flitig husnisse

Var uppe skapligt tidigt i morse och satte igång med dagens sysslor. Starta en tvättmaskin, som jag måste hänga upp kom jag på precis nu, städat trapporna, bolaget, ätit lunch och kört ett släp med massa skräp till tippen :) och då är klockan bara 13:30 snart! Tycker jag är rätt bra för att ha en ledig dag ;)

Tänkte att jag skulle åka till Norrtälje och handla lite småprylar tills när H fyller år och samtidigt hälsa på Ida när jag ändå är där..
I morgon är det trädgårdsdag här hemma så ska kanske handla lite blommor med som man kan plantera ;)
tjingeling!

Ska jag börja träna?

Peppad på att träna men ändå inte.. Jag vet att jag ledsnar fort och då kan jag lika gärna skita i det? Eller ska jag fråga min PT om jag får träna med honom på kvällarna? Det är han som får sparka mig upp ur soffan ;) Fast jag tränar ju bättre själv? Det tål att funderas på ett tag till, typ tills i höst ;) Haha


styrketräning är inte min grej

Fick lite inspiration till att kasta mig på golvet i går kväll och köra lite hemmaträning, allt är H's fel! Han smittade av sig med sin träningsanda medan jag svulla som bäst i soffan. Klara typ 10x2 situps, 1,5 armhävning och lite knäböj.. vafan?! Är jag så jävla svag nuförtiden? Dammit! Jag vart verkligen skitsur och tårarna kom nästan för att min prestationsångest kryper fram. Så den där jävla good-feeling-känslan kan ju hoppa och skita!
Fast i morse när jag vaknade så hade jag väl antagligen lugnat ner mig under natten och taggat till lite.
På med bra musik och då klarade jag 6 armhävningar och de andra övningarna gick ju galant. Jag kanske inte är en sån som ska träna sådär spontant för då går det tydligen åt helvete!

värsta feta presenten

Har inköpt en riktigt bra present till min karl som snart fyller gubbe! Känner att den passar honom perfekt :D Hoppas han blir glad!

Hade en awesome helg iaf, massa sol, bärs och fina vänner! Känns som att det inte är sista gången ;)
Just nu är de ju regnigt och grått, jag sitter i bilen och väntar på att lillebror, mamma och micke ska bli klara hos syon i skolan. Snäll som jag är så ställer man upp och kör så dom slapp åka buss och gå runt i regnet och vänta på bussen hem igen.

Vart inget extra måndagsmys i går, hade ingen som helst lust eller ork. La oss i sängen och glodde på Rena rama Rolf-avsnitt innan vi duna in :)
Hade precis slumrat till så knackar det på dörren så jag öppnade i bara täcket omvirat och det första jag ser är ett gevär! Trodde det va inbrottstjuvar som skulle råna mig innan jag såg att det var H's pappa som kom med ett gammalt luftgevär :D hahaha, höll ju på att pissa ner mig! Så nu ska det skjutas lite, fick både skott och pricktavlor(?). Måste justeras lite bara för den drar tydligen lite åt vänster, det får H pula med för sånt kan ju inte jag ;)

varning för kärringen

Börjar bli gammal nu så jag somnade vid klockan 18 efter maten, vart väckt en timme efter, kollade på en film och sen somna jag igen ;) Vaknade 5.10, är de normalt för en 20-åring att gå upp då när man egentligen kan ligga och dra sig till klockan 7 om man vill!

I dag jobbar jag till 16.30, sen ska jag hem och laga middag och vänta på att min fina man ska komma hem. Funderar på att lyxa till det lite idag, men vet inte med vad ännu :)
Ska försöka få lite mer jobbtimmar den här veckan med, har bara idag och torsdag inplanerat :/ Och det håller ju inte!

rastlösheten börjar redan kl 8

Jag har nog en bokstavskombination av nåt slag. KAN inte vara stilla och göra ingenting! Vaknade vid sju och har redan hunnit starta en tvättmaskin, sminkat mig och fixat håret. Kan jag inte vara normal och ligga i sängen och dra mig när jag egentligen inte behöver kliva upp förrän vid 9. Tydligen inte!

Idag ska jag iaf besikta bilen och småhandla lite i Östhammar. Sen hem till hallsta och hämta ut lite trädgårdspryttlar som vi ska använda på städdagen näata helg :) Kommer bli sååå fint och hemtrevligt ;)
Har massor av grejer som behöver ordnas upp, fixas till, planteras, bara göra det så fint man kan så man slipper ha ångest när man slappar på gräsmattan hela sommaren ;)

Tyvärr så går det inte så bra med LCHF, har fuskat och ätit lite onyttigt, inte kommit iväg på varken promenader eller badhuset. Usch, känner mig elak mot mig själv! Men har vägt mig och det konstigaste är att jag har gått ner ytterligare ett kilo fastän jag fuskat.. hmm?! Hur går det till? Någon som vet?

trött när de regnar

Varför blir man så trött så fort solen går i moln och regnet hänger i luften? Känner mig irriterad och seg, har haft bilen på verkstad idag så har bokat ombesiktning i morgon sen är det bara tuta och köra förhoppningsvis :)

Ska snart kolla lite på tv sen blir det nog tidigt i säng!

ledig helg

Jobbat i veckan och den här helgen är jag faktiskt lediiig! :) Sa dock att on det verkligen är kris på söndag så får dom ringa om någon blir sjuk, snäll som man är :)
I morgon ska jag rida igen en lektion, får vara med på privatlektion, skapligt skönt ;)

Nu på kvällskvisten har jag och min fina man suttit hemma och druckit vin (!) Och snart ska vi träffa några vänner på en öl eller nåt liknande ;) hejsvejs!

vidriga kräk

http://m.norrteljetidning.se/Default.aspx?pageid=105&parentid=0&link=1.2035350

Läste om det här och mår fan illa, vilka hemska människor det finns idag! Hoppas dom får smaka på sin egen medicin när dom blir gamla!

Morgonfrilla

 
Vad hände här?! Måste sluta lägga mig med blött hår ;) ahahahahha
 
Har fått en bloggtorka. Det finns ju inte mycket att skriva om i alla fall.
Jobbar, sliter, försöker hålla mig till min LCHF-kost (eftersom jag gick upp 2 kg på Malta) men dom är snart borta. Ville ju inte vara på semester och äta sallad och dricka vatten ;)
 
Får väl fixa i ordning barret snart så man vågar visa sig utanför dörren :P
Klippa och färga skulle jag verkligen behöva göra!
 
Valborgsveckan kommer Solnakorven Sandra hit och på helgen fyller min fina man år! Herregud, blir dyrt det här ;)
 
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu