Pension snart

Jag är tydligen ganska nära pensionsåldern. Jag har varit vaken sen kl 5 och går icke att somna om.. Det dryga är att jag jobbade kväll i går så jag somna runt kl 23 och har vaknat var och varannan timme med tanke på hostan -.- Nu har jag gnällt klart haha ;)

Idag ska jag sitta och läsa och göra lite uppgifter till skolan, jag har redan ledsnat! :P Bara lite drygt ett år kvar ;)

nytvättad

Kände att de var dags att tvätta bilen, har inte blivit gjort sen i våras när vi bytte till sommardäck ;) Men Gösta är fin nu han!

 
 

Rastlös

Usch vad tråkigt det är att vara hemma... Känner mig nästan som arbetslös eller sjukskriven :D haha!
Förstår inte dom som orkar med att vara hemma och bara slappa, ligga och glo på tv och slumra till i soffan 13 gånger på ett dygn.. Jag kanske är avundsjuk för att jag själv inte kan ;)
 
Idag gick jag upp vid 7, åt frukost och kom på att mina cigg var slut! En ynka fimp hade jag i paketet :( Så fick vänta till 9 när jag trodde affärerna öppnade för att någon hade sagt att dom hade tagit tillbaka öppettiderna som är på vinterhalvåret... Väl utanför affärerna ser jag att så är det ju inte? Det är bara att dom stänger tidigare, öppnar gör dom klockan 8:00!!   Jaja, när jag kommer ut så tänker jag tända en cigg och njuta av den, nej men då har Hanna glömt tändaren!! Alltså va i helvete?! Frågar Nattan om hon bjuder på kaffe, så åker dit och får låna en tändare och den ciggen var jäkligt god ;)
 
Nu har jag mest lullat runt och plockat lite hemma. Försökte rensa avloppet i källaren i går, så idag fick jag turen att rulla ihop alla slangar och äckla ner mig.. urk....
Städat trapphuset, diskat och kollat på resor på datan. Är så himla sugen på att åka utomlands :D Vill ha lite värme och en avstressande miljö. Känns som att man knappt har kommit utanför 50-skyltarna den här sommaren :(
Det enda jag har gjort är ju festivalen och den var ju nu i augusti :/
 
Idag börjar ridlektionerna igen för den här terminen, ska bli kul att komma i gång igen :D Har saknat det och tänkt flera gånger att jag ska åka dit och låna en häst att skutta omkring på, men tiden och orken har inte funnits där.. Så +3 kg under den här sommaren ska bort!!
Hoppas på att det blir en mjukstart eftersom man känner sig lite ringrostig när man inte ens har klappat en häst sen slutet på maj, men känner jag ridläraren rätt så blir det en hård lektion ;)
 
 

lugna mä

Känner mig trött fast jag har sovit ut, 9 timmar ca! Igår var jag upp tidigt, jag vaknar ju kl 6 varje morgon när byggnadsjobbarna börjar utanför fönstret. Stora maskiner som lastar av och på med grus, plattad till och sen asfalteras.. Ja, de låter en hel del och man kan inte ha fönstret stängt för då får man värmeslag :O idag är de iaf inget arbete, de jobbar tydligen in fredagar ;) Så idag har jag en städdag framför mig, ser ut som hejkomochhjälpmig... Baka bröd och äppelpaj ska jag försöka hinna med och städa trapporna med :)

I går hade jag fullt upp må jag säga, eftersom vi inte haft en tvättmaskin på nästan 3 veckor så fick jag köra iväg tvätten och låna en tvättstuga! 4 tvättmaskiner vart det, men torkmöjligheterna var ju skit! Underkläder va de enda som vart torrt i tumlaren och i torkrummet blåste de kall luft -.- Pluggade och gjorde klart uppgifterna så nu är de bara en text kvar som jag ska skriva mina egna åsikter om, känns skönt!
Lagade mat tills H kom hem vid sex och sen åkte vi till hans pappa och skulle sätta upp nån såg på ett stativ (eller nåt sånt), jag tog med mig lilla Lubben på en promenad istället och försökte få lite fason på han, de funka ju efter en liten stund! :) Fick plocka äpplen och en hemodlad JÄTTEzucchini på deras tomt :D
 
 


Nu tänkte jag slappa ett tag på soffan innan jag startar igång dagen :)

Getaway Rock 2013

Återigen hemma från Gävle och en grym festival trots mycket regn och lera ;) Kom hem i söndags men har inte hunnit med att blogga.
 
 
 
Skolan är i full gång, va där i tisdags förra veckan men framöver så är de onsdagar jag ska vara där. Så de blir alltså idag :) Tror jag har gjort alla uppgifter som ska vara klara, förutom grupparbeten då! Har ju inte kunnat plugga nåt när jag var i Gävle så jag satt i måndags kväll och i går morse och gjorde 4 uppgifter ;) Känns ju att man inte är van med det ;)
 
Nu ska jag bälja i mig sista kaffet och sen åka mot Norrtälje!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu