bläääää

Fortfarande ingen lust att blogga, för mycket som rör sig i huvet med flytten som känns som att den aldrig kommer bli av, blir knappt ingen träning, less på att laga mat, less på att städa, less på allt.
Fast egentligen kanske jag inte är det? Äh, känns väl bara tråkigt för att H är på fotbollsmatch och jag har tråkigt :P
Fast jag hoppas Ronja kommer över på lite coffee snart så jag orkar åka till Norrtälje senare och hämta upp min karl :)

ingen lust, ingen ork

Har slut på inspiration. Orkar inte ens starta datorn när jag kommer på att jag kanske ska blogga, och via mobilen tar sån tid..

Motionen har varit lite hipp som happ. Jag har varit i stan förra helgen, sen vart jag sjuk och sen jobba resten av dagarna. Men ner i vikt och midjeomfång verkar det bli ändå och det är det som är viktigast :)

Har jobbat kväll idag, varit skapligt lugnt och skönt :) Kollegan bjöd tillbaka på pizza eftersom jag bjöd en gång förut, nice :)
Slutade i tid och nu sitter jag här, ensam hemma, helt tyst. Bara låg musik från datan och en 3,5a Pripps, haha! :D

Försöka ta mig ut på en promenix i morgon eller en cykeltur. Om vädret tillåter vill säga, jag har ingen lust att bli sjuk igen för då dör jag.

sick bastard

Blä, vaknade i natt av att jag inte kunde svälja, halsmandeln på höger sida är svullen och det gör ont att dricka vatten :( Antingen börjar jag bli sjuk eller så fick jag i mig svamp i går när vi vart bjudna på middag.

Vägde mig idag och äntligen är jag under 70-strecket! Lönar sig att träna :D Bloggar mer när det passar, orkar inte nu!

hushållerska no.1

vad jag tycker så är jag jäkla effektiv när jag är ledig en halv dag; Tvättstuga med 4 maskiner tvätt, promenad på 1 timme, kaffegäster, betala räkningar och storstäda lägenheten och detta fram till nu :O Kanske dags att lugna ner sig en stund innan det är dags att laga mat och dra sig mot jobbet till klockan 16? :)

Förresten, jag har knappt hår kvar på skallen, det rök hos frissan ;)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu