so long fuckers!

Om exakt 14 timmar & 23 minuter sitter jag på flygplanet till Turkiet! De ska bli sjuhelsikes skönt att få komma i väg :D
Kommer iallafall att sakna alla hemma, speciellt Cristoffer då <3

Jaja, orkar inte skriva nåt nu så jag skiter it!

Syns om en vecka, fuckers! ;)

¯¯²-» hanna


ja de är väl sommar?

Jag har lixom inte tiden & orken att blogga såhär på sommaren! Man sitter ute i solen eller så jobbar man & då är man för trött :)

I veckan jobbade jag ute på Sundsta iallafall & på fredagen hade vi ett par kompisar hemma & tog ett par, 7 öl :)
I går vart de 2 stycken & ett glas martini .. Mums!

Nu såhär på morgonen har jag varit duktig & satt i gång 2 tvättmaskiner i stugan, ska dit & skifta om en kvart!
Inte sådär skitkul så man skrattar när man går dit, men de är ju sånt som måste göras :)

I dag ska jag nog inte göra speciellt mycket. Jag & Cristoffers mamma ska nog åka till Herräng & försöka få ut alla saker & kartonger ur lägenheten.

Nej, om man ska göra lite nytta & gå till tvättstugan kanske ;)

Alkohol är ett bra sätt att bevara allt, utom hemligheter

¯¯²-» hanna

duktiga vi

Sandra kom hit vid halv 11 & vi har varit riktigt duktiga i dag! Vi har städat, diskat, dammsugit, torkat golv, gått ut med sopor, bokat tvättid, handlat & plockat undan massa grejer! Är vi inte duktiga så säg! :)

                    

Om en timme ungefär kommer Cristoffer hem & då ska jag börja laga mat; Vitlökskyckling, jasminris & currysås :) MUMS!

I kväll kanske vi åker & badar, vem vet? :D

¯¯²-» hanna


fan va sämst!?

Jag har inte skrivit på 5 dagar & inte ens får jag en kommentar? Fast ni har varit duktiga iallafall & kollat in bloggen 6 gånger bara idag! Ändå är klockan bara 9 :)

I går va jag, Sandra, Tessan & Lollo o bada i Utsund, riktigt skönt :D
Senare på kvällen åkte jag & bada med Jånan & Hammar istället :) Då var de ju ännu varmare! Man kan tro att jag är en fisk på torra land så badsugen som jag är hela tiden ;D

I dag skulle jag ha jobbat men man får inte köra med mammas bil för hon har inget blinkersglas (oooops!) & framskärmen har blivit lite tillbucklad :O (sorry, my bad!) Så nu är de bara att hosta upp pengar , ska gå till banken strax & fixa med mitt 18-årskonto så jag vet hur de ligger till med dom ;)

Nu ska jag ut & ta en cancerpinne & sen fixa mig lite så man ser liiite anständig ut när man går ner till centrum :)

En skada är lätt skedd, men svår att gottgöra

¯¯²-» hanna

What to do?

Ja vad gör man i dag då? Alla jobbar & jag får väl hitta på någonting i min ensamhet eller ringa någon, får se vad dagen har att erbjuda :)
Kanske går hem till mamma & lånar bilen så man kan glida runt lite innan man tycker att de är tråkigt att köra bil ;) Kanske en tripp till Herräng & hämta mer grejer så Malin slipper göra allt själv? Inte en dum idé!

I dag ska Ärtan skriva teoriprovet, hoppas han klarar de!

Nu ska jag diska & sen kolla TV ;)

Bättre ensam än i dåligt sällskap

¯¯²-» hanna

A new me

Fick reda på kl 22 i går att jag skulle jobba, så de fick bli till att låna mamsens bil & köra dit :) Gick bättre än vad jag trodde att de skulle göra :P Trodde nog att jag skulle vara nervös & stressad men jag var helt lugn faktiskt, haha!
Detta var sista dagen på jobbet. I morgon stänger de. Dom håller väl på att kolla på någon ny lokal men jag kommer nog inte följa med dit eftersom jag inte är anställd efter 31 juli.. Så ny praktikplats måste letas! Någon?

I morgon ska jag nog bara ligga & försöka få lite färg på mig om det inte regnar som Vädertanten har utlovat! Fast de behövs faktiskt lite regn med tanke på djuren & skogen :)

Nu blir de att glassa ute på altanen hos Cristoffer om jag kan slita mig från datan, men först in på Arbetsförmedlingens hemsida & kolla om de finns nåt jobb ;)

Arbete fascinerar mig. Jag kan stå i timmar & kolla när andra arbetar.

¯¯²-» hanna

Jo men jag kirra de!

Jo men de är faktiskt sant. NU HAR JAG KÖÖÖRKOORT! :D hur nice som helst ;D

Nu ska jag svettas lite till innan vi åker till Utsund & badar :)

PÖSS

Pigg o vaken

Nu är jag vaken på att blogga igen, de kanske blir ett lite längre inlägg eftersom jag inte har uppdaterat er på ett par dagar ;)

Fredag & lördag blev de alkoholintag. Orkar inte skriva om de :P

Söndag var jag helt död, 2 dagars bakfylla på samma gång. haha, men de är ju faktiskt självförvållat ;)

I går, måndag, va jag i Storstaden Stockholm & gjorde Teoriprovet.. Tänker inte säga ännu om de har gått bra eller inte!! På eftermiddagen vid kl 17 ungefär åkte vi (Jag, Angelica, Cristoffer, Julia & Malin) till Utsund & badade.. Första doppet i år! Det va skitskönt.. Badade i säkert en timme :)

I dag, tisdag, ska jag in till lite mindre staden Norrtälje & få en sista körlektion & sen köra upp! Får se hur de går :) I kväll vettefan om jag ska göra nåt, pratades om att vi skulle åka till Rimbo & äta på Subway, haha xD
Kanske åker & badar igen, de vet man aldrig :)

Nu ska jag strax ta bort mitt gamla nagellack & sen får jag väl fixa i ordning mig lite.. Ska hem till mamma till 10 så ska jag övningsköra till Norrtälje.. Måste hämta passet oxå som har kommit till Polisstation :) Ser dock helt väck ut på de :O

Nu vart de inte så långt inlägg iaf, men ni får stå ut mina köra bloggläsare :)

Gå fort & le mycket, då är det ingen som märker att du är ful

¯¯²-» hanna

bloggpaus

Orkar inte skriva.. syns

Gillingebanan

Var på Gillingebanan & körde halkkörning i går ju, & de va nog de roligaste jag har gjort! :D Skulle lätt göra om de! Fast de va lite äckligt att snurra i bilen upp&ner för att man fick så mycket blod i huvet, fast de är ju nyttigt att lära sig såna grejer :)

Nu ska jag borsta tänderna & sen gå till bussen.. Sista dagen på Körskolan idag! Hur känns de då? JO DE KÄNNS SKITBRA! wihoo.. Körkortet. Här kommer jaaaag! :D

¯¯²-» hanna

Highway

Hemma hos Cristoffer efter ännu en dag på Körskolan :) Fick köra på motorvägen & köra om lastbilar & släpvagnar :) De va kuuul! I morgon ska jag göra Gillinge, alltså halkbanan! Är lite nervös men de ska nog gå bra hoppas jag!



Nu kommer jag inte på något mer att skriva så tjaråå!

Säkra bilar är sådana bilar som inte går fortare än deras förare tänker

¯¯²-» hanna


wiihoo! äntligen!

Nu är jag äntliiiigen 18! dock fyllde jag år igår Gjorde inget speciellt, ska firas på lördag istället :)

Körskolan går de bara fint, har fått köra på motortrafikled där det är 90 km/h.. haha ;D
Kört på små, krokiga landsvägar så jag fick vända, & kört mot Hallsta så fick jag vända på större vägar, kul kul ;)
I morgon kommer jag inte i håg vad jag skulle göra.. De enda jag kommer i håg är att jag ska äta risifrutti XL & en banan till lunch :D mohahaha  
  





Nu ska jag kolla fejjan & sen fixa mig för natten, de vill säga röka, kissa, borsta tänderna & tvätta ansiktet!

Lyktstolpe; en pinne som inte klipper till en bil annat än i självförsvar 


¯¯²-» hanna

snart 18

Hur nice gårdag som helst! Började på Blåan vid 14 med pizza & öl sen vart jag medbjuden till Herräng.. Satt i Lill-Hälla någon timme sådär innan vi åkte till Utsund & så badade grabbarna & fjårtisarna medans jag satt på stranden med min öl & ett par solglasögon & bara stekte! Huuur mysigt som helst.. Synd bara att de spåra lite på kvällen sen, men de är väl aldrig en helt perfekt kväll?!

Jag har precis kommit underfund med att det är i morgon jag fyller år. 18 år! Dagen jag har längtat efter så jävla länge, men nu känns det inget konstigt eller spännande längre? Vad kan de bero på?!

I morgon börjar jag på körskolan igen för att vara där i en hel vecka till! Körkortet, Here I Come! ;)
Nu ska jag äta en macka eller nåt & sen ska jag ut & ta en morgoncigg :)

Kom igen nu grabbar, nu går vi ut och värmer upp i rektangulära cirklar

¯¯²-» hanna

dissen!

Blir man dissad i morgon då, Cristoffer drar till Norrtan med hans syrra som fyller år & Fredde med klasskamrater! Tur att jag har Louise ibland :) <3
Nee nu blir de ringa Pörsken & kirra öl tills jag fyller år :D

¯¯²-» hanna

Another time, another day

Ska strax gå till bussen & möta den nyblivna 18-åringen Morgan ;) Ska sitta på körskolan till kl 18 i dag! Har Riskettan, kursen som handlar om droger, alkohol & trötthet i trafiken.. Fiiiifan va jobbigt! BTW, så går ju inte bussen hem förrän 18:45 :O Kul i jul att sitta i Norrtälje & vänta på en bussjävel.. ÅÅÅÅH nu skulle ett körkort suttit perfekt!

¯¯²-» hanna


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu