there's a lot going on

Hur mycket är man tillåten att stressa och vara uppe i varv hela dagarna? Jag har knappt tid med mig själv längre och all den lilla, lilla tid jag får över försöker jag bygga upp något med Henka.. Men jag ska egentligen inte gnälla, idag jobbar jag 7.30-14 på hemtjänsten och har inget annat planerat i kväll så jag ska försöka slappna av i kväll :)

Onsdag, torsdag och fredag är det dubbla jobb, dag på Skärsta krog och kväll på hemtjänsten! No rest! Men samtidigt har jag valt det själv, så jobbet, here I come!

resfeber

Nu börjar resfebern på riktigt! Sitter i bilen på väg till Skavsta och är lite för nervös över en flygtur :O Malta, here we come! :-D

coffee coffee coffee

Nu kommer Madde så det blir kaffe och hårfärgning för hela slanten! Ciao!

When you walk in your boots, looks like you've crapped in your pants

Sitter och stirrar in i dataskärmen och har lite halvt bloggtorka... igen.. Idag har jag iaf hunnit med att hämta några fakturor hos Mr H, tvättat, handlat, slagit in present, bakat och fikat med Madde + vilda ungar ;) Energi har dom iaf ^^ Nu väntar jag på att klockan ska ticka lite så jag kan börja laga mat och sen gå till jobbet. Jobbar kväll hela helgen, men ett par öl ska iaf intas ikväll! Söta Ronja kommer förbi och granskar lyan och knäcker en kall ;) Blir en lugn kväll iaf, ska på dop i morgon så jag måste kunna köra vid 12.30. Nej, dags för matlagning! Tjingeling <3

det kan va så förfärligt, det kan va så bra

Fyfan, att man aldrig får vara frisk någon gång! Vaknade igår morse och kände att ena halsmandeln gjorde ont och den svullnade mer och mer under dagen. Kunde knappt svälja så jag tog en ipren och hoppades på att det skulle hjälpa, men icke! I dag känns det ännu värre. Kollade med ficklampa i käften och det är några vita prickar på den lille mandeln, hoppas hoppas att det inte är halsfluss på gång! Ringde läkaren och jag får komma ner och ta prover klockan 11! I veckan ska jag försöka hinna med att hämta mitt hemmabiosystem hos Idas bror, får se hur det blir med de ;) Har lite fullt upp hela veckan kan jag säga! Fredag, lördag och söndag ska jag jobba kväll. Samtidigt ska jag jobba dag på restaurangen, lördagen ska jag på dubbeldop och söndagen ska jag bara viiiila! Det kan jag behöva för att krya på mig lite! Min prins kommer frånochmed i går att komma hem strax innan klockan 17 varje dag och det känns ju super .D På onsdag drar vi en sväng till Malta och hälsar på hans familj som har boende där, kommer nog bli mysigt :D Snart kommer mamma upp så jag får ta och röja undan lite och sätta på kaffe ;) Tjingeling <3

a mad little girl that stop to talk

Sitter just nu på bussen till den kungliga huvudstaden, inte ett dugg kul! H sitter och sover så han är ju tråkig han med..

Livet rullar på i rasande fart med massa jobb, lägenheten ska fixas, hinner knappt träffa vänner eller hitta på nåt riktigt kalasigt roligt.. Välkommen till vuxenvärlden Hanna!

Idag hoppas jag på att vi är hemma till en någorlunda tid så man kanske kan hinna tvätta lite om de finns tider :) Middagen ska väl ordnas den med. Men till en början får vi sätta oss på något café i Gamla stan och äta frulle ;) tjingeling <3

bilder


bilder


bilder


bilder



Kan bara ladda upp en bild åt gången så lev med att det blir olika inlägg ;) Har inte fått upp tavlor, hyllor eller hemmabiot, men det kommer!

moving sideways

Flytten har börjat :D Ringde igår och frågade när jag kunde hämta nycklarna med tanke på att den 15:e är en söndag och fick då svaret "Kom och hämta dom nu ifall du vill". Jag var ju inte sen med att göra de iaf ;)

De jag ska hämta idag är lite småsaker som jag glömde igår och ska pilla lite med att försöka komma i ordning. Bilder kommer när allt är klart :)

Nu ska jag lägga mig och kramas med björnen som fortfarande sover :) tjingeling <3

om våran lever slutar att fungera åker vi till usa och får den opererad

Vilken bloggtorka jag har kommit in i nu! Men vad gör man? ;)

I torsdags vart det en vända till Uppsala med Nattan och Tiffany. Fick iaf med mig stolar, gardinstänger, gardiner, ljus, tavelramar och lite smått och gott :) Fick även med mig nya underkläder från Gränby :) Fredagen åkte jag och mamma till Norrtälje och shoppade där oxå. En partyblåsa och ett par nya skor (igen) fick följa med ;)

Nyåret firades in i Stockholm, riktigt trevligt! Sitter faktiskt kvar här och dricker kaffe i soffan och lyssnar på Kung Meduza, hahaha! :D Skönt att få ett avbrott i vardagen :)

Skulle egentligen ha jobbat den här veckan men jag fick ledigt hela den här veckan med. Inte bra för ekonomin men för hälsan är det ju bra ;)

Nu ska jag vara lite social med karln innan det är dags att göra sig i ordning för hemfärd. Tjingeling <3

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu