & kolla på en lägenhet i Hallsta om det inte är för tidigt på dagen, isåfall hinner jag inte hem från jobbet. Om dom vill ha den så är det inflyttning den 1 augusti tyckte jag dom sa ;) Det är synd att jag inte har en högre inkomst, isåfall hade jag gärna velat ha lägenheten vi har nu "/

På fredag är det Nationella prov i Matte.. Det kommer ju gå åt helvete! Hoppas att det inte är samma prov igen, för då blir jag faaan sur!

Nu ska jag väl läsa min jätteroliga engelska bok som jag tycker såå mycket om.. Hoppas på en varm dag iallafall så man kan få lite mera sol på sig :) Har redan blivit liiiite brun på armarna :D BEACHEN 2010!

Jag vet att de inte är en hemlighet längre

¯¯²-» hanna


Jag fick som jag ville

Jag fick sol iallafall idag :) Har varit ute hela dagen med Angelica & Cristoffer.

Jag & Ankan var på bushumör i dag så vi satte på oss nylonstrumpor på huvet & solglasögon så gick vi till Fredde & skulle busa med han, men han var ju självklart i duschen så det vart inge bus :( Ankan fick iallafall hålla i Sigge så hon är nu ödleexpert :)

Satt & sola på Freddes altan i säkert 2 timmar, snacka skit & bara njöt av solen :)
Sen åkte vi till båthuset i Långskär & kolla läget där. Va inte där så länge men kul ändå.

Nu på eftermiddan/kvällen har vi bara suttit ute vid vårat lilla bord, bollat lite boll & börja planera inför min 18-årsdag. Det är ju bara 7 veckor kvar & man måste nog beställa smörgåstårta i god tid eftersom det är mitt i sommaren & många beställer nog!


Bjuder på lite bilder, bara för att vi är dom snyggaste & de bästa!

  <-- Nylonstrumpan VS Skelöga

 <--Hanna da skelöga

 <--Ankan da nylonstrumpa!

  <--TRÖTTARN!



Nu ska jag äta glass! NAMNAM!

Det som inte dödar, det härdar

¯¯²-» hanna


Jag vill ha sooool!

Jobbade igår istället för Hanna som var sjuk. Va sjukt mycket att göra för att vara en fredag! Kom hem till Hallsta runt 19.30 & gick till Lollo vid kl 20 :) Drack några öl & sov där :)
Vaknade av alarmet kl 6.30 & gick till Jenny så åkte vi till Gimo & var funktionärer på framhoppningen hela dagen. Såg massa snygga hästar som man dregglade över :)
Kom hem till Herräng vid kl14 & satte mig i solstolen & pressa lite, tror att jag har fått lite färg faktiskt :) Ska smörja benen med BUS i dag efter duschen så dom blir bruna någon gång! Jag bländar ju alla dom Goda Herrarna i himmelen med mina ben, dom lyser som eldflugor i mörkret!

Nu ska jag fortsätta kolla på TV & göra i ordning gurk-och morotsstavar + dipp till de som jag & Angelica ska gotta oss med :) I morgon hoppas jag på sooool så jag kan ligga & steka lite ;)

Abstinens är lättare att klara av än måttlighet

¯¯²-» hanna

Det här gick ju bra

Gick jättebra på anläggningsdagen, städa, krattade & tog bort massa skithögar osv :) Har krattat & grävt så mycket att jag har fått blåsor på båda tummarna, stackars mig! :(
Fast nu är det finfint till helgens tävlingar! Bilder kommer troligtvis :)

Jag har fått nåt jättekonstigt i mitt huvud! Jag funderar starkt på att cykla till Herräng om det inte blir dåligt väder! :O Sen ska jag jobba i morgon oxå så då måste jag cykla till Hallsta på morgonen..



Mamma sa att vi nog ska fixa passen i morgon så då ska vi försöka hinna in till kl 9 så jag inte blir försenad till jobbet, börjar 10 & slutar 18.. Mindre kul när bussen inte går förrän vid 18.55 så jag ska försöka få någon att hålla mig sällskap när jag städar :) Det är så läskigt där annars ;)

Den största nackdelen med framgång är att det retar ens vänner så ohyggligt

¯¯²-» hanna

Lilla hålan

Vaknade kl 6.15 i lilla hålan kallad Herräng, åkte med bussen som gick 7.05 från hålan kallad Herräng till den andra ännu större skithålan kallad Hallstavik. Så nu sitter jag hemma hos mamma & det är bara jag vaken. Bryggde kaffe men jag märkte sen att MJÖLKEN ÄR JU SLUT! Så jag tog socker istället men det smaka ju perkele så det va bara att hälla ut i slasken -.-

Väntar just nu på Jenny som ska komma & hämta mig så ska vi åka till Gimo på anläggningsdagen & försöka göra fint tills tävlingen i helgen, där vi också ska hjälpa till på framhoppningen & framridningen :)

Nu ska jag fixa det sista, devillsäga ta en cigg & borsta tänderna ;) (Jenny är ju duktig & har slutat röka så jag vill inte utsätta henne för min ljuva rökdoft :P )                                                                           



Gör aldrig samma misstag två gånger, så länge det inte lönar sig

¯¯²-» hanna


Now I know

Det fick bli att jag sover hos Cristoffer i natt :) Ska strax hoppa in i duschen & sen smörja mina likvita ben med lite BrunUtanSol, tacka gud för det!

      




Ibland frestar djävulen mig att tro på gud

¯¯²-» hanna


Kissemissefotograferingutomhus

              
                               




Fotade flera bilder, dom finns på Facebook :)


Var ska jag sova?

Vet inte om jag ska sova hemma eller hos Cristoffer? Sover jag hemma behöver jag gå upp typ vid 8. Sover jag hos Cristoffer behöver jag gå upp vid halv 7. Men då kan jag gå hem till mamma & då äter jag frukost där..
Hmm.. Ska väl åka till Gimo vid kl 9 i morgon bitti & hjälpa till på anläggningsdagen.

Det jag vet är iallafall att jag ska på toa nu & sen ut och röka..

Jag önskar alla jag älskar en liten gnutta galenskap-det förgyller hjärtat

¯¯²-» hanna

Liten lista :)

Ute- eller hemmakväll: Utekväll! :D
Salt eller sött: Salt
Lyx eller budget: Oftast budget?
Sommar eller vinter: sommaar!
När är du Född: 5 juli :) In the middle of the summer <3
Vad har du på dig en ledig dag hemma: Myskläder oftast :)
Favoritfilm: Komedier & Tecknade disneyfilmer :)
Har du barn: Nej!
Födelseort: aa, Stockholm?! Hallstavik annars då?
Smeknamn: Hanna?
Favoritfärg: Ljusa färger på kläder oftast & i hemmet neutralare färger ;)
Har du varit kär: Jaaa :)
Maträtt: Kycklingsallad & Grillat!
Favoritresemål: Vart man vill åka? Aa men Egypten eller Kroatien då ;D
Favoritblomma: Rosor & liljor
Senaste sjukhusvistelse: Nån månad sen, lämnade tårtor på sjukhuset ;)
Favoritdricka: Saft & juice
Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Vita & en fondvägg med tapet
Vän som bor längst från dig: Frida i Norrtälje
Läggdags: Runt 22
Syskon: Halv + låtsas
Är du Internetberoende: Sometimes
Favoritparfym: Escada & Naomi Campbells parfymer är helt okey
När köpte du något åt dig själv sist: Nån dag sen
Vilken film såg du på bio senast: Prinsessan & Grodan
Senaste köpta skiva: Kommer inte ens ihåg :O
Bästa kompisar: Alla :)
Någonting jag tycker om med mig själv: ?
Någonting jag inte tycker om med mig själv: Blir sur om det inte går som jag vill
Tre saker jag vill ha varje dag: "Massage" när jag ska sova, ciggaretter & mat ?
Tre saker jag absolut inte kan göra: Såna där killgrejer ;)
Detta borde jag inte göra just nu: Sitta inne
Bästa känslan: ?
Egenskaper som en partner skall ha: Snäll, omtänksam, inte för långsint & lätt att prata med.
Något jag vill ha i present: KitchenAid
Detta har jag på mig just nu: Baggyjeans, trosor, BH, linne & strumpor
Favoritkläder: Klänning till fest & jeans till vardags :)
Färgen på mina ögon: Blåa
Min längd: 1,66
Önskar jag var bättre på: Ta tag i mig själv :P haha
Dagens dryck: Juice
Senaste saken du köpte: Ciggaretter?
Senaste sak du sa: tror jag?
Vad är det bästa med julafton? Maaaaten & sällskapet :)
Solar du ofta? Njaa vågar jag inte påstå.
Vad dricker du helst när du är törstig? Isvatten!
Har du varit deprimerad? Inte sjukdomsrelaterat :P
Är du kär? Jaaa <3

Tillägnat min kompis Fredrik

Fredrik. Min käre kompis & granne.
Jag vet att du läser detta och ville bara säga att det är jätteroligt att du läser men du är dock sämre på att kommentera inläggen! Det är ju alltid lika kul när man har fått en kommentar på det man har skrivit.
Kanske det är på tiden att du oxå börjar blogga? Eller vad säger du? ;)

BTW, så kommer du dö av en giftorm!
Syns säkert i helgen, käre kompis & granne <3

¯¯²-» hanna




Hur ska de gå?

Guuuuud va skönt jag sov inatt! Cristoffer sa att jag har snarkat hela natten=sovit sött :)
Jag gick iallafall inte upp förrän vid 9 & åkte till skolan med 11-bussen.
Väl där åt jag lunch med Ida & Smurf ;) Eller åt och åt, jag kollade när dom åt för jag hade ätit en stadig frukost.

I går kväll satt jag & mailade med mina wonderbara jobbtjejer om hur det ska bli med jobben & sådär.. Hoppas verkligen på en lösning på det hela. Do I need to apply for a new summer job?

I morgon är jag iallafall ledig, jag har gjort färdigt nästan allting i skolan. Har bara en uppsats som ska skrivas i engelskan & läsa färdigt en bok :) Så de kommande två måndagarna ska vi vara i skolan och bara läsa engelska.

Nu ska jag ta en godnattcigg, borsta tänderna & sen krypa till kojs med min älskade <3 

  

Gammal kärlek rostar aldrig

¯¯²-» hanna


Polisförhör

"Hej, det här är från Hallstavikspolisen". Så lät det när jag svarade i telefon i morse. Fast det va ju inte jag som hade gjort nånting som tur var, det va bara att jag skulle komma ner & berätta vad jag hade sett på Konsum förut när en kille snattade :) haha, pratade typ i 10 minuter om det, sen satt han & fråga hur det gick i skolan o greja ;)

Är iallafall klar i skolan med Svenska B & Samhällskunskap :) Sköööönt! Engelska B har jag bara en uppsats som i ska skriva i morgon & svara på frågor till en bok som jag har läst. I matten har jag bara Nationella Provet kvar att göra & det är inte förrän den 21 maj :) Så jag är så gott som leeedig denna vecka, jätteskönt!

Om alla ville veta så har vi en SLUSHmaskin hemma hos Cristoffer! & ett cocacola-kylskåp! Bilder kommer i kväll :)

Fick reda på i skolan av en killkompis idag att han ska gå samma veckor på Körskolan som mig & att vi har teorin & uppkörningen samma dag :) Så om båda klarar det kommer vi få körkortet på samma dag :D

Nu ska jag kolla om det finns någon mat eller nåt jag kan laga till här hemma hos mamma. Hon är i Norrtälje med mormor för att mormor har precis köpt en ny bil. En SEAT IBIZA -10 :O EN HELT NY! Mormor, ge mig en bil?!

Jag behöver inte inledas i frestelse, jag kan gå själv

¯¯²-» hanna

Bara en tanke

Sitter och läser igenom gamla inlägg, hur fan tänker jag egentligen? ;D


"Hur många fiskbullar får man egentligen in i munnen på samma gång? Och hur länge kan man hålla sig utan att kissa på sig?


Såna grejer som är helt onödiga att veta men som man ändå tänker på?! Eller är det bara jag som kan tänka såna konstiga grejer?
Man kanske ska beställa en pizza med remouladsås & oliver istället. hej. "

Tankar & känslor går ibland överstyr

¯¯²-» hanna

Singing Yesterday in the shower

Gårdagen var nog rätt lyckad iallafall. Jobbade först på dagen, hemma vid 17.30 och fixa mig lite, vart hämtad strax efter 18 och sen åkte vi till Ante och drack lite ;) Fast efter ett tag så sög det där för alla drog typ så vi åkte till GKs & hängde där, satt o prata med folk & hade allmänt trevligt ;) haha
Sen orkade inte jag och Angelica gå hem så vi fick skjuts med Ronja upp till skogsvägen så vi fick slagga hos Niklas..

Nu är jag iallafall i Herräng, har tjockat en pizza och nu ligger jag & sväller i soffan,, myyys :)

Kommande vecka kommer nog bli en riktig slapparvecka!
Måndag-Onsdag är jag i skolan och ska bara göra färdigt allt som ska vara klart, har nog bara en uppgift i Samhällskunskap som ska lämnas in, men de går nog fort :) När man är färdig är man ledig dessa dagar :D
Torsdag & fredag
är det ju Kristi himmelsfärd och klämdag så då är jag ledig.
Lördag & söndag är jag oxå ledig så det kommer bli niiiice :D

Dock har jag bokat upp mig på anläggningsdagen i Gimo på torsdag, men vad gör man inte för att det ska vara fint runt stallet :) & på lördag är det Hopptävling där oxå så jag & Jenny har bokat upp oss hela dagenframridningen & framhoppningen :) Ska bli roligt eftersom jag inte har varit på tävlingar på ett tag :)



Nu ska jag bara dega hela dagen innan nästa vecka & nya tag börjar :)

Fylleri är frivilligt vanvett

¯¯²-» hanna

Friday evening

Sitter hemma hos Fredrik & dricker lite öl :) Ska väl gå hem och sova snart, ska jobba i morgon.. Kul men ändå inte... Har fortfarande ont i knät så jag antar att jag inte kommer att kunna springa med så många brickor "/
Hoppas att vi har någon som ska provjobba eller nåt så dom får springa lite :P

Fylla är självförvållad dumhet

¯¯²-» hanna

Picturebomb!

Som sagt så har jag en really bad mobilkamera :O Ber verkligen om ursäkt!







Det har kommit en jättesöt liten ponny till stallet i Gimo. Televinken heter han.




Bella, en normalstor shettis.




Gjorde en riktigt god frukost för någon månad sen :) Omelett, juice & kaffe




Enkel & ren. Bröllopstårta jag har gjort :)




Jag på Nationaldagen 2008




Jag & Nattan -08


Ännu en uppdatering

Ja då var det dags för uppdatering igen, har helt enkelt glömt bort eller inte orkat blogga de senaste dagarna..

I måndags var jag ledig så vi höll på här hemma och rensade ur massa skit ur skrubben och kastade de i grovsopscontainern som dom så snällt hade kört hit. Cristoffer fick nåt ryck och slängde 2 par byxor så vi åkte till Norrtälje och köpte 2 par nya som han tycker är snygga :)

Tisdag jobbade jag som vanligt

Onsdag var det friluftsdag i skolan. Vandring från Fyrväpplingen till Knutby. Träskmark, sumpmark, kalhygge, trollskog, berg & lite grusväg. Svullna fötter och händer. Lilltår som var skavda och med blåsor. Inte kul.

Igår, torsdag, hade jätteont i fötterna, i mitt knä som är skadat sen förut och i ryggen. Var i skolan hela dagen och gjorde alla delar av Nationella Prov i Engelska B-kursen. Tror att det gick rätt bra ändå :)
Vid klockan 17 åkte vi till Gimo på ridlektion. Vi skulle hoppa lite grann fast det hann jag inte med innan mitt knä fucka ur och gjorde så inihelvete ont! Kunde inte ens sitta på hästen så jag hoppade av. Jag grät tillochmed en skvätt! Vart lite sur på mig själv för att jag hoppade av men jag ringde till mamma och hon sa att jag inte får pressa kroppen när man har ont, då kan det bli värre och det ville jag absolut inte!
Ska nog gå till husläkaren och försöka få en remiss till magnetröntgen om det går.. Gjorde en vanlig röntgen för några år sen, men då hitta dom ju självklart inga fel?! Då är det konstigt att dom säger att det inte är nåt fel även fast knät gick jämnt ut med vaden och låret & att de smärtar så jag inte ens kunde gå på morgonen, konstigt!

Idag, fredag, har jag och Cristoffer varit på Thuns, som jag skrev i förra inlägget. Hittade ett par vita tygskor som var lite högre skaft på, Brun-utan-sol, peeling, tvättsvamp, linne & en bikini :) Alltihop gick på ca 750 kr! Verkligen billigt tycker jag :D

Ikväll blir det kanske en öl eller två hos Fredrik, ska ju jobba i morgon så denna öl får kallas för sängfösare :)
Ska försöka lägga in bilder på skorna som jag köpte om min värdelösa mobilkamera vill ta en någorlunda bra bild. (Kameran är tyvärr urladdad så jag ska lägga den på laddning)

Vackra kläder pryder till och med en stalldräng

¯¯²-» hanna

On the road

Väntar på Cristoffer som kommer strax så ska vi åka till Thuns och kolla om det finns några vårskor som är relativt billiga :) Kanske blir en fika oxå :P

Uppdaterar mer om vad som hänt dom senaste dagarna när jag kommer hem ;)

PUSS
¯¯²-» hanna


Mopedfararna

Har varit med Angelica hela dagen på Kuggen när hon provjobbade ;) Haha att jag inte ledsna när hon var där i 5 timmar?! :O Fick iallafall en glass som belöning för att jag frontade varorna och hjälpte till lite :D

Snart ska vi åka moppe till Hallsta och hämta lite saker som vi glömde i fredags, sen ska vi väl bara cruise'a runt lite :)

Man har aldrig roligare än vad man gör det till

¯¯²-» hanna

SlapparSöndag

Jag har egentligen ingenting roligt att skriva, men jag får väl göra de ändå. Har ju inte skrivit sen i onsdags!

Vart ingen ridlektion i torsdags. Det gick åt helskotta på jobbet, jag förstörde 3 st vitchokladmousser! Sen va jag sur resten av kvällen så jag ville inte rida. Man ska inte rida när man är så sur för går det dåligt då blir man jättearg på hästen fast det är ens eget fel, även fast man inte inser det just då..

Fredag jobbade jag oxå, tog en lite tidigare buss hem så att jag slapp stressa när jag väl kom hem.
Angelica kom väl till mig vid klockan 16, sminka oss lite sen gick vi till Ante i Häverödal. Där var det inte så roligt och det bara kom mer och mer folk hela tiden, massa småfjortisar och folk man inte kände så jag & Angelica åkte taxi till Ronja istället. Cristoffer kom väl vid 23 så vi gick hem till mamma och sov då.

Det var inte kul att gå upp på lördagen och åka till jobbet, även fast jag inte var full och jag hade sovit i nästan 8 timmar så var jag ändå seeeeeg! Riktigt weird :S

Nu ska jag äta lite frukost sen ska jag glo på Angelica när hon provjobbar på Kuggen vid 9.30 :)

Alkohol, choklad och chips-Vem behöver mat?

¯¯²-» hanna

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu