Nu börjar allvaret!

Åt helvete med jullov! Nåt sånt vart det ju inte! Jobbar 23/12-27-12, alltså hela julveckan. Vilket inte gör mig ett dugg, men jag hade ju inte räknat med att vi skulle ha prov på de tre första kapitlen i Medicin 1, första dagen nästa termin, 8 januari :O Herregud, jag får sätta fart så jag hinner med ;)
 
Jag har lust att göra nåt över nyårshelgen, de planer jag hade sket sig ju kan man säga :P
Bara åka iväg nån annanstans och slappa, äta god mat och njuta av livet med några vänner skulle sitta fint! :)
Jag behöver lite ledigt känner jag, det är inte lätt att få i hop både plugg och arbete kan jag lova och ändå har vi haft de "lätta" kurserna nu den första terminen, som äntligen är över :D Två terminer kvar nu då :D
 
(Ni som inte vet det så har jag inte tagit studielån, utan jag har endast den lilla bidragsdelen och så får jag jobba i hop resterande för att klara mig! De flesta verkar tro att jag bara glider omkring med både bidrag och lån utan att plugga, men så funkar de inte riktigt)
 
 
Så vad ska folk göra på julafton då? Hoppas alla har någonstans att ta vägen för det är inte roligt att vara ensam på just på julafton fast man kanske säger att det gör detsamma...
Själv jobbar jag 7-15 och sen ska jag till H's mamma och deras familj, blir en lugn kväll med lite smått och gott så man orkar att jobba juldagen med :) och resterande veckan med för den delen!
 
I kväll är det ridlektion och jag måste verkligen prata med min ridlärare om hur jag ska göra nästa termin. Kommer varken ha tid eller råd att rida varje vecka, kanske får skaffa ett klippkort på 10 gånger så man kan rida varannan vecka eller liknande? Hmm.. Får se vad som sägs.
 
Nu ska jag göra upp ett provisoriskt schema till nästa månad så jag verkligen sätter av tid för studier och sen fortsätta med läsningen :) I dag blir det hemgjorda vårrullar till middag :)
 
 

Kärlek <3

 

kaffepaus

Har haft en välförtjänt sovmorgon till klockan 9, det var inte en dag försent! :D
Har suttit med datorn och försökt knåpat ihop sista uppgiften i hälsopedagogiken, bara en liten del kvar så snart kan jag koppla av :) Etiken är nästan oxå färdigt för den här veckan!

Nu sitter jag med en kopp kaffe och slappar lite innan jag ska duscha. Har fortfarande morgonrocken på mig haha :D
Idag ska jag ha nybörjarlektioner för barn i stallet, ska bli roligt! :) Har fått in en fot i verksamheten igen känns det som och vem är inte lyckligare än mig? :D Ja hästarna möjligtvis ;)
Har vart där några förmiddagar så man känner i musklerna att de var längesen :)

På lördag ska vi på 30-årsfest hos min äldsta syster. 80-talstema och jag måste hitta alla kläder jag behöver. De känns dock svårare att få i hop kläder till henke.. Hmm, får nog ta att rappa på lite ;)

Hann med att julpynta lite i går när de var första advent, jag gillar myskänslan enda fram till själva julafton. Då får jag avsmak direkt, alltid ska de vara så mycket bestämmelser för vad man får och inte får göra! Blääää..

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu