Move and mary kay

Flyttat hem igen, inte kul men vafan gör man? Vart är de meningen att man ska trivas? Vad ska man kalla hem? Just nu vet jag inte vad jag kallar hem! Jag är inte riktigt hemma när jag är hos varken mamma eller C :S
Vill ha något eget jag kan kalla hem.





Numera är jag Fristående Hudvårdskonsult för Mary Kay :) Så om ni vill ha nånting så släng er på luren och ring. Självklart får ni prova produkterna innan ni köper! :)


¯¯²-» hanna    


Arbetsintervju

I går kom en kvinna hem till oss som heter Susanne och jobbar med Mary Kay. Hon hade arbetsintervju med mig & Angelica :) Det gick jättebra & jag är verkligen supertaggad på att börja jobba med de! :)
De enda lite krångliga är att jag måste ha ett Starter-kit & de kostar nu innan 22 nov 1200:- och efter de kostar de 1600:-.. Hur jag ska få fram dom pengarna är ju ett problem eftersom jag har kvarskatt som ska betalas & julklappar att inhandlas :O
Så antagligen så blir de efter jul och allt när man har fått ordning på ekonomin igen :)
Så nu har jag en ny önskelista!




BARA PENGAR, PENGAR, PENGAR!

De är en riktig investering faktiskt! :)


I dag ska jag hänga med min fru Ronja, vi ska ner till Skäret och kolla in nya ridskolan och fråga om vi kanske kan får börja sköta eller nånting så man får rida :)
De är ju inte så kul att bara få vara i kontakt med hästar en gång i veckan :/
 Får se vart de leder :)

Nu ska jag äta lite frulle & glo vidare på Ansiktsboken :)

Tjingeling

¯¯²-» hanna


Utökad önskelista

Nu ska vi se ifall jag kommer i håg vad jag skrev på min önskelista som jag & Emelie skrev :) Nej, jag är INTE för gammal för att skriva önskelista!

1. Kitchen Aid 

2. Presentkort Ikea 

3. Pengar till tatuering 

4. Spa/massage 

5. Bäddmadrass 180 cm
6. Smycken; Töjningar, örhängen & halsband   

7. Smink från
  

8. Chaps 
9. Mobil (Jag väljer så de inte blir knas!) 


Vafan jag hade ju kommit på asmycket grejer men nu har jag glömt bort bara för de :/ Jaja, jag har iaf en önskelista :D



Smart som jag är så försov jag mig i dag så jag ringde & sa de, för de känns ju liiiite onödigt att komma in 12.30 & sluta 14.00... Men men, jag ska iallafall försöka få lite grejer gjorda idag, hoppas jag :)

Har inget å skriva så jag skriver inte heller ;) Tjingeling

¯¯²-» hanna

Yes, I'm a shopaholic!

Nu har jag blivit lite halvt inspirerad att skriva när Angelica oxå har börjat igen :)

De här lovet har nog varit de mest behövda lovet nånsin! Har flängt runt som en tok tycker jag men de har varit rätt skönt att inte ha några "måsten" eller andra jobbiga bekymmer ;)

På tisdag börjar jag på min nya praktikplats i Uppsala; ett konditori som har funnits sen 50-talet :) Skönt att äntligen få börja baka igen :) Bara så ni vet så önskar jag mig en Kitchen Aid i julklapp ;)

Jag vill shoppa! Shoppa, shoppa, shoppa! Jag bara älskar de, att gå runt i affärer hela dagarna och bara kasta bort pengarna på helt nödvändiga grejer! Jag har faktiskt en liten önskelista till jul, inte nedskriven men jag har den i huvudet & det är dessa grejer;

1. Kitchen Aid





2. Presentkort på IKEA



3. Pengar (såklart)




4. Massage eller spa av nåt slag





Tror att de är de jag har önskat mig... Man kommer ju på hur mycket som helst när man sitter & grubblar men de ska jag inte göra nu för jag ska ta en kvällsmacka och glo på På spaning med Bridget Jones på 3:an klockan 21.

Så de vart ett litet inlägg till slut, trodde jag skulle ledsna helt & ta bort bloggen men jag lär ju inte skriva på ett tag nu igen så Tjingeling ;)

¯¯²-» hanna


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu