Bullfest

Har haft en ledig dag så passade på att åka till Norrtälje och handla hem lite käk och skulle köpa en ny kudde eftersom jag får ont i nacken av den jag har nu.. Självklart glömmer jag bort det! -.- Väldigt irriterande!

Kom hem och fick lite lust att baka så har gjort Rimbobullar och självklart så ställer min KitchenAid upp ;) Smaskens vart det iaf så nu ligger det 6 påsar i frysen som antagligen kommer få slängas, men det är ju så kul att baka :D
Ska nog göra biskvier i morgon, men det kanske är dumt det med tanke på att jag varken har plats i kyl eller frys, får laga till maten så det försvinner ;)

Nu ska jag kasta mig in i duschen och sen mysa ner mig med en bulle och té i soffan innan det är dags för bingen :)

ledig dag i morgon!

Äntligen, jag fick vara ledig i morgon! Gud så skönt! :D Jag vet att de är självförvållat att jag jobbar så mycket men ändå ;)

I morgon ska jag försöka göra så lite som möjligt, min rygg sa upp sig i går så ännu en gång har citodon ocj voltaren räddat mig i nöden ;) Kanske ska gå en kurs i att ta de lite lugnt, prackar på andra att de är viktigt att vila men jag gör de inte själv haha :P

dunderkur

Har varit febrig och riktig hängig senaste dagarna, frusen och kallsvettig om vartannat. Så nu har jag fått riktiga krumilurpiller som är proppade med antioxidanter som ska hjälpa immunförsvaret på vägen. Medox heter dom och det är blåbär-och svartvinbärskapslar, känner redan att jag är något piggare av att ha tagit dom 3 gånger :)
 
 
 

vila får man göra i graven

Jobbat 7.30-16.30, har hunnit med att äta och städa bilen invändigt :) Känner mig riktigt trött men har en massa måsten, så ska lägga in en maskin tvätt, vika in den dom har torkat och handtvätta de som ska handtvättas. Vila? Vad är det?!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu