en man, du kan inte leva med dom men inte heller utan dom

Ensam hemma, kan inte somna trots att ögonen svider. Lastbilar på väg till holmens som dundrar förbi, den första snön som singlar ner, jävlar.. vinterdäcken ligger i förrådet istället för att sitta på bilen. Vardagsrummet är helt tomt eftersom jag inte kommit till Ikea än och då är det inga vinterdäck på släpet. Kanske ska man ta hemleverans och vänta en vecka eller två? Har redan väntat och sparat pengar i flera månader. Kommer på att jag måste upp i morgon, och jag ska jobba kväll. Just ja, kanske måste till jobbet redan på dagen och få ny delegering. Och samtidigt hämta grabbarna i Danderyd. Fast jag har ju inga vinterdäck!

Jag tror jag saknar min lilla karl som kan hålla om mig när jag ska somna, som gör mig lugn när jag stressar upp mig över småsaker, han som struntar i att skölja av vispen så det fastnar gammal sås så det knappt går att diska. Han som pussar mig på kinden och säger att han älskar mig <3

äntligen

Äntligen, äntligen har vi fått flytta in! Jag har plockat upp nästan allting, vissa saker får stå kvar eftersom det ska in i bokhyllan som fortfarande är på IKEA ;)

I morgon ska jag köra H och hans kompis till Skavsta, hujedamig vad långt.. Lilla Ida kanske följer med så jag har lite sällskap iaf :) Sen får jag sova själv 2 nätter, läskigt! Alla konstiga ljud är inbrottstjuvar eller mördare.. Expert på att skrämma upp mig själv ;)

Nu får jag ta tag i mig själv och skruva upp gardinstänger och en rullgardin så man slipper gatlampan rätt i nyllet i natt :) Tjingeling <3

dr feelgood

Nu kanske det börjar gå bra iallafall, lägenheten ska städas och sen är allt klart! Nu måste jag ta mig till Uppsala bara och inhandla det som behövs för att lägenheten ska vara komplett :)

Förmodligen kommer det upp nån bild hit och dit men annars är kaffebryggaren oftast laddad så man kan komma på husesyn ;) Åh, jag kan knappt vänta :D Blir som ett barn på julafton!

en bekännelse

Den lilla bekännelsen jag kan bjuda på är att just nu går allt så saaakta... Lägenheten verkar aldrig bli klar så vi bor på kontoret just nu. Har verkligen ingen lust med nånting. Går knappt att laga mat för det finns bara 2 spisplattor, vi delar på en 120-säng och det händer att någon av oss lägger sig på soffan för att få lite plats, grejer överallt och ingen plats att lägga in kläder och diverse prylar eftersom att det faktiskt är ett kontor så är det ett gäng byggprylar som vi ska samsas med. Alltså, 25 kvadrat?! Det funkar snart inte...

ont i plånkan

Det sved rätt hårt att gå till tandläkaren idag, 1275 kr fattigare så nu är peningarna slut :O Jävla skit.. Måste laga ett till hål så samma summa nästa gång och det fick bli nästa månad så man har råd.

Nu ska jag strax åka till Tulka och hålla H sällskap på ett bygge han har tagit åt sig :) Köpa med mig lite fika först bara :) i kväll är det jobba som gäller, åter igen. Har jobbat måndag-torsdag och nu lördag-tisdag. Vad kallades det? Cash is king!

s3

 
varit utan mobil några dagar men nu är jag med mobil igen, en Samsung galaxy s30 :) jättefin! Så mitt gamla nummer är det som gäller, så skicka era nummer för jag har inte ett enda ;)

på ett tåg för att köpa byråer

Jag har mycket för mig när jag sover; pratar, snarkar, biter i hop käkarna och gnisslar tänderna.
I natt har jag suttit på ett tåg till Farsta med en massa grejer och sen har jag köpt nya byråer. WTF?!!
Tycker synd om den som ligger bredvid mig och lyssnar på allt trams jag pratar om ;)
 
I dag ska jag skura golven en gång till i lägenheten, sen är det tack och adjö till min lilla lya!
Lämna tillbaka nycklarna till RB och ev. åka till Norrtälje och köpa två sängbord som jag hittat på FB's köp-och säljsida, jättefina! :) Sen börjar jag jobba kl 16, så jag har lite att göra men det är väl i vanlig ordning ;)
 
Nya lägenheten kommer bli så fin, lite kvar att göra i köket, badrummet och hallen men inom en vecka hoppas jag att allt ska vara klart! :D Kanske kommer upp lite bilder eller så får man komma ner och kika när vi väl har flyttat in.
Kanske blir en hejdundrande inflyttningsfest? :D Får se vad framtiden bjuder på!
 
Nu ska jag ta tag i dagen och sätta i gång lite kaffe! tjingeling <3

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu