lugna mä

Känner mig trött fast jag har sovit ut, 9 timmar ca! Igår var jag upp tidigt, jag vaknar ju kl 6 varje morgon när byggnadsjobbarna börjar utanför fönstret. Stora maskiner som lastar av och på med grus, plattad till och sen asfalteras.. Ja, de låter en hel del och man kan inte ha fönstret stängt för då får man värmeslag :O idag är de iaf inget arbete, de jobbar tydligen in fredagar ;) Så idag har jag en städdag framför mig, ser ut som hejkomochhjälpmig... Baka bröd och äppelpaj ska jag försöka hinna med och städa trapporna med :)

I går hade jag fullt upp må jag säga, eftersom vi inte haft en tvättmaskin på nästan 3 veckor så fick jag köra iväg tvätten och låna en tvättstuga! 4 tvättmaskiner vart det, men torkmöjligheterna var ju skit! Underkläder va de enda som vart torrt i tumlaren och i torkrummet blåste de kall luft -.- Pluggade och gjorde klart uppgifterna så nu är de bara en text kvar som jag ska skriva mina egna åsikter om, känns skönt!
Lagade mat tills H kom hem vid sex och sen åkte vi till hans pappa och skulle sätta upp nån såg på ett stativ (eller nåt sånt), jag tog med mig lilla Lubben på en promenad istället och försökte få lite fason på han, de funka ju efter en liten stund! :) Fick plocka äpplen och en hemodlad JÄTTEzucchini på deras tomt :D
 
 


Nu tänkte jag slappa ett tag på soffan innan jag startar igång dagen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu