it's raining men

Tisdag i dag och det har snöat i natt :@ Trodde ju att det skulle bli vår!

Hade en riktigt lång dag i går, jobbade först mellan 7.30-14 och sen 15.45-22 och båda passen vart helt snurriga så jag somnade ju rätt hårt när jag kom hem ;) Idag blir en kort dag iaf, har en ledsagning och en städning :) skönt med tanke på att Henrik är hemma idag och jag har sen 3 kvällspass, men pengarna måste ju in :)

Ska strax ner till tvättstugan och byta maskiner, kunde ju inte sova vid 7 så då lockade tvätten ;)

living on a prayer

Nu är jag på språng igen! Var uppe för snart en timme sen, så har hunnit koka kaffe och klätt mig någorlunda så jag ska strax gå och städa 2 trappuppgångar, sen vidare till Skärsta krog och lämna tillbaka lite grejer och jobba mina sista 3 timmar där, lämna ett brev till revisorn och sen åka och besikta bilen..
Hur ska jag hinna?! Men samtidigt vet jag att jag inte kommer orka städa trapporna efter jag kommer från Östhammar så lika bra att dra sig ;)

i miss it


a new day

Man ska ju inte gnälla när man har sovmorgon och har sovit i 11 timmar.. Men jag är trööött!
Var uppe strax innan 9 och drog i gång ett müsli-bak vilket resulterade i att jag fastna vid facebook crap och de vart lite välgräddat ;) Men som tur är smakade det inte bränt iaf!

Har gjort lite ärenden idag som att skriva ut papper hos mamma, handlat för de sista slantarna och haft Tessan och Natta här på lunch. Fick bli spagetti och köttfärssås idag, men gjorde lite för lite så fick göra stuvade pastaskruvar och falukorv till gubbens matlåda :) Så helt sysslolös har jag ju inte varit ;)

Nu ska jag dra mig ner mot jobbet och förbereda mig inför kvällspasset som väntar, wünderbart!
Självklart hade jag hellre velat vara hemma med min fina man och myst, men han är nog hemma från jobbet i morgon då han är sjuk så jag får mysa då istället ;)

tjingeling <3


Glädje är att se livet genom en solstråle

Det känns som en bra dag i dag. Jag vet att framtiden kommer bli ännu ljusare. Jag kommer inte behöva vakna på söndagen och känna ångest för att jobba på måndagen. Inte vara sur och irriterad. Att jobba 60 timmar/månad är inte mycket att hurra över, speciellt när man inte trivs och får en pisslön. Det här är nog bland det bästa jag gjort och jag rekommenderar alla som inte trivs på sitt jobb att säga upp sig!


Nu satsar jag helhjärtat på Attendo, där jag trivs med allt som det rör. Personal, brukare och arbetstiderna!
Var ner till kontoret efter jag sagt upp mig och talade om det, så dom vart jätteglada för min skull och tyckte det var helt perfekt eftersom nu finns det en vikarie som alltid kan jobba som har körkort ;)
Så nu kanske jag kan ha mera tid för pojkvän och vänner, vilket oxå känns superbraaa! :D


Snart kommer Tessan upp på kaffe så jag ska väl röja undan lite och kanske plantera om ett par blommor. Stackarna får ju ingen luft i sina små krukor haha ^^

Ska försöka mig på en variant av kycklinggryta idag, får se hur det blir ;) Lyckades iaf slänga ihop en kalops i söndags så kyckling ska jag väl klara av! Jag tror på mig själv nu :D


Att kyssas med dig är som att äta soppa med gaffel, man får aldrig nog.


what doesnt kill you makes you stronger

Bad update... igen.

Alla hjärtans dag då.. Karln kom hem med en ny säng, ny soffa och en dammsugare till mig :D Sängen och soffan är ju hans så jag ska inte ta åt mig äran ;) Vi åt chokladdoppade jordgubbar och drack té, vilket var jättemysigt :)

Gårdagen var lite halvstressig, jobbade mellan 12.30-22 så jag kan ju inte påstå att jag är jättepigg idag men hade bokat tvättstugan så det var bara kliva upp och gå dit :P Ska ner nu igen och sen ska jag nog baka scones till mig själv :) Kan tycka att det känns lite väl lyxigt men det beror på att jag knappt har några pengar kvar såhär strax innan lön ;)

På lördag blir vi bjudna på buffé på Attendo och sen bär det nog vidare mot Langers. Egentligen är det 23-årsgräns men det ska nog gå bra eftersom det är ett företagssällskap :) Annars får jag ringa min kära man så får jag gå in med honom ;) haha vilket i-landsproblem! :D

Om man ska stappla sig ner till tvättstugan och byta maskiner kanske så jag har rena kläder :) tjingeling <3

alla hjärtans dag

Förra året var jag ensam på den här dagen, jag tyckte ärligt talat det var rätt skönt att slippa tänka på vad man kunde ha hittat på och köpa presenter eller blommor..

I år är det nästan likadant. Jag ska inte köpa varken present eller blommor. Middag äter vi varje dag och vi har det mysigt de kvällar jag inte jobbar. Men självklart ska jag laga någon lyxigare middag, baka något till efterrätt och bara ta hand om varandra. Precis som jag försöker varje dag även fast dagen inte har ett speciellt namn!

I believe that the children are our future

Tråkigt att läsa om att en så stor stjärna som Whitney Houston har dött, troligen pga drogproblem. Sitter och tittar på MTV där dom sänder "Best of Whitney Houston" och vilken röst!

Gick upp klockan 7 i morse för att hinna vakna till ordentligt innan jag började klockan 9.30 men icke, jag börjar klockan 11. Så nu är det dötid fram tills dess, man hinner ju inte göra något :S I kväll skulle jag egentligen ha varit ledig men den som egentligen skulle jobbat kunde inte så då passar jag på att roffa åt mig de timmarna ;) Synd bara att jag missar att umgås med den finaste jag vet på en vardag kväll :/ Är iaf ledig i morgon kväll när det är Alla hjärtans dag, ska försöka laga nån finare middag och kanske baka nåt :)

Den här veckan ser det iaf ut såhär:

Måndag: 11-14.30 & 16-22

Tisdag: 9.30-14.30

Onsdag, torsdag & fredag: 9.30-14.30 & 16-22

Lördag 7.30-10.30

Sen är jag lediiig resten av lördagen och hela söndagen :D Så är det inget viktigt så ring inte före klockan 11 på söndag, jag vill sova ut! Eller förresten, ring inte alls ;)

tjingeling <3

we learn to love and be as one

Har varit hemma drygt en halvtimme. Har hunnit med att trycka i mig ett äpple och en kiwi + ett glas kaffe innan det är dags att börja jobba klockan 14.30 igen. Känner att jag har egentligen ingen som helst lust, men när man väl kommer dit är det ju roligt :) Tror jag mest har lite ångest över att det är fredag, jag kommer jobba dubbelt och H är hemma tidigt och vi kan inte ens äta middag tillsammans :/ Han får helt enkelt roa sig själv medans jag joppar ;)

I morgon är jag ledig (wohoo) men då har jag lovat att hjälpa till på en catering vi har i Herräng.. När fan ska jag vara ledig en hel dag utan en massa måsten? Jag får helt enkelt bli bättre på att säga i från när jag inte vill!
Men hur lätt är det då när man måste ha pengar och man vet inte hur man jobbar månaden efter...

jaja, nog med funderingar! Snart kommer kärleken hem och då blir det lite kramar innan jag måste vidare :)

tjingeling <3

the fire burning down my happiness

Stirrar in i en tom dataskärm och har knappt nåt att skriva.. suddar, stirrar och försöker skriva något som kanske låter vettigt i någons öron... För det gör det inte i mina.

I natt har jag inte alls sovit bra. Drömt konstiga drömmar, vaknar om vartannat av att magen krampar, kallt inne och sängen är för liten för 2 personer. Så nej, jag är inte på bra humör i dag -.-
Ringde iaf till chefen och det var okej att jag kom dit vid klockan 13 när han ska till banken så behöver jag bara jobba 2 timmar. Skönt, så jag ska trycka i mig frukost snart och sen försöka sova ett par timmar, ska ju jobba i kväll oxå :)

Jag har börjat få lite tvångstankar att jag måste börja träna snart, men jag vill ju gärna veta att jag kommer ha råd med allt annat innan jag går och köper ett gymkort. Men i mars kommer jag nog få en bra lön så då ska det börjas! Kanske ska börja gå ut och promenera oxå? Någon som är sugen att hänga på? :)


Baby, you’re glistening, I see it in your eyes that you’re listening

Mycket på schemat som vanligt. Vaknade av mig själv, efter att ha missat två alarm, klockan 8.30. Gick till affären när det öppnade och började jobba 9.30.. haha, tids-optimisten ;)
Slutade vid klockan 14 och nu har jag hunnit med att koka potatis, kokat ägg, varit i tvättstugan och kastat i två maskiner tvätt, diskat och nu är det städning på det oxå innan jag måste till tvätten igen.

Tänkte försöka mig på smördegsinbakad kyckling, stekt potatis och ädelostsås i dag, får se hur det blir ;) Men jag har faktiskt märkt att jag kan ju faktiskt laga mat rätt så bra! Men alltid så kommer den lilla prestationsångesten och knackar en på axeln. Endast 1 gång har det blivit falukorv och 1 gång med köttbullar, så bara för att man är ung så behöver man ju inte leva på sån mat :P

I kväll hade jag tänkt överraska min underbara med en hemmagjord räkmacka! Rena lyxen mitt i veckan :)

Nu har jag för mycket att stå i så här kan jag inte sitta ;)
tjingeling <3

wanna go back, relax, take it softly






all the things he says, running trough my head

Nyvaken med ett stort glas kaffe och ska försöka få i mig lite frukost snart :) Börjar inte förrän klockan 11 vilket är riktigt surt för min del! Tur att jag har timmar på hemtjänsten :D

Jag har iaf börjat känna mig ordentligt hemmastadd i lägenheten, vissa saker fattas ju men det är inget som är sådär jättenödvändigt ;) Typ bordsdukar och gardiner till sovalkoven haha ^^

Nu har jag iaf 2 lediga eftermiddagar så jag ska nog boka en tvättid och ha middagen på bordet när karln kommer hem. I dag blir det iaf lax, potatis och hemmagjord romsås, gött :D

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu