fryser ihjäl!

de e sÅ kallt pÅ bussen sÅ jag avlider snart! typ istiden, fast mitt i sommarn?!
Idag har de varit huur lugnt som helst pÅ jobbet, kan bero pÅ att de var bluesfestival pÅ KÄrleksudden klockan 14 sÅ folket ville vÄl hinna dit innan ;) Imorgon jobbar jag bara 4 timmar sen ska jag med grabbarna till RÅsunda och kolla pÅ fotboll sÅ de vankas nÅgra Öl tills dess oxÅ ;)

inte stor fast så liten säng!


Lillsemester

Nu är jag ledig i 2 hela dagar, ska bli så skööönt! Sen jobbar jag torsdag-måndag och sen är det semester i 8 dagar + att mamma och Micke åker utomlands så jag är home alone med Benny ;)

Har haft sjukt mycket att göra på jobbet idag... Här är en del av vad jag har bakat:
10 blåbärspajer
Chokladbollar på 1 kilo smör (ca 60 st)
Biskvier
Moussebakelser
Bröd
Vaniljsås
10 kolatårtor
Jitterbugg
Hallongrottor
mm. mm....

Plus
att vi sålde för ganska många kronor, fast det är ju företagssekretess så hur mycket de är kan jag inte tala om :P

I kväll ska jag nog inte göra ett dugg.. Kanske ska till Nattan och hälsa på, hon har ju faktiskt fått sin bebis nu :D
Världens sötaste Tiffany tittade ut två veckor för tidigt och är så liten, så liten... Endast 46 cm lång!
Åkte in efter jobbet och hälsade på inne på BB-hotellet :) Slänger upp en bild via mobilen, sladden krånglar av någon anledning :S

tjingeling <3







all the crazy shit i did tonight, those will be the best memories

Varit ledig i dag, hur skönt som helst. Kan ju säga att det behövdes verkligen!
Har inte gjort speciellt mycket heller.. Hämtat ut skor som mamma beställt till mig, bytit gardiner och sängkläder jävla kvalsteräckel-allergi, tagit fram en stor spegel från vinden som jag inte ens visste att vi hade och bytt ut den mot den lilla skiten som jag hade innan och hängt en stund med Daniel :)



Nu bär det snart av till Ronjas nya lya, hennes alldeles egna lägenhet! Sååå avundsjuk -.- Men första natten ska vi tillbringa där iallafall :D Hon har köpt en ny soffa i dag så det får bli att båda två sover på den ;) höhö

Jag ska försöka bli bättre på att ta bilder och lägga upp, men vad ska jag ta kort på?! Någon med förslag?
Har tänkt på att ta kort på mina bakverk, men det kanske inte är så intressant för er? eller!?
Jaja, skit samma... Nu måste jag hinna packa lite grejer innan Ronja kommer :)

tjingeling <3

skitdag

eeey.. dagen började redan klockan 4:30 för min del, kunde inte somna om! Hade maaaassa tid på mig att dricka kaffe och utföra lite morgonrutiner innan jag gick till bussen :)
Väl framme i Norrtälje köper jag ett paket cigg på Pressbyrån, tänder en och lägger ner paketet i väskan.
Men när jag ska ta en cigg efter frukosten på jobbet, så är paketet spårlöst borta!? Ingen har sett det och det ligger inte nånstans så antagligen så har jag tappat de! Surt att 50 spänn vart kastat i sjön -.-

Har även lyckats med att bränna händerna inte bara en gång, utan sex gånger!
Tappat grejer hela dagen, tårtbottnarna gick det åt helvete med och har bara varit helt off idag..
Jobbar på fredag igen och då är det en ny dag och nya tag!

a confession

Jag har något att erkänna för alla er små flitiga bloggläsare...... JAG ÄR MOBILBEROENDE! Jag har varit utan comviq kompis i en dag och börjar få lite smått abstinens av att inte kunna använda den :S Fast det kanske kan vara bra att inte vara tillgänglig 24/7 ?


I morgon är det iaf dags för jobb igen. Tror jag börjar jobba klockan 7 men jag är inte säker!? Och eftersom jag inte har några jävla pengar på mobilen så kan jag inte skicka ett sms och fråga.. Lite sent att ringa nu tycker jag!
Får komma dit till 7:45 så blir det nog bra :D
Kanske ska ha mys med Ida på kvällen, men får se hur det blir med den saken för hon hade lite annat för sig.. Är iaf ledig på tisdag innan det är dags för ett 4-dagars pass igen!

Nu blir det en godnattcigg, borsta tänderna, sätta i bettskenan och säga godnatt!

tjingeling <3

trött!

hujedamig sÅ trÖtt jag Är! har jobbat mellan 8:30-19:30, och ska strax hoppa in i duschen, sen sooova... jobb i morgon sen e jag ledig en dag :D good times!

å, ä, ö blir små i rubriken men inte i inläggen!

tjollahopp pillesnopp! denna dag kommer vi ha mycket att gÖra at work, bara fÖr att jag inte hÖr mitt alarm pÅ morgonen -.- menmen, bara bita i de sura Äpplet och handla in en larmklocka... eller ska jag sno mammas kanske? tyckte de lÄt bÄttre faktiskt...
ska baka massa brÖd idag sm ica kryddan har bestÄllt, fÖrbereda de mesta till i morgon eftersom de Är lÖrdag och American Car show... de kommer bli riktigt tungt och en lÅng arbetsdag, tur att man e ledig pÅ sÖndag :D                                                                                                                                          NÄsta vecka jobbar jag mÅndag, onsdag-lÖrdag. Veckan efter de, mÅndag, torsdag-sÖndag och mÅndagen dÄrpÅ... sen e jag ledig i typ 9 dar om jag inte rÄknar fel :D

slut i kroppen

Fötterna värker, benen värker, ryggen värker, axlarna och nacken värker och mitt huvud är som ett blomkål inuti.

Igår jobbade jag från klockan 7-19:30, sisådär 12,5 timme! Efter det var jag trött kan jag lova.
Vi bakade bröd på 30 kg mjöl, och utöver det var det ju massa andra saker som bakades. Så det vart säkert 50 kg mjöl som försvann ;) Dagskassan låg på väldigt många slantar och det är ju kanon. Men faaan va vi fick slita -.-'

Sov hos Ida och Sebbe, somnade 23:30 och gick upp kl 6. Var på jobbet 6:30 och jobbade till kl 16.
Cirkus 9,5 timme. Lagom arbetsdag när man har betald lunch och äter när det finns tid i princip.

Nee, här kan jag inte sitta... Ska in i duschen nu och sen ska jag försöka hålla mig vaken till klockan 21 för är Ronja hemma så ska pallra mig dit och ta en cigg! Kanske kaffe kan hjälpa en stund mot tröttheten.. Värt ett försök! ;)

BTW, så har jag citrongula caprijeans på mig! Dessa kommer från Ellos och kostade mig 99 kr. Det va ju 50 % ;)



tjingeling <3

aik-halmstad

Sitter just nu i bilen i solna och vÄntar pÅ cristoffer och cristian som Är och kollar pÅ fotbollen pÅ rÅsunda stadion. nyfiken som jag Är sÅ var jag ju tvungen att gÅ in pÅ expressens hemsida och kolla resultatet, vilket vart 4-0 till aik. :D
de som Är lite jobbigt med att blogga frÅn mobilen Är att Å,Ä och Ö blir stora utan att jag ber om de :O men fÖrhoppningsvis kan alla dom stora och smÅ bokstÄverna sÅ det ska vÄl inte vara nÅgra problem?! ;)
tjingeling

Getaway rock festival! (Långt inlägg)

Hur kul hade vi inte där då?! Sisådär 6 liter rödvin (gjorde egen sangria) och 11 lådor öl på bara campingen gick det åt :P Sköna göteborgare som grannar, ett annat hallstagäng bakom oss och några förbannade arbogabor på andra sidan.. Snett bakom hade vi ett gäng som spelade 3 låtar om och om igen på högsta volym ;)
Fast egentligen var inte vi mycket bättre. Vi spelade Rövbajs på repeat hela tiden ;) Söker ni på youtube så är det den första låten som kommer upp!

Hade ett 12-mannatält fast vi bara var 6 personer, men det var nog tur för det var lite organiserat kaos där inne om man kan uttrycka de så ;)

Vi har även sett en ny sida utav Kosken. Han har en demon som heter Staffan inuti sig som är ett ryskt gruv-fyllo med en svart kalufs och comboyhatt på skallen. Han var tvungen att tvinga med sig Morin på bussen till Skebo, för det var där han hade supit bort sin antabus ;)

Sebbe fick hicka och drack en massa vatten. Han spydde upp lite och torka av fingrarna på Ida. Det tyckte hon va äckligt, men då tyckte han att "de är ju bara vatten" :D

Ida fick en uppblåsbar hand som hon blåste upp inne på ica, men den pös ut luft sa hon och vart lite ledsen i ögat över det. Jag kollade på henne och sa "konstigt att den läcker, när du inte har stängt ventilen".

Alla
har börjat med att säga ordet folk innan alla ord, typ folkfull, folksova, folkbra, alla ord blir ju roligare när man sätter ordet folk innan, det säger Adolf.
Jag hakade ju på trenden och sa till Ida; "Jag är folkfull för jag har druckit folköl." Men tänkte ju inte på att det va folköl som jag verkligen sa ;)

Sista festivaldagen, alltså lördagen, kom vi på att Kosken hade ju en presenning med sig så det fick bli ett ingenjörsjobb (även kallad amatör) att sätta i ordning det till ett solskydd. Tog några snören, en rulle eltejp och några pinnar från ett övergivet partytält till den vackra konstruktionen! Några ölburkar, juicepaket, ravioliburk och lite smått och gott som fick bli pynt :)

Själva festivalen var folkbra den med. Dock hade jag lite för höga förväntningar på Dia Psalma så det vart såklart inte så bra som jag hade tänkt, men dom var inte dåliga heller...
Hardcore superstars var oxå bra, likaså Turisas och Hammerfall. Men fan att man låg och sov när Papa Roach spelade, hade ju velat sett dom! Började kolla på Alice Cooper, men där var det så mycket folk så man såg inte ett skvatt så det var värdelöst :P Bilder finns längre ner ;)

Har levt på alkohol, hamburgare, langos och thaimat plus nån macka från ica hela veckan. Vart ju inte bättre av att man fick pizza när man kom hem!

Nästa år blir det nog samma festival igen! Kommer bli kuuuul! :D Slänger upp några bilder me ;) datumet stämmer inte, men tiden gör det, så det får ni leva med ;)




ORGANISERAT KAOS


GÄNGET & SOLSKYDDET


MORIN & ADOLF


KOSKEN & EN NEGER


STAFFAN


SEBBE, MORIN & ADOLF


DIA PSALMA


HAMMERFALL


SJYST SKYLT


SAMMA COMPANY, ANNAN SKYLT


SOLBRÄND & INTE SÅ PIGG HEMRESA



19 barre!

Det är ingen vanlig dag, för det är Hannas födelsedag. HURRA, HURRA, HURRA!

Idag fyller jag 19 bast men känner ingen större skillnad, 19 är en tråkig ålder!

Just nu håller jag på att färga håret, slänger upp en bild på hur det vart lite senare när det har torkat och fixat ;) höhö. Btw, vi åker till Gävle I MORGON!

i brist på annat

Fem SKULLE

Skulle du vilja vara längre?

Neej, nöjd som jag är :)
Skulle du vilja väga mer?

Absolut inte!
Skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut om du har/hade någon?

Arg nej snarare ledsen isf.
Skulle du vilja ha sex med en kändis?

JOHNNY DEPP!!
Skulle du vilja dricka dig full nu?

Nej, jag håller mig tills på onsdag ;)

Tio KAN

Kan du röra på öronen?

Japp ;)

Kan du slicka dig på näsan?

Nope
Kan du kolla i kors med ögonen?

Jaa :)
Kan dina föräldrar lita på dig?

Ja :)

Kan du låta bli att prata på 4 timmar?

När jag sover ;)

Kan du vara på fest utan att dricka?

Ja det kan jag, men det är ju tråkigt ;)

Kan dina vänner lita på dig?

Ja det kan dom!

Kan du tänka dig att pierca naveln?

Nej, jag vill inte ha där ;)

Kan du suga?

På?

Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar?

Nej ;)

Femton HAR


Har du någonsin ljugit för dina föräldrar?

Har väl hänt....
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig?

nej

Har du ett syskon?
Ja, en halvlillebror & tre plastsystar :)

Har du varit full den här månaden?
eeehm.. jaa!

Har du någonsin haft sex med någon?

Ja det har jag.

Har dina föräldrar ljugit för dig?

Ja de tror jag nog.

Har du redan tröttnat på dom här frågorna?

neej

Har du borstat tänderna den senaste timmen?

Nej inte sen morgonen.

Har du pussat någon som är fyra år äldre?

Ja
Har du haft sex med någon som är fyra år äldre?

Ja

Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre?

Neej

Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger?

Ja de har jag, men jag vill inte prova.

Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det?

Ja det har hänt... :$

Har du haft sex med mer än tre personer?

Ja, fast inte samtidigt ;)

Har du ljugit på någon fråga än då?

Noo

Tjugo VEM


Vem är din bäste vän?

Har flera :)

Vem älskar du?

Vänner.

Vem hade du senast sex med?

Ja det var en kille iaf :P

Vem vill du bli full med?

Vänner och bekanta ;)

Vem är den bästa artisten?

Lars Winnerbäck är förjävla bra!

Vem pratade du senast i telefon med?

Andréas

Vem har du en liten crush i?

Ingen just nu :)

Vem är snyggast i världen?

Johnny Depp! vem annars?

Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det?

Hmm.. svår fråga, men någon som har det riktigt dåligt ställt iaf :)

Vem är snällast i världen?

?

Vem är din bästa kompis?

Igen? Har flera!

Vem vill du prata med?

De beror på vilket humör jag är på.


Vem sov du med senast?

Andréas

Vem såg du full senast?
Lollo, Dempa, Natta, massa folk ;)

Vem vet allt om dig?

Många vet mycket men ingen vet allt.


Vem kysste du senast?

Den jag hade sex med om inte pussar räknas.


Vem kramade du senast?

Andréas

Vem kan berätta allt för dig?

Dom som känner för de


Vem kan du berätta allt för?

Den som jag litar på ;)

Vem hatar du?

Hata är ett starkt ord, men en lärare på gymnasiet iaf ;)

..

och det gick ju bra! Men som jag förstår det så går det inte att få till enbart rubrik + inlägg utan det blir i samma ;)

Nu ska jag prova på de här med att mobilbl...

258897_101502263 (MMS)

Nu ska jag prova på de här med att mobilblogga, får se hur de blir ;)


diappear for a while

Fan va duktig jag är! Jag har dammsugit, dammat och diskat! Nu ska jag inte lyfta ett finger förrän jag ska packa tills på onsdag. Men vafan ska man ha med sig?! :O Måste inhandla lite grejer såsom avsminkningsservetter, öl och luftmadrass. Men det hoppas jag att micke köper idag, han skulle gå in på Jysk och köpa en :D Annars blir det jobbigt att sova i tält ;) höhö

Jag kommer inte kunna blogga förrän på söndag om jag inte tar tag i det dom här 2 dagarna framöver, som jag troligtvis inte kommer göra, men en update från vad som hände i Gävle kommer det bli iaf :D Ska försöka ta massa bilder, men kameran kommer nog att glömmas bort ;)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu