what should we do with a drunken sailor, early in the morning?

Julstökandet är äntligen över, maten är uppäten och jag är ledig ända fram till 2 januari! Har inte varit ledig sen i somras så det ska bli skönt :) Men man vet ju aldrig ifall jag blir inringd på Attendo heller, men det gör inte mig ett dugg ;)

H åkte till jobbet vid 5 i morse och ringde nyss och fråga när det går bussar hem så han åker hem redan kl 11 så då får han hjälpa mig med tvätten när han kommer ;) Kan han allt göra, det är ju trots allt hans tvätt ^^

Funderar på ifall vi ska åka till Uppsala i veckan när vi båda är lediga, det är ju trots allt mellandags-rea och man kan säkert fynda massor :D Fick presentkort på H&M av syrrorna plus respektive så där ska det inhandlas något, dock vet jag inte vad än :P Annars är det dammsugare, köksstolar, gardinstänger och gardiner jag behöver :) Får se vad som inhandlas!

Jag har fått ett jäkla sug på att baka den senaste veckan, men ifall jag bakar något så vill jag ju bjuda på det och inte bara låta det stå och bli gammalt. Jag vill knappt äta det utan jag vill bara producera lite ;) Har kanske fått lite nojja över att jag inte har bakat ordentligt sen i somras?! Skulle jag få välja så är det ju konditor jag vill jobba som men i det här samhället får man vara glad över att ens ha ett jobb och jag har väl tur som har 2 olika!

Nu blir det städa och diska lite innan tvättiden börjar vid 12. Hinner nog med ett par koppar kaffe oxå :)

tjingeling <3

brothers everywhere, reach your hands into the air

Jobbat dubbelt idag och det känns i kroppen kan jag säga, helt slut! Men jag behöver ju pengar så vad gör man inte? Och så länge jag tycker det är roligt är det ju inga problem :)

I morgon är det sista ridlektionen, men jag ska tillbaka dit på onsdag nästa vecka och ta med chefens dotter som ska få provrida och klappa lite hästar :) Hon ska få det som julklapp så jag hoppas hon blir glad :)

Nu ligger jag i sängen hos min fina, men dessvärre är han ju inte hemma! Han kommer inte hem förrän på fredag och det känns ju lite tungt :/ Men han måste ju jobba han med och jag har fått för mig att han är ledig mellan jul och nyår så jag får tänka på att jag kommer umgås med honom då och det gör mig genast bättre till mods :)

Efter att ha varit vaken sen 7:30 och jobbat både halvtid och sen kväll så säger jag godnatt! Tjingeling <3

her hair is black and her eyes are blue

Fyfan, tror jag är sjuk på riktigt nu. Snorar, hostar, blek i ansiktet, påsar under ögonen och har allmänt ont överallt! Brukar aldrig få den här sortens förkylning så nu ligger jag i sängen med en varm handduk och har precis druckit té för halsen, hoppas det hjälper!

I dag har jag varit på Attendo och fått medicindeligering så nu är jag berättigad till det med :) Ska jobba onsdag, fredag och lördag så det känns skönt att veta att det blir lite kosing i januari med ;)

En tanke som slog mig precis är att det kanske är bra att ha ett förhållande där man inte träffas varje dag, för då uppskattar man varje tillfälle man ses. I många fall ledsnar man kanske skapligt fort och blir för bekväm och man lär känna personen för fort! Visst, det är jobbigt oxå men man behöver sakna varandra lite, så nykär varje gång man träffas håller jag på!

i will do better

Har haft en bra helg och det känns skönt att det snart är jul så den här jävla julhysterin slutar någon gång!

I fredags gjorde vi inte ett smack och det kändes bra eftersom man alltid har något inplanerat. Men det var mysigt att bara sitta och glo på film, äta glass och sova vid klockan 23 :)

Lördagen skulle egentligen ha spenderats ungefär likadant, men det fick vi ju inte!
Ida och Sebbe bjöd på kaffe som övergick i starkare grejer och det slutade nere på SKuM ;) Men det var trevligt det med :P

Söndagen=Bakis! Låg i sängen fram till klockan 14. Hopplar in i duschen och gör mig i ordning och åker till Langers till klockan 16 med Henka och Adolf och äter julbord, det var trevligt och skratten hängde i luften hela tiden ;)

Nu kom Tessan över och ska dricka kaffe på morgonen :)
Tjingeling <3

få inte panik, allt på en gång!

Jag kan erkänna att jag börjar få lite panik. Jag har fått min första hyresavi och dom har höjt hyran med 2.35% vilket inte är så mycket egentligen. men har man en tajt budget så blir det ganska mycket i slutändan :/ tur att jag har varit duktig och ordnat upp med ett till jobb ;)

Sitter och väntar på att bli upphämtad för den näst sista ridlektionen, buhu :( Det är oxå lite panikframkallande att inte kunna rida.. Någon som vil ha medryttare på sin häst så hojta till ;) nee, nu måste jag lägga fram hjälmen så jag inte glömmer den.. tjingeling <3

like thunder from the sky, sworn to fight and die

Nyss hemkommen från jobbet. Har tryckt i mig en macka och dricker just nu lite kaffe så jag orkar med kvällsjobbet idag ;) Ska försöka varva ner någorlunda så man inte är allt för stressad för man vill ju inte dra med sig ett jobb till det andra :P Vart klurigt de där!



Spola fram till runt minuten, hittade ingen låt som det inte var så långt intro på ;)


grab a brush and put a litte makeup

Har varit vaken en timme nu och sitter vid bordet och dricker kaffe i min ensamhet med tända ljus :)
Ska väl trycka i mig lite frukost snart oxå så man står sig under dagen.
Och sjuk börjar jag bli igen! Hur kan det komma sig? Jag har ju precis blivit frisk känns det som :(
Snorar och hostar, tjuter i halsen när man andas och allmänt seg.. Jaja, försöka kurera sig med varma kläder och inte springa runt ute för mycket i kylan ;)

Idag ska jag ju dubbel-jobba så jag kommer ju vara helt död :O Men vad gör det när lönen kommer sen? ;) Ska antagligen jobba lite nästa vecka och julafton så det kommer bli lite pengar i januari med :) Känns väldigt bra med tanke på att januaris hyra brukar vara lite dyrare med tanke på elen. Men det kommer gå galant det här :D

På tal om flytten, igen, så har jag tänkt lite på adressändringen. Måste man verkligen ha eftersändning och när ska man flyttanmäla? Som jag förstod så kan jag flyttanmäla redan nu men inflyttning från den 15 januari och sen är det klart? Måste höra med någon som vet ;)

Nu blir det frukost för hela slanten, tjingeling <3


sipping whiskey out the bottle, no thinking 'bout tomorrow

Vem orkar bråka hela tiden? Är det inte dags att ge upp snart och inse att du har satt dig över dig själv.
Snart finns ingen hjälp att få. Inse dina problem!


i need a drink, i need it now!

Så var det dags igen...


take me down to the paradise city

Oops, nu har jag inte bloggat på hela helgen...igen! men de känns som ni börjar vänja er ;)

Den här helgen har ännu en gång gått hur fort som helst. Var på Langers i fredags och en stund på blåan men det sket sig totalt där, faan... Lördagen sov jag bort och i går åkte vi till kyrkan och tände ljus och gjorde fint vid graven, fikade hos Adolf efteråt och sen åkte vi till Uppsala för lite småshopping. Var faktiskt duktig och inte handlade ett dugg! Henka köpte lite ljus men annars ingenting. Adolf köpte ett gosedjur som såg ut som en nerknarkad Norpan från Dr snuggles :O Men kul hade vi iaf :)

Idag ska jag provjobba och jag hoppas verkligen att det går bra och att min blyga sida håller sig borta.. Men jag tror att de blir bra det här eftersom jag redan är inbokad på julafton ;)

Eftersom karln går upp strax efter 4 och inte går utanför dörren innan klockan 4:45 så kan jag ju självklart inte somna om direkt vilket jag skulle behöva göra. Speciellt med tanke på att jag börjar 9:30 i vanliga fall..

Upp och hoppa, ligg ej och dra dig, när du blir gammal vill ingen ha dig! Tjingeling <3

you are my miracle, my star and my brighting light in the dark

Kanske ska uppdatera lite.. de gick iaf superbra på arbetsintervjun. Ska gå introduktion på måndag mellan 7:30-16:30 och på onsdag mellan 16-22 :) Dom bokade även in mig på julafton ifall dom här dagarna går bra, men det tror jag att de gör! ;) Då blir det 15:30-22 och det gör inte mig ett dugg att jobba då för julen är något jag har valt att bojkotta...

Den här ridlektionen bestod av hoppning och det va riktigt kul! Korta, snabba vägar och lite utrymme och sneda hinder, det är precis i min smak! Är det långa vägar mellan hindren så hinner man tänka för myckeg och då blir det bara fel :P

Just nu ligger jag faktiskt i sängen hemma hos mamma. Det känns lite konstigt med tanke på att det här är första natten hemma på en vecka. Men i morgon blir det mys på hög nivå för att ladda batterierna till på lördag ;) Blir antagligen ett par kalla med Ronja och det var ju inte i går så hoppas på en hel del skitsnack oxå höhö ;)

Nu ska jag krama kudden och hoppas jag kan sova bättre i natt än vad jag gjorde natten som var. Tjingeling <3

du får passa dig som satan, men jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Mycket står på att-göra-listan idag.. Klockan 8:45 ska jag vara på arbetsintervju, 9:30 börjar jag på mitt vanliga jobb, slutar 14:30 och sen hem direkt och tagga om till ridlektion. Måste åka senast 17:15 hemifrån med tanke på vädret vi har fått.. Egentligen har jag inget att vara stressad över men jag tror det är för att jag är lite nervös över arbetsintervjun ;)

I natt har jag verkligen sovit jättedåligt, somnade vid 21:30 och vaknade fram och tillbaka hela natten.. drygt! Gick iaf upp vid 5 och har varit vaken sen dess, känns som att jag vill sova en timme till men då kommer jag väl vara ännu tröttare sen :P Jaja, ett tredje glas med kaffe kanske gör susen ;)
Tjingeling <3

come along and dance to this song, just don't take it to far

Har precis duschat och har just slagit mig ner i soffan med ett stort glas med kaffe och ett levande ljus, myyys för mig själv :) ska försöka äta frukost med så jag klarar mig tills jag slutar jobbet.

På nyheterna och i tidningarna har de varnat för att snön ska komma, men jag ser ingen? De skulle ha kommit både igår och inatt, men vad gör de då? Jag är bara glad för det, snön kan få komma några dagar innan jul och sen ligga kvar till början på januari ;) De räcker gott och väl!

Med lite snabb huvudräkning har jag räknat ut att det bara är 3 ridlektioner kvar :O Fan, ibland ångrar jag att jag har sagt upp ridlektionerna :( Vem vet när jag rider nästa gång? Slut med funderingar nu så får väl sätta mig med frukosten och försöka trycka i mig lite mackor. Tjingeling <3

when the war has been won, and we march home again.

Hade skrivit ett skitbra inlägg, men det försvann!?!! :@ Skitblogg.se

ååh, på torsdag ska jag på jobbintervju och nästa vecka börjar jag nog med introduktion! Det blir hemtjänsten för mig med, precis som alla andra ungdomar som inte vet vart dom ska ta vägen ;) Men jag tror att det kan vara riktigt kul om jag lär mig arbetet och människorna jag kommer jobba med :D Hoppas, hoppas!

I dag har jag verkligen inte gjort ett smack! Var och träffade Daniel en stund men det var typ en halvtimme eller nåt, sen har jag bara varit hemma och fläskat ;) Färgat och noppat ögonbrynen är väl det jag har gjort haha ^^ Så nu är de fina i en månad iaf :)

På fredag ska jag jobba över några timmar för att vi har bokade jultallrikar beställda så måste vara kvar och göra dom. Storasyster Jeanette fyller även år då men hon och tjejerna ska nog komma på söndag istället för då fyller Benny år och vi firar båda samtidigt :) Har de tur så kanske de t.o.m. kan få en liten present och go'fika ;)

Nu vankas dusch så får väl släpa mina lortiga fötter dit... Hmm, på tal om fötter så kanske jag ska sätta mig med fotbad? Kan ju vara skönt för en gångs skull! Och förresten, jag kanske inte har skrivit det här... Men jag längtar till flytten ;) hahha

tjingeling <3

fucking list again

NAMN: Hanna Maria Malmlöf
SMEKNAMN: Hannie?!
BLOGGNAMN: Hanna Pyttipanna
BLOGG: hannamalmlof.blogg.se
ÅLDER: 19
STJÄRNTECKEN: Kräfta
CIVILSTATUS: Upptagen
SYSSELSÄTTNING: Jobbar på restaurang.
GILLAR: Hästar, mysa och festa däremellan ;)
OGILLAR: Folk som talar bakom ryggen.
MOTTO: Man lever bara en gång så lev livet med satan innan satan lever livet med dig.
VILKEN LINJE & SKOLA GÅR DU? TRIVS DU? Tog studenten i början på sommaren men gick Lärlingsprogrammet med inriktning på konditor.
HAR DU POJKVÄN? OM JA, VAD HETER HAN? ..
HUR TRÄFFADES NI OCH HUR LÄNGE HAR NI VARIT TILLSAMMANS? ..
ÄR DU OSKULD? Nej
HUR LÅNG ÄR DU? 166cm om jag inte har krympt.
HUR MYCKET VÄGER DU? För lång för min vikt.
ÄR DU NÖJD MED DIN LÄNGD OCH VIKT? Nja, det beror på humöret. Men lite mer tränad skulle jag vilja vara.
HUR MÅNGA LÄSARE HAR DU OM DAGEN? Allt mellan 5 och 30 :P
VAR BOR DU? HUR BOR DU? Just nu hos mamma, men om en månad är det flytt och det blir en 1:a på 45 kvadrat :)
VAD ÄR DET PINSAMMASTE DU NÅGONSIN GJORT? Tappat tallrikar med mat när jag skulle servera!
VAD ÄR DET PINSAMMASTE DU NÅGONSIN SETT ELLER HÖRT? Hmm.. vet inte :P
VARFÖR BLOGGAR DU? För att jag vill skriva av mig :)
VILKA BLOGGAR LÄSER DU DAGLIGEN? Följer de flesta med Bloglovin så jag går bara in när dom har uppdaterat ;) Men Nattan, Madde, Ida, Ronja och Frida är några :)
FAVORITMAT? Fisk!
FAVORTIFÄRG? Neutrala färger passar till allt.
FAVORIT SKO- OCH KLÄDAFFÄR? Skor köper jag varstans, men gillar kläderna på Vero Moda.
HUR MÅNGA SERIÖSA FÖRHÅLLANDEN HAR DU HAFT? 1
VAD VILLE DU BLI NÄR DU VAR LITEN? Hästskötare, reseledare eller dagisfröken.
VAD ÄR DU IDAG? Utbildad konditor men jobbar som restaurangbiträde.
HUR MÅNGA HAR DU KYSST? Tappat räkningen?!
HUR MÅNGA HAR DU HAFT SEX MED? Behåller de för mig själv.
HUR SKA DEN ”PERFEKTA” POJKVÄNNEN VARA? Omtänksam, rolig, charmig, spontan och gärna lite muskler ;)
ÄR DU NÖJD MED DITT UTSEENDE? Beror på humöret ;)
HAR DU BRA SJÄLVFÖRTROENDE? Oftast så.
FÄRG PÅ ÖGONEN? Blåa
VILKEN ÄR DIN NATURLIGA HÅRFÄRG? Mörkblond
HAR NÅGON VARIT OTROGEN MED DIG? Vadå med mig?
HAR NÅGON VARIT OTROGEN MOT DIG? aa
BÄR DU PÅ EN STOR HEMLIGHET JUST NU? Ingen stor, men ett par små har man alltid.
FAVORITPROGRAM? Inget favorit, men dokumentärer är alltid bra.
FAVORITSERIE? Ingen?
FAVORTIPARFYM? Britneys
BÄSTA BLOGGEN? Min? ;)
VEM ÄR DIN FÖREBILD? Har ingen tror jag.
FAVORITKÄNDIS? vet inte..
FAVORITMUSIK? Hardcore superstar, Sabaton, lite blandat från äldre dar oxå.
FAVORITFILM? ? ^^
FAVORITLÅT? Just nu är det Honey Tongue och Light in the black
VILKEN MUSIKGRUPP FÖREDRAR DU? Rock
AV ALLA KVINNLIGA KÄNDISAR, VEM ÄR SNYGGAST? Jennifer Anniston
AV ALLA MANLIGA KÄNDISAR, VEM ÄR SNYGGAST? Johnny Depp!
VART VILL DU EGENTLIGEN BO? Där jag bor nu.
VARFÖR BOR DU INTE DÄR? Jag gör ju det? xD
SKULLE DU VARA MED I BIGBROTHER OM DU FICK INBJUDAN? Aldrig!
ÄR DINA FÖRÄLDRAR SKILDA? Japp
HAR DU SYSKON? SVAR: Ja, 3 styvsystrar och en halvlillebror
HAR DU HUSDJUR? Dammråttor och källarspindlar.
ÄR DU HELSVENSK? OM INTE, VAD ÄR DU MER? Halvt finsk.
VAR HADE DU URSPRUNGLIGEN VELAT VARA IFRÅN? Sverige.
VAD HADE DU VELAT HETA? Hanna ;)
VILL DU HA BARN I FRAMTIDEN? OM JA, HUR MÅNGA? Det beror på om jag kan få barn överhuvudtaget, men iaf ett.
VAD VILL DU ATT DINA BARN SKA HETA? Det vet man aldrig. 
NÄR DU VAR LITEN, VAD HADE DU FÖR DRÖMMAR OM LIVET? Ha en egen hästgård och vara rik ;)
HAR NÅGON DRÖM SLAGIT IN? OM JA, VAD VAR DET FÖR DRÖM? Nope


TIO SNABBA
LJUGA ELLER VARA OTROGEN? Ljuga
MYSIG HEMMA KVÄLL MED POJKVÄN ELLER VILD UTEKVÄLL MED TJEJERNA? Tjejerna? Eller killen? Eller jag vet inte. STORA BRÖST ELLER STOR RUMPA? Stora bröst. 
JÄTTE SPINKIG ELLER RIKTIGT FET? Hmm..
GODIS ELLER CHIPS? Chips
BLONDT HÅR ELLER SVART HÅR? Blondt
SKANSEN ELLER GRÖNA LUND? Gröna Lund
ÅKA BUSS ELLER ÅKA BIL? Bil, såklart!
HUS ELLER LÄGENHET? SVAR: Hus
HUND ELLER KANIN? SVAR: Hund

i know u want me

Fick en kommentar om att lägga ut bilder sen på lägenheten och varför inte? Det hade jag inte ens tänkt på men påminn mig i januari så jag kommer ihåg de ;)

Sov till klockan 7 när alarmet ringde vilket var skönt. De senaste dagarna har jag vaknat vid 4-4.30 när Henke tycker att de är morgon ;)

Faaan, kom på nu att jag bara har kaffe kvar till en mugg! Affärerna öppnar ju inte förrän 9 heller... Får nog kliva upp nu och nöja mig med den sista koppen med kaffe ;) Tjingeling <3

will our deeds be remembered? are they written on stone or in sand?

Har fått en massa gjort idag efter jobbet! Gjorde pyttipanna till mig själv när jag kom hem och sen packade jag ner allt som låg på övervåningen i kartonger och påsar tills flytten :) Det vart ändå 3 kartonger, en papperskasse och en ikeapåse med saker och då är det inget av alla mina vardagliga prylar som är nedpackade :O Blir en hel del iaf ;)

Rensade även lite bland sängkläder så en påse med lakan får flytta hem till Nattan ;) Ska försöka hinna till Madde oxå innan klockan 18. Liam fyller 5 år idag så han börjar bli en stor kille! :)

Ska väl klä på mig strax, håller på att torktumla så får kolla hur det ligger till!
Tjingeling <3l

I fell into the burning ring of fire

Precis vaknat och ligger fortfarande kvar i sängen, börjar ju inte förrän 9.30 så ska nog ligga kvar ett tag till ;)

Helgen har rullat på, fredagen spenderades först på jobbet och sen middag med Henke och hans bror och vidare till Nattan för några öl och skitsnack. Trevlans :)

Lördagen gick hur fort som helst och jag gjorde inte ett dugg? Somnade strax innan kl 23. Nykter och har inte gjort ett smack :O Men hur skönt var det inte sen att vakna upp på söndagsmorgonen och äta en riktigt bra frukost och bara mysa hela förmiddagen utan pallknack eller illamående! Ska nog göras om :D
Åkte en sväng till östhammar och handlade lite, 2 krukor fick även följa med som var jättefina och kostade 29 kr/styck vilket jag tycker är billigt så de var inget snack om saken. Han vara hemma i ca en timme innan vi åkte till Norrtälje och fikade och snacka massa strunt med Ida och Sebbe, myyysigt :)

Om 41 dagar är det äntligen dags för flytt och jag längtar så jag snart spricker :D Köksbord köpte jag i veckan, precis ett sånt jag har letat efter så det är jag skitnöjd med! De enda som jag verkligen vill ha nu är köksstolar, köksknivar, gardinstänger och gardiner, sen är nog resten färdigt hoppas jag :)

Nu ska jag nog kliva upp och sätta på kaffevatten och ta en cigg så man vaknar till liv! Kanske blir en sväng till IKEA idag oxå! Tjingeling <3

tell the world that i coming home, forgive my mistakes

Jag måste vara för bra för att vara sann! I tisdags lagade jag broccoli-och baconpaj som vart smällgod och igår gjorde jag egna pannbiffar som oxå vart skitgoda! Som tur var så var det inte bara jag som tyckte de så lite beröm fick jag ju ;)

Vad jag gör vaken nu har jag inte en aning om.. har legat vaken sen strax innan klockan 5 :S Ska väl gå upp strax och göra mig lite kaffe, äta frukost och åka till bilisten när de öppnar och köpa kuvert så jag kan posta lite fakturor som jag har fått order om ;)

Tjingeling alla nötter <3

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu